kuudennen ryyppypäivän "aamu"

  • Kikiri

Viina ei sovi mulle. Jos en sitä ennen tiennyt niin tänään se tuntuu huomauttavan asiasta. No mutta mutta, kyllä parin tunnin päästä helpottaa ja sit voikin lähteä taas uudestaan radalle. Ehkä tänään on juuri se päivä, jolloin minäkin löytäisin jonkun. Epäilen suuresti.
Mikäköhän siinä oikein edes on? Toisaalta IQ:ksi sitä on haukuttu jo pidemmän aikaan, niin ehkä mä sitten olen pelottava. 163cm laiha tytteli.. uuh, hyytävää!
Istutin tänään avokadon siemenen multaan. Se tosin oli ollut siellä jo, mutta päätin tänään kääntää sen oikein päin, jotta se saattaisi alkaa itääkkin :) Yksi siemen olisi vielä. Sen voisin omistaa Herra A:lle "jotta muistan sen kaiken huonon ja annan elämälleni uuden alun". Ehkäpä vielä joku päivä voin sen hänelle lahjaksi antaa.. Toisaalta juhlapäivinä se on aina poissa. Ja sitten vielä ihmettelee, kun olen yksinäinen niinä hetkinä, kun olisi ollut tärkeää, että hän oli ollut vierelläni. Ehkä vielä jokin päivä se tuntee itsensä yhtä tyhmäksi ja naurettavaksi, kuin minä. Hassua, että sitä tottuu asioihin ja muuttuu kylmäksi, niin ettei edes yksikään kyynel tipahda. IceQueen..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus