= hammaskeiju =

  • ZOMQandBarbieQ

nukuin tai makasin sängyssä koiranviekussa melki vartin ja vedin sit snagut jokka sain eieln illal yhdeltä ka heti senjälkeen kun hierottiin lömpöö yhteen juopuneeeen mummooon joka itki hysteerisenä ja olimihan paniikissa. se oli ollu flänässsä ilna lakkia ja tumppuja kaupungilla huojumassa ja kaatuilemassa useita tunteja -tommosessa voi kuolla kun esmes aivot jäätty kja sulatessa lajaajenee niin et kuleee veren vuotoon tai jo aivopaineesen -kylmää kyytiä. muut ihmiset kiersi sen jupon muijan tietty ku iil,oli hyvä syy ku se oli flänässä ja sekasin. kai sitä on seksin kun meina kuolla kylmyyteen -ihmiset ei ajattele muuta joskus ku itseään. vituuttaa tommonen empatian puute ja pasifismi joka eón ihan perseestä. notkuissa on mukavampi herätä hammaslääkäriin ku mulla opiaatitkin toimiiku piri -ihansama mitä vetöää tai on oikeestaan vetämättä ku on maaninen se on jo aika hyvä huume itsessään niinku kitara, laulu ja naiset.
hyvä päästäkkin hammasläääkäriin. kun paatuneena katutappelijana ja jengin koviksena tunnetussti tulee otettua joskus pusuja vastaan ihan leikilläänkin ja mul osu kaverin sormus hampaaseen ja se katkes jjuuresta muttei se tunnu misssään.

eikueitää oo piiiros vaan mun kesäinen lookki, mul vihreetätkkia  päällä ollut yhteen aikaan. nyt mul ri mooo enäää punainen letti vaan oman värine nruskeemusta. ja takitkin on kuparinvärisiä mustavalkoisia jne. oon alankanut suunnitteleen mitä laiat
eikueitää oo piiiros vaan mun kesäinen lookki, mul vihreetätkkia päällä ollut yhteen aikaan. nyt mul ri mooo enäää punainen letti vaan oman värine nruskeemusta. ja takitkin on kuparinvärisiä mustavalkoisia jne. oon alankanut suunnitteleen mitä laiat

mun päässä on aika monta pillua. vittuako tässä yhden kaverin kaa mitään ketään voida haukua ainakaan mun osaltani pillupääksi joka on semmonen , et sen ajatukset on ihan muualla ja se on hieman artistina eikä oo täysin pelikunnossa. kyl mullakin alkaa riittään sileen , ettei mua huvita AINA MOKATA JA TEHDÄ SAMAA MOKAA AINAKAAN NOITTEN IRMELEITTEN KANSSA JOITA EI AINAKAAN OO LIIAN VÄHÄN JA SE ON SILTI HYVÄ. TYKKÄÄN DELLEEN NAISITA SILLLEEN HIEMAN MAANISESTRIKKIN -ONKHAN SE SAIRAUS JONKU LEKURIN MIELSTÄ -tiedä häntä...hänt' mitään tiedä, perkele!. Rakastumien on riski ja ei siihen oo vakuutuksia, mut vaakutuspetoksia varmaan jo löytyy. Sitä voi tippuu korkeeelta, mutta ei saa pelätä ku itteensä eiköä sitäkäänm juurikaan. onni suosii rohkeaa ja hieman tyhmääkin...se on se panos pelissä.

teatteri on hieno homma se on ku jääkiekkkoo. samat lhakset menee paskax:D
teatteri on hieno homma se on ku jääkiekkkoo. samat lhakset menee paskax:D

Oon ajtellut vakavissani sitoutua mutten rauhoittua silti, et turhaan siellä tuttavat ja kamut sunmut sun toivotte, et olisin jotenkin hiljaisemmaksi tulossa -päinmvastoin, nyt vasta on alkanut skulaaan ja oon liekeissä.

venäjällä onhalpaa maata ja gruusia mua kiinostaa eritoten...sielä ois kiva olla semonen pikku tila jossa vois kasvattaa kaikkee järkevää. ja mua kyllä osataan neuvoo etten maksa liikaa lahjuksia tai väärille.. elän parasta aikaa elämässä ja kaiki tuntuu aukeevan edessä...tää on aika tuttu tunne olllut mul koajan, mut nyt se on jotenkin konreettisempoaaa ja todempaaaa tulla mahdollisuuksia joita on häikäilemättä ja nöyrästi otettava antaakseen ja niin päin pois. tapahtuu pajon päälekkäin asioita ja on vaikeeta sanoo mitä huomine tu tullessaan muuta ku naisia ja rahaa -niitä on alkanut tulee ja sit suurimalta osin
perusteetonta jalustalle nostamista. vai ooksmäjku nettikrjailja muka...no kai tääkin vaikuttaa joihinkin ...sem tiedän ja siksi teen tätä laskelmoidustikkin aika paljon. joo, ei pelkurit mitään saa ku selkäänsä. luusereita potkitaanaina pööhän se on universaali totuus. nykyän on orjillla paljon huonommat olot mitöä ne oli faaraoiden aikoina, sillon ne hoiti misäntänsä talouden, nyt niitten talous lasketaan ja niistä tedään addikteja ja vankeja ankkuroimalla ne viihteeseen tai lääkeisiin sun muuta -taide ei ole viihdettä, mutta viihdetaide voi ola hyvääkin korkea kulttuurria jos formaatti on oikea ja ajoitus enen kaikkea. asioilla kun on tapana olla tilaus,i sesonkiiaika
tai muu ajoitus et se kuumanraudan taontakin vaatii moman rytminsä toteuttaaksen.

mun animaatiosta iroyeyyu kuva. vittu tänne pitäs saad silleen kuvatilAA ET SAIS EES LYHYTÄ ANIMAATIOIYA TÄNNE, NIITÄ ON KUMKAVA JOSKUSTEHDÄ, tosin aikaa viiivää näpräilyä.
mun animaatiosta iroyeyyu kuva. vittu tänne pitäs saad silleen kuvatilAA ET SAIS EES LYHYTÄ ANIMAATIOIYA TÄNNE, NIITÄ ON KUMKAVA JOSKUSTEHDÄ, tosin aikaa viiivää näpräilyä.

kyl mä oon kauneudenpalvoja ja etin mielummin kauneutta kuin rumuutta nykyään ja noon teatterissa oppinut bnauramaan...aiemmin se ei kulunut tapoihini ja hommat toimi siltikin, mut nyt ne toimii erilaila ja paremmin...ei enää niin itsekkäästi rynnien vailla mitään järkevää pointtia.

AIDA
AIDA

tässä on järkevä pointti ja tää muusani AIDA on inspiroinut mua tekeen jotain asioita paremmin ja kantamaan enempi vastuuta ja huolehtimaan lähimmäisistäni kavereistani äidistäni, mummostai ja koitan olla nöyrä, koksa osan olla varsinainen itsekäs kusipää ja ääliö jlta tule sammakoita suusta ja joka ei osaa pitää mielipiteitään useinkaan omana tietonaan ja loukkkaan ihmisä ja käyttäydyn törkeästi ja pinna palaa liian helpolla. Iraida suu oskovasta itään 500 liksaaa joku tamperetta isompi kylä vissiin ..mun pitää lukee se vime kirej huolella. me puhutaan välillä mit' sattuu sillä me ollaan sokeina rakkaudessa ja se iraida on kymenvuotta nuorempi ja hyvä niin, et se tulee ainakin helpommin tiineeks ellei jo oo...toivossa o hyvä elää. mä voisin ostaa maata venäjältä mielummin gruuisiasta, mut pitää kyysyy lakimieheltä näistä korruption kiekuroista ettei maksa välistävetäjille. maa siellä on halpaa.

mä oon ihan tosisani kerankin.tai oonhan mä ollut kuudessa tai seittemässä avolitosa ja yhdessä aviolitossa ja oon virallisesti leski. se kuulostaakin sopivan traagiselta.mä oonleikkinyt joittenkin muijien kaa ja ne on ottanut toissaaan. mä rukoilen et tulis poikkeus sääntöön ja saisin hyvää karmaa ja liudan potria poikia ja tyttölapsosia joile antaa tulevaisuus. onhan siinäki nma hommansa. nyt tuli kuski hakeen
hammaslääkäriin. adjöö!

vittu ku oon laulanut kylmästä ulkoilmasta tullessa heti raakana ja mul on hieman ääni paskana, mut ei tänään tarvi välttämättä äänittää kunhan muistaa ne sanat saada puhtaaksi kirjoitettua kahteen biiisiin add to me´hen ja let´s go jackkiin. ne toimii paskemillakin veheleillä soitteuna tai millöä vaan ku idea ja teema on vitun hyvöä kerrankin ja se ei oo uus biiisi kumpikaan , vaan ihan mun ekoja joita mä vaan parnatelen vuosivuodelta aina kuunneltavammax -ja nyt se ei kuulostaa enää niin kamalalata:)

mä tiedän van , et jos joku on mun ku mä oon elänyt tän ennenkin,
mutten onnex muista kaikkee ja siksi sitä jaksaa painaakkin. unohdus on joskus tärleää,että alitajunta skulaa okein. kaikki lähtee siitä et osaa hengittää oikein.

nonni styrkat hurisee lämpoinä odotellen mua. ne tykköön noikitarat ja mikit et niitä räplätään ja runkataan ja niihin mölistään iiihin mikkeihin joita on ympäriinsä ninku valoja ja monitori kaapeja ja pillejöäkin. tääl on varmaan ku alaoitan niin kättelyssöä semoset 280 desipeliä joka mon ihan normistoo ku potikat o kaakossa.

eihän se aida mulle kirjoita kun en oo eka kirjoittanut sille , vaan oon kuvitellut et oonkirjoittanut sille -siinä on pieni ero. tyhmänä oon ihmetellyt miksei se vastaa -mihin se vastais, heh,

Kirjoitettaessa soi Add To Me / Z-hooverFlyers

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus