= kuumakylmää =

  • ZOMQandBarbieQ

tulin just himaan ku nukadin käsineellä 5 tunnix...en oo aikoihin nukkunut niin pitkään, jippii.elämä maistuu.. olin syönyt jotain ihme mömmöjä ahdistukseen,...nyt käveln hieman viistoon ja on saatanan lämmin ja muuteski upeet värit hekuvat ja oon tripillä ja tunnen paljon rakkautta teitä kjaikkia kohtaan.

tää päivä on mennyt jeesatessa eli jäätyneitten ihmisten käsien ja seklkien hierontaa ku ihmiset pukeutuu liian hepposesti. tää on nyt siperiaa ja jääkausi obellla. mut kyl mä oon jo trottunut tähän. skidinä
faijjan ja papan kans laitetiin tämmösillä pakkkasila verkkoja jään alle. se oli aika kalsaa puuuhaa ku kädet kastui ja järven jäällä ku 20 pakkasasteessa tuulee -tietää mitä kylmyys on -ihan sama kuin olis liekeissä helvetissä, yep.

facenbokissa olin tunnin postia tsekkaamasa sun muuta ja sit se meni taas tukkkoo:P saisivat keksiä jotáin, ettei se kaadu -tarvii laaajentaa tai supistuu ja lakaaa olemasta -näinhän se menee.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus