= kerraniin oon hiljaa =

  • ZOMQandBarbieQ

tänään oon notkunut ja nähny valveunia, ja ajateLlut ,et en mee juuri ulos ku noon 3 viikkoo ollut tienpäällä enempi vähempi ja tarvii relata välilä ettei oo ihan piipussa...... ja snagut maistuu kolmannet jo. hyihyi, mut ihanaaa. mä oon niin unescossa etten oo pystynyt kirjotteleen irmelilleni russiaaankaan, mut ei se sieltä minnekkkään karkaaa, se odottaa mua...mmm ja mä sitä, mut se oon kyl ilmeisemmin mä joka saan mennä moskovaan sitä tapaan ja vasta ensvuoden puolella ku ei oikeen oo aikaa riitävästi aiemmin. mul on sikäli hyvä syy vetää sikana opiaatteja ku mul ei lähde yhtään ääntäkään ja oon todella turhautunut.. siamilaisista kissoista toinen kävi täällä mua katsomassa ja annoin sillekin sitä pikkasen ku se oli tullut helvetinmoisenmatkan takaa ku se asuu aika mettäässä öööh jossain 450kilsan pääädssä täältä mutkasta polkua. se tuli tänne mut lähti mun mielestä liian nopeeta tai sit aika menee nopeeempaa tänään-paha sanoo.

sano tuovansa mule huomenna vauhtia. hyvä tyttö! nyt se puhu asiaa kerran taas. lupas oikeen tarjota kunnolla, heti aamusta mun kyl tekee muutenkin mieli kaikkee muutakin ja nyt harmittaa kuse ei oo viihtymsäsä täällä vaan onsen koiransa kaaa siel mettässä tietty joittenkin muitten kundien kaa panemassa ja mä saaan ihmetellä täällä sun muuta skeidaa...emmä osaaa ollla siitä mustasukkainen ku pikkasen ja mähän oon oikeastaan rakastunut eri mimmiin, mut välimatka on ahdistavan pitkä sinne siperiaan.

heräsin puolituntii sit otsa keyboardilla ja joku web- mannnekiini pyllyili mesessä tai se oli taasse vitun paris jolle moon anatanut lähestymiskiellonkni, mut vittu se pääsee aina jotenkin tohon meseen salanimillä ja tie millä keinolla. vittu se on tosi rasittava, vaikka onkin ihan pantavan näköinen. mut se nyt on huora ja sillä sipuli. mä haluun kiltimmän tytön, mutten silti liian kilttii , vaan aika törkeen tuhman sittenkin,. mutten silti ketään aivovammasta.

KUN TOINE KISSOsITA KÄVI TÄÄLLÄ MÄ EN PYSTYNYT PUHUUN SILLE MITÄÄN, KOKSA OONLAULANUT SEN VERTA AHKERAAN JA PURKITTANUT UUTTA MATSKUA, ET mult a on ääni lopunut kokonaan..ei tuu sanakaan juuri nyt ja se on vitun nöyryyttävää se. vittu ku tää kisuli ei ymmäärtänyt kuinka mua vitutti ku mä en oikeen pystynyt puhuun ku se pappatti kokoajan....hermo meinas mennä.

SIIS MÄ EN SAA LAITTAA mun MUIJJAANI PEILIKUVAAN. SEKÖ ON MYÖS OLETUSKUVA???? JA EI OMAKUVA ????? SILLEEN ET VAIKKA SE ON MUN SAMA LUVALLA SAATU KUVA LAITTAA TÄNNE, NIIN SITÄ EI SAA LAITTAA PEILIKUVAAN VAI!!!!????ykkäpito NIINKÖ...ANTEEX , NYT VAAN TYHMYYTENI, MUT PITÄSKÖ MUN SINNE MENNÄ LAITTAAN OMIA KUVIANI. EMMÄ MIKÄÄN HOMO OO. MUA KIINNOSTA NAISET ENEMPI, MUT YMMÄRRÄN KYL POINTIN NYT VAIKKA SE KYL ON ÄLYTÖNTÄ, ETTEN SAA LAITTA IRMELEITÄ PEILIVUUNVAAN , VAAN MUN MUN PITÄÄ TYYTYÄ OMAN ITSENI ESITTELEMISEEN -ÄÄH ANTEEKSI NYT SITTEN TAAS KERRAN SUURI TYHMYYTENI.HUHUHUHUHUHUHUHUHUH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus