= horkkaa =

  • ZOMQandBarbieQ

Heräsin taas saatanmoiseen kramppiin oikeessa pohkeessa.
eikä sitten enää huvitanuynukkua. Yöllä vetämissäni snaguissa oli joku rööki tms roska. muru ja sain hirveen horkan ja tärisin 3 tuntia ja kuumeilin, mut sitten armahtava uni il,mesemmin saapui tainuttamaan mut ja ooon nukkunut hyvin pitä nyt kramppien vuoksi venytellyt pitkäään ja hartaasti.

Siiamilaista kaksosista toinen pitäs tulla tai molemmat tarjoon mulle vauhtiii -kyllä tääkin silti maistuu tää pala pitkästä aikaa ja relaa edelleen.
Eilinen siamialinen soitteli yöllä joistain kapakasta ja sanoi keikkea mitä kuunteleen mies mielellää -se siitä.

hook jones
hook jones

,päääSIA , ET NE EI VIHAAN MUA TAI EI VÄLITÄ MUSTA....KOskA NE ON SEMMOSIA TYTTÖKJÄ ETTTÄ MÄ SUOJELN NIITÄ KAIKELTA PAHALTA KU VOIN -JOPA ITSELTÄNI OON YRITTÄNYT, MUT SIITÄ EI KYL TULLUT MITÄÄN. ONNEKS MÄ OSAAN OLLA HELLÄ JA NE KESTÄÄ MUUTEN IHAN ÄLYTTÖMÄSTI ESMES KOVAKOURASTA HIERONTAA KU KUKAAN. EILI NE ON VARSINAISIA KATTEJA. NE ON ASUNUT NUORUUTENSA SAMAMASSA TYTTÖKODISSA JAORPOKODISSA JA NIIL ON OLLUT RASNKkAA, NIIL ON SAMA ISÄ JOKA EN OO ONNEX MINÄ -MÄHÄN EN OO KUSIPÄÄ JA PEDOFIILI, VAIKKA JOKKKUT KATEELLISET NIIN VITTUILEVATKIN. mniiin ne tytöt on kasvanut silleen , et ne tosiaan ovat erottomattomat -ne pitävät yhtä ja niin kuuluukiiin...tunnen suurta rakkautta ja yleytttä mun sinnikäisistä ystävättäristämni joilla on kans tietty koirat niin kum ullakin. meil on semmosia yhditöäviä tekijöitä jokka mwerkkaa mulle paljon.

.

OON AINA RAKASTUNUT, MUT NÄÄ AAMUISET KRAMPIT ENNAKOI, ET ON HYVÄÄ VAUHTOIA TULOSSA JA PIAN. TARVIIKIN SOITTAA NEITI aAALLE VAI SOITTASKO NAITI bEELLLE IHAN VIAHTELUX. tÄNÄÄN MUN KIRJOITETTAVA SILLE VANKOLLE JOYTAIN ETEI SE PIDÄ MUA JONAIN HUNSVOTTINA. OIKEESTAAN TYTÖT VOIS AUTTAA UA JA ANATAA SOPIVASTI NAISNÄKÖKULMAA MUN RAKKAUSKIRJEESEEN. EI NE OON MUN TYTTÖJÄ VAAN JOTAIN ISOMPAA. MÄ RAKASTAN NIITÄ SILLEEN KU MIES VOI JA SIT VIELÄ; OSAAN OLLA ISÄLLINEN -LUULISIN...ITTENSÄ KOHDALLA TIETTY AINA ON SOKEA.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus