= maailman pyöritys =

  • ZOMQandBarbieQ

Olen tosi cool JUP-savuke huulillani.

Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi
Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi

Kaveri tuli moikkaan.
Sen anovista ja epäiröivistä silmistä ja siitä pälyilystä jo tajusin, et mitä se haluaa. Sen näki kilsan pääähän kuinka se hiero käsiään ja oikeastaan hikoili vaikkei hikoillukkaan.

kysyin et riittääkö 50 vai 100? sen suu loksahti auki -tää on tuttu ilmiö ihmisillä jokka ei mtajuu kuinka helposti niitä voi lukea -siinä mielessä lukeminen kannattaa...AINA...

musta on tullut artistina pankkitoimintaa ja tavaroitten ostamista ja myymistä harrastava juutalainen joka on muuten ihan natsi. Mä tykkään niiten uniformuista ja hakaristi luo tunnelmaaa jos mikä. Jokkut ei käytä päätään visioittensa tarkkailuun ja ihmettelee mikä mättää ja miksei mul oo fyrkkaa.

raha on jumalan paras keksintö sitten jeesuksen. kuinka sillä voi pelata ja pompottaa ihmisiä -tunnustan rehellisesti harrastavani tätä rahalla pelehtimistä -vaikkei sitä koksaan voi olla liikaa jos haluu voittaa.
-mitä? miksi?

Miksi-sana on hyvä. Se pyörittää maailmaa edelleen.

Näitä tupakoita myydäään netissä, mutten laita tähän mitään spämmiä, koska te kaikkihan ostaisitte multA MAAILMAN KALLEINTA käsintehtyä röökiä by zombie.... ja qvistus tekee mun piirtämän ja värittämän askin askiksi
-qvistus kun on aika insinööri tekemään origameja joten askikin on todellista taidetta ja itse sisällä olevat sätkät kyllä maistuvat taivaallisilta, että 40 euron hinta (postimyynnissä+postimaksu) niistä on pikkusumma kun niitä ei myydä askia enempää. Tupakat teemme tilauksesta jossa pitää kirjoittaa meitille pitkä kirja miksi haluaa juuri meitin JUP-tupakkaa. Sikarikkaille ja staroilole myymme ihan ilman pitkiä anomuis kirjeitä.

tässä on e-mail jonne voi lähettää tilaushakemuksia -jos hakemus on oikein hyvä, annamme röökiaskin ilmaiseksi
-who knows: aaronarera@msn.com

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus