Ensimmäinen

  • Kikiri

Huoh! Että elämä on tylsää ilman sinua. Kotona istuen ja tuijottaen telkkaria elämää eteenpäin yritetään jatkaa. En minä sinua vielä kaipaa, enkä tuntea sinua huulillani vielä tahdo. Katsotaan keskiviikkona mitä tapahtuu, kun tulee ystävänpäivä. Ihana päivä rakkauden ja olen yksin. Voi olla että silloin astelen luoksesi.
Tämä päivä on ollut loistava! Iloinen puhelu aamulla ja koulussakin meni hyvin, kunhan ei muisteta sitä yhtä asiaa. Nelonen tuottaa toisille onnea ja kasit laittaa suunpielet nousuun.
Ärsyttää vaan kun elämä menee täyttä vuoristorataa! Ihmiset eroaa, yrittää tappaa toisiaan tai käy toistensa kimppuun. Parisuhteet. Taidan olla sittenkin tyytyväinen, että olen sinkku. Ja yksinäisyys kuolemanpelkoon verrattuna taitaa olla helpompi kestää.. tai ainakin näin muistelisin.
Mutta sinä sinä.. Omitista olla kotona, kun normaalisti näkisin sinut näihin aikoihin. Hassua olla kotona ilman, että et ole vierelläni. Mutta en minä sinua halua elämästäni pois. En vain halua maksaa siitä, että saan maistaa sinua. En rahana ja ruumiiseeni jätät aina ilkeät jäljet. Varsinki aamulla on kamala olo, kun niin salakavalasti häviät yön aikana. Mutta silti. Juostessani sinun perässä, annoit minulle elämäni parhaita hetkiä!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus