= minisukset =

  • ZOMQandBarbieQ

oon toipunut vatsaflunssasta eikä enää ollut kuumettakaan.

naapurin lapset olivat tehneet minun neuvomani mukaisen hyppyrin ja jäädyttäneet sen niinkuin yhdessä olimme muuta mäkeäkin jäädyttäneent viikkoa aiemmin -rataakin oli onneksi jäädytetty lisää ja kehuin lapsosia siitä.ja lapset kerääntyivät yleisöksi kun "setä" tekee temppuja minareilla. eka hyppy jonka oli tarkoitus olla ilmassa yhden kerran myötäpäivään pyörähtäminen jäi vajariksi ja puolikkaan kiekan tehtyäni laskeuduin siisitisti takaperin liukuen, josta selvisin kuin ihmeenkaupalla pystyssä ja tuli jotenkin onnellinen olo:)-se tuntui mahtavalta ja oli varmasti siistinäköistäkin....se oli oikeestaan siistimpää kuin kokokierroksen tekeminen ja laskeutuminen
sukset menosuuntaan.jos rata ei olisi ollut jäädytetty ja riittävän ja tasainen takaperin liukuminen alas tulossa olis ollut lähes mahdotonta (ainiin....mun uskonnossani mahdoton sana on epäuskonilmaus ja kielletty.....poikkeus vahvistakoon säännön)
se toinen hyppy meni sillain kuin olin suunnitellukkin kiekan jälkeen sukset menosuuntaan...alastulleessa teen yleensä vielä kaiken kruunuksi kolmoispiruletin ja siinä pitää olla tarkkana ettei rata lopu kesken ja päädy vaikka naapurin auton konepellille, niiinku kerran kävi ja meni taju.

kolmannella kerralla kokeilin taas puolipyörähdystä ja alastuloa takaperin liukuen, mutta tossujen silikonikiinnityspetti heti alastulon jälkeen ja mukkasin näyttävästi suoraan selälleni aivan väärä oppisesti -mun olis pitänyt olla pallomainen ja kaatua kerien, mutta muutamassa nanosekunnissa palloksi muuttuminen ei toiminut kun en osannut odottaa silikonien pettämistä.

liimasin himmeenläpinäkyvällä saumaussilikonilla minarini ja ne on vasta huomiseksi kuivat ja valmiit.Silikonia kuluu yhtenään ja sitä pitäs ostaa varastoon enemmänkin.

naapurin lapsia varoittelin etteivät kokeile näitä temppuja (niillä ei onneksi oo minareita joita onkin ween vaikee saada mistään)ilman kypärää ja muita suojuksia mitä mulla tietenkään ei ollut. on mulla ne suojaukset täällä polvisuojukset, olkapääsuojukset jne. mutta jos alan käyttämään jotain pottaa päässäni, se on merkki siitä etten ole varma ja epäilen kykyjäni. epäuskossa lasketteleminen kun on perseestä. mut naapurien pennuille en tietenkään näin sanonut, vaan kerroin olevani sirkuskoulutuksen saanut surmanlaskija.

ja nämä pennut laskettelivat rattikelkoilla, pulkilla mäkeä....ei niillä ollut kellään suksia.
ja pennut käyttävät sitä hyppyriä pulkalla laskiessaan
-mahtaa siinä tulla niitten peput kipeix:) -on mullakin vähän vasen kylki muutamalla mustelmalla, mut se kuuluu asiaan.

minareillalaskettelu on mun oma luxusharrastus ja onnex naapurin pennuilla ei oo minareita tai vaikka olisiskin , niissä olisi alkuperäinen remmikiinnitys ja nehän irtoo kokoajan ja niillä ei kerkiä telooon itteensä.kun saa sählätä niiten kiinnitysten kans:)

heebo tuli käymään ja se katseli vuoronperään mun minareita ja sitten ovelta näkyvää jyrkkää mäkeä hyppyreineen ja sanoi, että ilman kypärää se ei menis minareilla mäkeen....alle 80 senttiset sukset vaativat jonnin verran tasapainon hallintaa ihan loivassakin mäessä
aikuiselta laskijalta.
heebo pitää mua kahelina eikä ymmärrä mun ajatusta siitä, että jos käyttäisin kypärään se olisi
merkki epäuskosta ja silloin kaatuisin yhtenään.

tosin kun huomenna harjoittelen vuoden ensimmäisiä kertoja voltteja etu ja takaperin on mulla kypärä päässä ainakin alussa, mutta eihän kypäräkään niskaa tue joka siinä on vaarassa taittua -joten kypäränkäyttöäkin rajoitan ja oon varma että suoriudun...onnex lunta on satanut ja iltapakkasella jäädytän voltteja varten jyrkemmän hyppyrin ja alastuloon kasaan paljon pehmeää lunta jos satun mukkaamaan -silloin pää pitää vetää kilpikonnamaisesti sisään leukarintaan ja hartioita kohottaen ennen kuin muodostaa itsestään pyörivän pallon.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
HALPAA JA TAKUUHYVÄÄ TEATTERIA (lippujen hinnat 4-8 euron tietämillä opiskelija alennukset jne.)
http://www.legioonateatteri.fi

Z O M B I E G A L L E R Y
http://groups.msn.com/zombiegallery

6 kommenttia

qvistus

3.3.2008 14:12

Voisikko surmanlaskija mitenkään laittaa kännykkääsi auki. Olisi asiaa jota en tässä ala selittämään.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

3.3.2008 14:32

olemme qvistuksen kanssa lyöneet vetoa siitä kumpi pärjää paremmin NHL.llässä otawa senators vai colrado avelannce (vai-miten -se-nyt kirjoittettiin)otawa on
näemmä saanut tappioputkensa poikki ja alkanut voittamaan. coloradollla meneekin vähän huonommin ja hyvä niin:)

suomen liigassa kummakkin veikkaa tai on warmoja, että tappara on iskussa, joten pitäs ilmeisesti lyödä vetoo siitä kuka jää kakkoseksi....mmmm...qvistus kumminkin sanoo kärpät, niin mun pitäs sanoo blues joka tulee muuten kakkosex ja on lähellä voittaa tapparan -muttei ihan...mun täytyy saada 2,5 kertoimeksi vähintään qvistuksen "saadessa valita ensin" kakkos suosikkinsa. jos tappara ei voitakkaan, niin parhaiten pärjänneen joukkueen veikkaaja tietty voittaa koko potin.

uhkapeli on hienoo ja antaa ihan uutta syvyyttä ja intohimoo penkkiurheilulle, jota muuten ei tulisi harrastettua kovinkaan paljoo:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

qvistus

3.3.2008 17:57

Kai sä muistit korjata ,että eletään maaliskuuta eikä helmikuuta siihen rikosilmoitukseen:)
Little Wonder -Bowie
http://www.youtube.com/watch?v=H4YjzezXy30

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

3.3.2008 18:10

joo muistin,helvetin hyvä, et huomasit pikku kämmini:)
Hei pistä tänne jotain thin machinee...siis se bowien thin machine -projektin musaa -sitä on turhaan haukuttu....siinä se polttaa röökiä livefilkoissa ranskalaistyyliin ketjussa ku se on niin siistinnäköistä. ja se laulaakin tavallista tummemmalla ja käheemmällä äänellä.

mun tarvii kirjopittaa näytelmää -aloitin sillon ku olin vielä vatsataudissa
-siitäkin oli jotain hyötyä. vois vaikka ensi syksyks saada sen ohjattavaan muotoon vaikka legioonateatterin uusille
-vois sitä ohjata tai olla kakkosohjaajana mielummin -riippuu siitä, että kuinka sille saa rahotusta ruinattua nää on niitä jojos-juttuja ....sit mulla on yx musikaaliprojekti keskeneräisenä
-olin unohtanut, et olin jo aloittanut sitä kirjoittamaan joskus viimekeväällä:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

qvistus

3.3.2008 18:13

the thin machine
http://www.youtube.com/watch?v=T1xDS9SV_uc

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:05

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus