= jugend mustalainen =

  • ZOMQandBarbieQ

mul on ollut kokoajan harmaitten kenttäpuku päällä (lakki on tosi neivostoaremijan ajoilta) ja neekerit sun muu rupusakki katsoo mua inhon ja pelonsekaisin tuntein -emmä moiseen yleensä välitä kiinnittää huomiota (ku naisiin).

naisen takia mä huomasinkin, et oon aika radikaalijärjestöstäpäivää- ja tuu mukaan tai kuole-RYHMÄÄN KUULUVA. TOTTA KAI MEILLÄ ON RYHMÄ JA SIT ON VIELÄ BÄNDEJÄ SUN BISNEKSIÄKIN -kaikki ne jotenkin haluaisin saada samaan pakettiin -yhteisnimike tälle on ZOMQ. näin mä selitin yhdelle irmelille kun tajusin käyttää bussia ku aurinkokin paistaa ja ihan yhteisten pyrkimysten propakanda arvon takia. ku olin päässyt istuun bussissa, niin siihen änkes nuorinaisradikaali tai niin mä luulin ku se edusti menneenajan punkkaria -joka nyttemmin on parodioitu ja myyty japanilaisille. ja se kertoi harrastavansa mangaa ja kaikkee muuta japsitouhuu
-kohteliaana en haukotellut ääneen....ja muutenkin kevättä puntissa sillä kaiken sen pitsilumpun ja muun keinopaskakrääsän alta paljastui ihan pantavan näköinen pimu joka ainakin osasi ajatella niinkuin on opetetu ja se puhu politiikkaa -siis nainen! tai tyttö!

Teki mieli laulaa, se fredin korkeelta kimotettu biisi "avaa sydämmesi mulle , tahdon pelkkää hyvää sulle....mitään piilottaa, et sä saa lallallaa"
sen muijan rakkaus joteskin lemusi niin et mä rakastuin heti.

sit se kerto, et täällä meitin kylillä päin asuu joku zombi jonka animaation se oli nähnyt. se kysyi multa, et tunnex mä sitä ku silläkin on usein uniformu päällä. mä sanoin koittavani yrittää tutustua siihen kun tunen oikeestaan sen kaverit paremmin.
se varoitti, et se jätkä vetää jotain ja voi näyttää pelottavalta, mut se kuulemma oli heittänyt tän animen kaverille rahaa et se pääsee kotiin ja plaaaplaaplaa.eli se vitun sarajakuvanimaattori olikin kiva ja mukava jätkä
se oli kirjoitellut monille animen kavereille runoja bussimatkalla.

puolessavälin matkaa miika (rumpali/laulaja)astui bussiin ja kysyi" zombi, mitäsmitäsplaaplaaplaa ?" -oli aivan turha enää saada tietoo tästä mukavasta zombista. Onnex muistin sentään numeron pyytää (naiseniskukirjaa varten). sit se muija lopetti punastelun ja sano, että sen afroamerikkalinen poikaystävä pitää mua tyhmänä natsina
- sanoin et sen poikaystävä ei oo ollenkaan väärässä, mut ei se sitä auta

http://groups.msn.com/zombiegallery

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:03

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus