kauneutta..ko??

  • vesa

Tänään kun kuljin kaverini kanssa espoon keskuksessa kun kaveri huomautti muutaman kerran että : Katso miten kaunis nainen,,wow...kieltämättä näky miellytti kovasti minuakin joten tokaisin että khyllä....kävellessämme aloin kuitenkin miettimään kauneutta ja mitä se saattaa olla...no tietysti ulkoista minkä kaikki näkee...ja sisäistä mistä ehkä kellään vastaantulevalla ei ole hajuakaan...sitten rupesin miettimään sitä että kumpi kauneus mahtaa olla parempi...onko se parempaa kun kuljetaan viimeisen päälle muotikuteissa (sellaisia mitä ei osteta tarjoustalosta)..meikataan stokkan kalleimmilla meikeillä, ja muutenkin korostetaan sitä että raha todella poltetaan pelkästään ulkonäköön...kieltämättä on mukavaa katsella ihmisiä jotka välittävät omasta ulkonäöstä keskivetoa enemmän...sitten rupesin miettimään että mistä tuntee tai näkee sen sisäisen kauneuden...ja huomasin että sitä on hyvin vaikea havaita "äkkiä"...tokihan havaintoja pystyy tekemään jo lyhyessäkin ajassa varsinkin jos huomaa jotain poikkeuksellista...esimerkiksi tylyn käyttäytymisen...esimerkiksi kassajonossa...heitetään rojut hihnalle eikä puhuta "kassaneidille" sanaakaan...suu mutrussa pakataan ostokset kassiin ja häivytään sanaakaan sanomatta..(kuitenkin vieraili juuri toisen työpaikalla)...yhtä helppoa on tavata poikkeuksellisen hyvää käytöstä...joka kuuluu miun mielestä sisäiseen kauneuteen esim täydessä linja-autossa joku mummeli seisoo jolloin herrasmies, tai nainen nousee penkistä ja ilmoittaa vanhukselle että paikka on hänelle, että minä voin nuorempana seisoa...jokainen varmasti näkee päivittäin niitä hyviksiä ja pahiksia...toivottavasti kuitenkin jokainen meistä on niitä hyviksiä.....
Pitäisköhän miun lopettaa miettiminen??..heh

2 kommenttia

Sinitsu

1.3.2007 11:44

Luen näitä blogeja huvikseni päivittäin. Täytyy sanoa, että harvinaisen hyviä ajatuksia jo toista kertaa, mieheltä. :) Jatka samaan tahtiin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus