= uusi biisini aiheuttaa vakavia mielenhäiriöitä =

  • ZOMQandBarbieQ

vittu on oikeen kunnon oikosulku mun päänsisäisessä muuntajassa. oon semmonen ihmine ,et ellei mua saada maadoitettua, musta saa kunnon sähköiskun tms. Eno (se on aika tutkapää ku se aina soittaa ku mulla meenee ööverix)soitti ja sano, et se voi hieroo mun niskaani et pinna vähän löystyisi -se on kyl mukava ihminen....osasikohan se tsekata tästä myllystä samalla yhden jutun....ääh...ei se olis sille kyllä liikaa etsi'ä tästä nettejä ja comeja....että pääsis kirjautuun vaikka omille sivuilleen tai muuta tyhmää...vois pirauttaa taas yhdelle janille joka laajentele muuteskin mun koneita muutamia kertoja vuodessa.

kai se on taas jätettävä kivireki
-biisi "loppuuntyöstämättä" -siitä on pakko tulla klassikko tms. koska se duunaamisessa meinaa kovapäisemmältäkin ukolta hajota pää -tai voi alkaa mielyttämään ajatus juosta seinää päin ja lujaa.

on siinä biisissä pakko olla kyllä jotain tosi pahaa energiaa ku se tolleen voi särkee muutoin niin rauhallisen ja luonnonkauniin kylämme idyllin jo luomisprosessissa.

mutsi ku oli täällä ku veivasin sitä biisii, se on oli pakko lähtee ku se ei kestänyt -se ahdistui. pulunen taas
otti nokkiinsa ja hajotti naurettavasti vain yhden pienen kahvikupin enen lähtöään -mä sentään oon saanut jo yhden peräkäryllisen romua aikaan -no, karva korjaa kummiski kaikki ku se on niin kätsy roudarina.

http://groups.msn.com/zombiegallery

4 kommenttia

qvistus

24.3.2008 13:42

Voisko tulla sinne treenaan se kivireki
jos se sun enos saa sut taas hieman relammaksi.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

24.3.2008 13:59

eno on kyl jumalanlahja. se sain pingotukset ja maitohapot ja hermopinteet suun muut vex tai kondikseen. ivireki -äänitetään sitäsillälaskin et siinä on yli 14 eri sointua ja silti se ´"nousee"
päähän:####siitä vois tehdä semosen version jossa on aluks poliitikon puhe ja sit tokassa versiossa papin saarna
jonka aikana biisiä vois testailla alkavax...toka vaihtio ehto olis ehkä parempi et pappi tai diktaattori tuliskin loppuun.......tässä pitää kokeilla erijuttuja. tässä kivireessä on
sanoja yhdentoista AAAnelosen verta
-pitää riisua kaiki turha huttu vex. sitten mun parit sanat pitää muuttaa taas -niin et asia on sama , mut anorektikko pimunäkökulmasta ja toinen
vammaisen netissä runkkaavan yksinäisen näkökulmasta. Tätä on ihan senkin takii äänitettävä ja ehkä myös filmattava ku tää muuttuu koajan -ei saa hukata mitään jos tulee itsekritiikki vituilemaan, että ompas toi hassusti sanottu -vakavat asiat on yleensä helvetin tyhmiä ja hassuja, siksi niistä multinarkkari voikin ärsyyntyä

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

qvistus

24.3.2008 14:31

hyvä. tää on ainoo oikea ja paras bonnie clyde -tästäkin on näköjään tehty ihan liikaa vesitettyjä versioita. zombikin on samaa miletä ja käskee laittaa vielä, että jokkut osaa polttaa tupakkaa niin, että se on jumalaista niinkuin oikea flegmaattisuuskin -tässä on kans kuulemma riisuttu oikeen ja sopivasti
-ohjaajien ja muusikoitten sanastoa tää riisuminen on ainakin. pornofilmeissä ohjaajamista en tarkoita:)

http://www.youtube.com/watch?v=lyKzQY9FPFM

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:03

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus