= kameratkäy

  • ZOMQandBarbieQ

oon taas neöjä päivää vetänyt putkeen ja oli yx keikkakin toista en vwetänyt valmetsin kaa kun ääni oli paskana ekan keikan jäliltä. tuli vaihteex niisteltyä nuottiviivoihin. tuli oikeen verta nokasta ja annoin olla sillä siitä artisti saa tärkeitä säälipisteitä hoivaviettisiltä emoilta. valkoinen kauluspaitani oli tietty veressä -multakuluu niitä kyllä aika paljon, niitä ei kuulemma saa pestyä ihan puhtaax, mut kaakaotaharat on samajuttu ja niitä on pikkasen enmpi mikä on ihme joittenkin mielestä jokka ei tunne mua. ne luulee et mä vedän jokapäivä
-mä vedän ku huvitta ja joskus kyllästyn kaikkeen shittiin ja piste.
kaiki kuvataan ja näkee mikä toimii ja mikä ei. mut tilasnne tajuun se ei auta mut tuo ulottuvuutta varsinkin ku on ylo kolme kameraa ja valoo tietty iahn vituxeen. mä rakastan valoa ja jännitän eka keikkaa, mut se o hyvä juttu sillä silloin kaikki oN MAHDOLLISTA JA saa yleisöön suoran yhteyden ja niille voi jopa jäädä joku trauma tai muisto keikasta.

3 kommenttia

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus