ilmaista työvoimaa saa nettiaddikteista

  • ZOMQandBarbieQ

sain e-mailia et mun on poistettava pari blogiani
joltain ween sivustoilta, koska niiitten sisältö ei ole yhteisöjen sääntöjen ja normistojen mukaisia. tsekkasin niitä sääntöjä -ne jättää aikalailla tulkinnannavaraa. suomenlakia mun juttuni ei kyllä loukkaa ja -ei ees EU-direktiivien -niitten mielestä täällä on sananvapaus -mä oon kyl huomannut että sanavapaus ei koske mua eikä monia muirakaan ei teksteissä, ei levyyhtiöissä, ei radioissa -mut ei ne silti voi meille mitään -päinvastoin:) vittuako yllyttävät.

USAa ei saa tuhoontuomita Ja valtiontukemista narkkareista ei saa puhua oikeilla termeillä ja harmaantaloude3ntaloudellinen valtiontuki ovat arkoja aiheita tai yleensäkkin jos puhuu todellisista pwerimmäisistä asioista ihmiset vittuntuisivat koko rahanmerkityksen korostamasiseen ja sehän ei taas käy. Ihmistenmielikuvien markinointi kun on tuottavaa bisnestä -on tärkeetä saada ihmiset passivoitumaan ja näpyttelemään koneiltaan uusia profiileja itselleen ja lataamaan tietonsa nettiin, että heidän kaikki mieltymyksensä tulisivat esille markkkinatutkimuksia ja identiteetin kopiointia eli varkautta varten jottaa päästään laskuttamaan ihmisiä maksamaan korkoa väärälle identiteetille, että kukaan ei huomaosi mitään -näin voi tehdä , mutta kukaan muu kuin rikollinen ei niin tekisi -eli tehdään ja vituxeen. rehellisyys tietojen annoissa ei ole tuomittavaa, mutta helvetin tyhmää -valehtelukulttuurista ja häpeekulttuurista puhuminen on kans kielletty.

sanavapaudesta saa puhua, muttei arvostella ja ottaa esimerkkejä ellei ne oo jostain kiinasta.

sitä vaan, että teidän maailamanparantajien on pelöastettava kinalaisten ongelmat ja muutenkin mitä kauempana ongelma on sen parempi. Sivustojen heikkouksista ja hyvistätä pointeista ei voi puhua silleen ammattitermein,
koska ne antavat liian todentuntuisen vision kaikista mahdollisuuksista
joita saa kun ei käytä nettiä liikaa. Kolmiolääkeluokitrukset viestintälaitteisiin ja addiktioitten liisääntynyt tarve huolettaa jo sairaitaitakin ja ihminen ei tunne samoin kuin 30-vuotta sittern. Tunteitten markkinointi ja arvomaailmojen romahtaminensekä kulttuurintuhoutuninen ei ole mitään uutta tän auringon alla.

3 kommenttia

BarbieQueen

3.5.2009 13:34

Miksi kirjoitit itse tämän. Siksikö, että et halua kertoa ihmisille totuutta sivilisaatiomme tuhoutumisesta alle sadassa vuodessa. kaikki alkaa tietty Usasta -siitä on raamatussakin tämä baabelintornien kaataminen jne.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

3.5.2009 14:03

tässä usko ei horju kun sitä ei oo. jos ei mihinkään usko, ei oe toivoa mistään esmes tulevaisuudesta. tä o vanha biisi, mut jumala voi nukkuu, mut freudi on kuollut. mutta se että se yx VOI on se pointti-teistä moni pelkää totuutta ja uskoa, koska se namioidaan vallanvälineeksi ahneuden ja ihmisten ymärtämtttömyyden vuoksi, utta he kaikki joutuvat siitä tiliille ja yksikään ei tuomiotta selviä ja sävyisät perivät maan.
He jokka orjina laivattiin afrikasta pitävät afrikkansanäin jääkauden alkuaikoja eläessämme.
kun golf virta kääntyy muutos on nopea, mutta vulgaaninen purkaus voi noeta taivaan ikitalveksi ja ihmiset jäätyvät keskenruokailun. Näistä on jo maalttu tauluja joita poltettiin kuin jeesuksen juttuja siitä että uskonto on kaikkien henkilökohtainen sisöääinen äääni ja sisäänrakennettu omatunto -miksi me muuten uskoisimme ellei se olisi tietoa joka auttaa

et tämmöstä. kyllähän tota väitettä tuki jessen sekoilu kirkon ane ja almukaupalle ja muulle rahanteolle uskon varjolla -mix en uskoisi...zombi musta tulee hurskas -näen valoa enkä pelkää katsoa totuuutta. jyvät erottuvat akanoista ja oikeamielinen ja jalo johto kuullostaa joltain kuin tää notkuilu, vastuuttomuus, islamilaiset ovat olleet jo pitkään johtamassa tapahtumia ja eivät ole riistäneet ihmisiltä perimmäisiöä asioita vaan rehellisestri julistaneet jihadinsa länsimaistarappiota vastaan. Kyllä muuttkin voimat edes auttavat tapahtumia ja Jumala ei salli kellekkään pahaa, mutta sattumat sun sellaiset hän sallii.


http://www.youtube.com/watch?v=hk41Gbjljfo&feature=related

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus