=kuritus on kaiken aa ja oo=

  • ZOMQandBarbieQ

Tultiin Tukholmasta bändin kaa ja kelasimme soittavamme pitkästä aikaa Pirkkalan nuorisolle Reipinniemessä -mopokundit ja -gimmat osaa arvostaa
keikkaaa paremmin kun tää rappionuoriso ja ottopoika joka on taas kiikutettu ambulasnssilla-tälläkertaa heroiinia. pitäs ottaa yx diileri kuulusteluun. 29-wee ei oo oppinut vielä, että rikollisillakin on omat sääntönsä ja jos niitä ei noudateta, noutaja tulee. Ottopoika on taas myöhässä velkojensa maksussa ja en anna enää latiakaan tole satanan paskakasalle. vittu mitä luuseritouhuu, ton muka pitäs pyörittää jotain, niin eihän siitä tuu ku katastrofi ja kuka saa siivota sotkun taas -se joutuu tekemään vitukseen ikäviä palveluksia ku sillä ei oo muuta mahdollisuutta.

meitin ruottin typytilläkin on oma tyttöbändi ja kyselemme juuri, et voisko ne jotain settii kans vetää keikalla. Sit mun veljenpoikakin vois tulla vetää beattboxiinsa -broidini tietty tuottaa sitä ja puhutan sen 15 prosentin managerishoppariin -ja siitä ei tartte puhuu -broidi on ihan hyvä tuottaan, mut laulutaustat se pilaa aina jollain wee muulikuorolla jne.-joten se pitää pullautta ulos ihan sen parhaaks...Patte KÅÅ sais trauman ja niitten perheside ei paljoo auta jos joku on artisti...mun broidi soittaa hyvin bassoo a kaikkee, mut ei se oo taiteilija...kaikkee muuta se sit onkin.
PatteKåålla on pari pikkugimmaa ja kaks pikkujäbää vetämässä jotain tanssikuvioo...mä tykkään näistä ählämeistä ja nekruista -patte ne nyt on aika valkoinen...toistaisex -mmm:)

Z.HOOVER.RAVES.NET
Z.HOOVER.RAVES.NET
Z.HOOVER:RAVES.NET STUDIO
Z.HOOVER:RAVES.NET STUDIO
amzonian sademetsää
amzonian sademetsää
Hook Jones
Hook Jones

täytys polttaakin ganjaa sit töitten jälkeen -alkaa stressaan nuo kaks aivoo jokka saisivat olla pian vaikka seinänäkoristeena käynnistä -emmä niitä tapa jos ne vastaa oikein.tai en mä niitä siitä mahdfollisuudeta tuu päästään -tää tointa vaatii tietty kukkoiluu ja pörhistelyä. Mut niinQ iggykö se oli laulo TÄÄ ON PASKA TEHTÄVÄ MUT KUMMINKIN SE ON TEHTÄVÄ
JA SE ON AINA KEHITTÄVÄÄ -VAIKKA VOIKIN ALUX VITUTTAA. KYL SE AJAN KANSSA MENEE. oNNEX ON ARTISTI JA SOITAN TURVAMIEHET -NE ON AINA TÄRKEITÄ...IHAN SENKIN TAKIA ETTEIVÄT PIKKUTYTÖT SAA KITARASTA PÄÄHÄNSÄ TAI JOKU AMMU MEITÄ -EIHÄN NÄISTÄ IKINÄ TIEDÄ JA SE TÄS ONKIN JÄNSKÄÄ JA TÄTÄ JAKSAA JUST SEN TAKIA JA TON NUORISON JOKA EI OO VIELÄ KÄMMÄNNYT. SIT NE NÄKEE MUT.

ONKO SIITÄ APUA HEILLE TUSKIN HE APUA TARVIVAT -NIIL ON MOPOT JA KAIKKI:)

2 kommenttia

BarbieQueen

23.5.2009 09:57

sun pitää puhua mun kanssa, tiedän siitä h-vaivasta hieman enemmän.tuun käymään. onko siellä mun kännyä . oon hukannu:P

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus