= L A K I EN ESITYSPÄIVÄ=

  • ZOMQandBarbieQ

PENNUT ON NIIN HIMOISSAAN KAIKESTA EPÄOLENNAISESTA, ET NE VITTU EI PYSTYIS PYÖRITTÄÄN YKSIN EDES KARUSELLIÄ -SE ON HELVETIN SÄÄLITTÄVÄÄ.

ASIOITA ON TAPANANI KORJAILLA JA HETI, KOSKA NIISSÄ EI PITÄS OLLA EES KORJATTAVAA.
UkkOjen kans tultiin tukholmasta ja ottopoikani oli taas viety ambulanssilla. Oli vetänyt siten heroiinia. saa maksaa vittu velkansa ja sit tää säälissä rypijä ja aa kuinka mukavaa voi olla paikallaan kun ei voin olla potkaisematta. se vitun diileri on tulossa tänne kuulusteluun
ja sit vois antaa arvalla toinen toistaan huonompia tupomioitya, mut rahasta pelataan -mitä mieltä näitä ween nillkkejä ja matoja voi ees ojentaa....kyl tästä pitää jotenkin saada iloa, mut se ei oo ehkä niin sydämmestä -ei ne sitä ansaitse -vitunvitunvitun vittu!

Tässä olis ihan basistin ja roudarin kans hommia ku ollaan hoideltu kamoja ja yritetty saada tarpeex hyvätasoisia mestoja viihteelle joka
mmmm banaalia, brutaalia ja rivo -ihan mitä vaan voi olla luvassa. pääasia et joka keikka merkkaa eri juttuu nja siinä on pointtii esmes tästä helvetin lojaaliudesta joka tuntuu hävinneen jonkun toimesta ja pitää tehdä se mitä pitää -eihän se kivaaoo, mut miten nää muuten mitään oppis. ei nekestä ees kipua tai normaaleja tunteita. ne vetää liikaa -no niinhän mäkinssa iässä.

HEHE MULLA ON IKÄÄ JA MÄ VASTAAN TÄSTÄ HELVETIN BALETISTA -VANHIN ON AINA OIKEESSA KU SE ON NIITTEN POMO JOTA NEKIN VOIS KUUNNELLA TAI MUN PITÄÄ LAITTAA NE JONNEKIN LUODOLLE IHMETTELEEN TAI VOISIN KIPATA NE TSEKKAAN LOKKEJA JA OLEEN AINA VALMIINA TULITUKSEEN. TAI NE ON KYL NYRKILLÄ TAPETTAVIA kokovitun ryhmä vitun matoja joilla ei oo selkärankaa.... JA MITÄMITÄ PALATESSA HIIRET HYPPIVÄT ILOISESTI PÖYDÄLLÄ TAI SILTÄ SE NÄYTTI TODELLISUUS ON TAAS JOTAIN IHAN MUUTA Ja se hoidetaan pois s-eihän noi pennut osaa siivota jälkiään. tää on tätäkin välillä. SE YX AIKUIS DIILERI ONKI IHAN ERI JUTTU -MÄ TAISIN SANOO, SILLE JOTAIN, MUT TIEDÄN ET SE EI TUNNE MUA JA YRITTÄÄ PUHUA MULLE PASKAA JA SE ONKIN SIINÄ SIITTTEN SEN KEISSI.

nonni täydellistä ja on vieläkin...en anna minkään estää sitä. mun on vaan tehtävä hommia ja siitä pyydän palveluksia ja pelimerkkejä. Nico Rosberg saa voittaa tai KIMI...ja alonso on ehdottomasti hyvä tässä.

dissaan kaikki larenit vaikka ne täällä pärjää -nyt ajattelin niitten auton olevan sen verta paska, et nelosena vois olla hamiltton -hessu tankkaa kokokisan kisasimulaattorissa -nekin laitetaan ojennukseen.

SEN JÄLKEEN MENNÄÄN VAIKKA REIPINIEMEN SAUNARANTAA VAIKKA UIMAAN SOITTELEEN JA TUTUSTUMAAN UUSIIN NAISIIMME JPOKKA TULIVAT MUKANA -

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus