= "lihatiskillä "=

  • ZOMQandBarbieQ

tein netissä rikosilmoituksen kadonneesta lompakostani, joku ween "albaani" oli pöllinyt mun lämärin kun olin melki tajukankaalla kuumeessa kaupungilla ja ostaaessamme maailmankuulua mustaamakkaraa(se pitää syödä vastavalmistuneena ja kaupassa myytävätpakkausessa olevat mustamakkarat ovat ihan perseestä.

Syödessämme sitä baarijakkaroissa istuen "lihatiskiltä" josta on hyvä näkymät tarkkailla ohikulkevia naisia ja vislata niille ja silleen vähän niinQ italialaiset kadunkasvatit tuppaavat tekemään.....ja naiset ovat siinä vähän samanlaiselssa arvostelussa kuin idolssissa, mutta emme juurikaan kiinnittäneet lauluääneen huomiota, vaan etupäässä peppuihin, sääriin, kävelytyyliin ja sit vasta rintoihin (jenkit on semmosia äitin pikku tissin-imijöitä ja niillä ei oo ees oikeita pornolehtiä vaan just jotain paskoja tissilehtiä -tyhmää kansaa etupäässä:)

Tottakai kokonaisvaikutelma on tärkeintä meidän omassa "levyraadissamme" ja näitä raateja pidetään pikkuhiljaa enemmän näin kevään saapuessa vauhdilla ja vaatteitten keventyessä.

siinä multa jäi epähuomiossa lämäri minutix pöydälle kun se oli hävinnyt. onnex siellä ei ollu ku bussikortti ja muutama satanen, muttei mitään kultaa sun sellaista korvaamatonta , ne mulla oli tietty toisessa lämärissä muitten "asiakirjojen sun sellaisen" joukossa.

niin tampereen kauppahalli on oikeestaan aika pariisia
ja siellä oon huomannut, että siellä viihtyvät naiset ovat tavallista itsetietoisempia ja se kaunistaa:)

####################################
http://groups.msn.com/zombiegallery

http://www.legioonateatteri.fi

6 kommenttia

qvistus

3.3.2008 18:47

Naisen niska on erootista katseltavaa ja moni pitkähiuksinen peittää kauniin niskansa ja korvanipukkansa hiuspehkollaan,
joka hukkkaa samalla tietyn arvokkuuden ja ylväyden.

Kauneudenpalvojana minä ihailen sellaisia naisia jokka ovat nostaneet hiuksensa ryhdikäästi ylös erilaisin kampauksin tai hiuslaitteilla.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

3.3.2008 19:01

Tuossa olen villen kans samoilla linjoilla. monilla renesanssin rehevillä naisilla on lannefarkut hameen sijaan....ne farkut sopii teinipimpeille, muttei niillekkään jos ne on tuhdimpia renensasnnsin reheviä.Hoikka on eri juttu kuin anorektikko ja hoikalle sopii poikamaisemmat vaatteet ja tiukat farkut jos niillä on tiukka ja sopivan muotoinen peppu ja hyvin muodostuneet ja mielummin pitkät sääreet.

anorektikoille sopii kaikein parhaiten ammattiapu ja asianmukainen hoito ja oikearuokavalio.

sitäpaits nainen kun nauttii syödessään on hän useimmiten seksikäs, mut jos joku pimu ronkii nirsoillen ruokaansa, hän vaikuttaa ripakintulta ja muutenkin kuivahkolta vahaltapiialta jolle elämäkään ei maistu -saati mikään muukaan:)

mä tykkään näistä peppu/sääri irmeleistä
ja niillä ei saa olla vesimeloninkokoisia tissejä, sillä kyllähän naisen pitää olla myös sopusuhtainen....tosin koivet saa olla aika pitkät ja sääret -tykkään itseäni pitemmistä naisita ja viihdyn niitten seurassa. johtunee siitä, et mun ego on riittävän vahava kestämään pitkiä naisa kun itse oon 177cm, niin nainen saa olla vaikka kolme metriä, sillä yleensä pitkillä muijilla on alemmuuskompleksi pituudestaan ja näin mä koen tasaavani egojen harmoniaa:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

3.3.2008 19:05

http://www.youtube.com/watch?v=Qen83Teh1ks&feature=related

onx tää hyvä? wee kun hannu-enoni ei oo vielä kerinnyt tänne sätään taas näitä...tai jani vois olla paikallaan, mut asille pitää antaa enempi rahaa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

qvistus

3.3.2008 21:13

Voisikko etsiä niitä luurejasi. On koittanut saada sua kiinni kun on TÄRKEÄTÄ asiaa!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

3.3.2008 21:24

Oon ollut poliilaitoksella huutamassa kun mun rikosilmoitusta ei ollut Nokialla launtaina otettu ylös vaikka sen olin antanukkin -ihme toimintaa. Saatana, mä kun oon kehunut poliiseja ilmeisesti liikaa,.Vittu se saatanan päivistyksessä oleva ukko ilmeisesti kaunistelee poliisin rikosten selvittämistilastoja jo heti kättelyssä raakkaamaala minkä ilmoituksen ottaa ylös. perkele, tommoset
laiskat paskat tahraa poliisien"maineen"
ja tommoset on potkittava mäelle sieltä
-poliiseja koulutetaan suoraan kortistoon...josko sieltä löytyisi enemmän motivoituneempia työntekijöitä
tommosten laiskojen paskojen donitsin syöjien tilalale. Perkele. jos rikosilmoituksen tekeminen on näin waikeekta, niin ihmettelen miten ne muka selvittää yhtään rikosta. Se ukko saa siitä huomautuksen. Vittu mä hoidan sille kyllä kenkää -en jätä asiaa tähän vaan käytän suhteita.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:05

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus