Blogi

Seuraava

Tämän vuoden projekti: Leffat  1

Viime vuonna tuli lisättyä aina jokaisen kuukauden kohdalle ne biisit, jotka olivat toistuvasti soittolisoillani ja siten myös kiemurtelivat korvamatoina korvissani. Toki tätäkin projektia voisi jatkaa tämän uuden projektin rinnalla, hmm..

Nyt ajattelin, että tämän vuoden projekti voisi olla miettiä/arvostella/(note to self:) muistaa lisätä tänne pohdintoja nähdyistä leffoista. En tiedä kiinnostaako tämä yhtään ketään, mutta toivon mukaan tämä voisi herättää edes jotain keskustelua. Eli, täst'edes blogissani tulee olemaan jokaisen kuukauden kohdalla ne leffat, joita olen käynyt katsomassa leffateatterissa*.

*) En siis jaksa merkata kaikkia katsomiani leffoja, tarinaa tulisi liian paljon! En ole leffafriikki sanan varsinaisessa merkityksessä, vaikka paljon leffoja katsonkin, enkä tiedä elokuvista sen enempää kuin Matti Meikäläinenkään (ts. ei ole mitään media-alan koulutusta).

Ja sitten tää homma olikin ihan Let's go!;)


Jouluallergia  2

Ei tänä(kään) vuonna tuo joulu oikein innosta. Joo, talvi on ollut jo tähän mennessä aivan mahtava ja tykkään näistä etelän paukkupakkasista. Turku on todella kaunis talvella!

Jotenkin vain tuo kaupallisuus ja kamala jouluhössötys ahdistaa aikaisempaakin enemmän! En tiedä. Nyt en oikein jaksaisi innostua edes tuttujen muksuille hankittavista lahjoista, saati sitten perheenjäsenille hankittavista "pakko-ostoksista". Joka joulu luvataan perheen kesken, että "ei sitten osteta mitään", mutta kuinkas sitten käykään? Kamala kasa (yleensä suht') turhaa roinaa mukana. JA pitäisi vielä jollain kulkuneuvolla päästä omaan kotiin tänne etelään... Miksi ei vois vaan olla ja nauttia?!



Gotan Project!!!  1

Ihanaa! Huomenna vihdoin ensimmäistä kertaa Pori Jazzeille ja katsomaan kauan odotettua Gotan Projectia. Olen aivan innoissani: löysin Gotanin jo ennen kuin aloin harrastaa argentiinalaista tangoa enkä koskaan uskonut, että tyypit tulisivat tänne Pohjolan perukoille keikalle. Mikä upea tilaisuus! *ihan liekeissä*


Rammstein in Helsinki (22.2.2010)  2

Mein Liebling, Mein Schatz... <3
Musiikkimakuni on monipuolinen, mutta en ole aikaisemmin ollut katsomassa raskaan musiikin keikkaa (erilaisia festarijuttuja ei lasketa, mutta kokemani festaritkaan eivät ole olleet mustan vyön festareita;).

Olen kyllä kuunnellut Rammsteinia satunnaisesti tässä vuosien varrella, ja parempaa salimusiikkia saa kyllä etsiä. Minun ei taloudellisista syistä pitänyt edes lähteä keikalle, mutta yksi kaveri peruutti lähtemisensä ja siten yksi lippu jäi "ylimääräiseksi" enkä osannut enää vastustaa kiusausta. Fiksuna varasin junalipun Saloon edellisenä iltana, mutta totesin maanantaina, että ehkä kuitenkin olisi viisasta mennä bussilla Saloon, jossa kyyti&kuski odotteli.

Täytyy kyllä sanoa, ett tämä kokemus oli kyllä aivan omaa luokkaansa! Todellakin joka pennin arvoinen. Lavasteet olivat upeat, pyrotekniikka ja pamahtelevat pommit säikäyttelivät ihanasti ja Ich Will kappaleen aikana nousi iho kananlihalle! Yleisöä ei tarvinnut juurikaan kosiskella yhteislauluun. Kiinnostukseni musiikkiin on aikoinaan lähtenyt juurikin saksan kielestä ja täytyy kyllä todeta, että se taipuu ihanan jäykästi juuri tuohon genreen.

Huh, ihanaa, mahtavaa, upeaa!
Rammstein on soinut iPodissa sen jälkeen joka päivä:)

Toissailtana oli järkyttävä pyrytuiskulumisade täällä Turussa ja mietin siinä kotiin kävellessäni, että jos v'''''aa niin auttaako, jos kuuntelee raskasta musiikkia? Auttaako adrenaliinikicki auraamaan tietä lumikinoksessa? Vai pahentaako se tilannetta? Totesin, että pieni kiukku antaa (ihan niin kuin salillakin) sopivasti potkua eteenpäin pääsemiseen.


Seuraava