= pihalla kuin unikkopelto ja pellolla kuin unikko

  • ZOMQandBarbieQ

Mun tarvis soittaa jollekkin kamulle jolla o mun pankkitilin numero ku
en löydä enkä muista sitä omaani tai mitään niistä-tarkoituksena olis saada aikaan pankkiin mahtava varainsiirto mun tilille.sitten taas alamme latinalaisiksi paaveiksi.

Muuten päivä menee nuokkuessa ja valveunissa -tein unikkopellollani unikkojan kotiin(mistä tulee se kukkakin) viiltoja ja vuodatin mAITIA SELLASTA VALKOISTA NESTETTÄ. SEURAAVANA PÄIVÄNÄ SE NESTE OLI VALUNUT KODISTA JA kuivanut ruskeaksi hartsiksi kodanpinnalle valuneena ja kuivuneena. Raaputin niitä maatto veitselllä kotien pinnoilota 8oli tarkkaa ja hidasta puuhaa)
jonkun 6 tuntia ja sain 2 centtilitran verran itse lääkettä elikkä ooppiumia -hirvee homma jos olis oikeesti kipee, köyhä tms.
mut tälleen kokeilumielessä ihan sistii, varsinkin ku tää ruskee mönjä toimiii....en kerro tässä tarkemmin ettei virkavaltaa tarvi kiusata asialla. sain lahjax inkkaripiipun joka on ihan keräilykamaa se on sopivan pitkä ja ei itse ylety sytyttään pesäää (eikä vetään öövereitä...on aika vahvaa kamaa)mul on täs pari naapurintyttöö ja poikaaa sytyttelemässä pesää ja sauhuttelemassa. poltamme tietty myös budia ja laitamme sitä hieman "piristämäään unimaailmaa"oopiummössön sekaan. periaatteessa mä en tarvi mitään helvetin apteekkeja enää -luojankiitos !

viimevuonna yx tutun tuttu oli pispoaklsssa mun unikkopelollla ja söi niitä kotia vaikka mä kielsoin ja löin turpiinkin , mut se oli ottanut niitä mukaaansa ja se sitten ei herännyt enää seuraavana päivänä -niissä kodissa on muitakin lääkeaineita kuin opaaa ja kodat ei ole syötäväksi ellei haluu delata. Pitää todellakin tietää mitä tekee. jokkut hipit ostaa kukkakaupasta jotain kuivaneita unikonkotia ja luulee et ne toimii jotenkin -ei todellakaaan, niistä ei saa ku rahaa meneen , mut siemeniä niistä kannattaa ottaa talteen jos osaa kasvattaa.

tarkemmin ku ajattelee täs...on oikeestaan mennyt kai kolme päiväää epätodellisuudessa joka on todellisinta totta kaikkine rinnakkaismaailmoineen. olemme jutelleet vainajien kanssa -isäni ja pappani ja juoneet paavin verta hopea maljasta -untako? tuskin. todellisuus vain on perseestä koska jo tervettä maailmaa yritetään parantaa -kyllähän sen tyhmempikin tajuaa et ei siitä hyvää seuraa. parempi vaan polttaa luomuuu ja unohtaa marketit ja kaikki autot ja muu paska -me vielä jonain päivänä selviämme ja se on valitettavaaa.

Emme me mitään saatananpalvojia ole niinkuin yksi muijja alkoi meitille kimottaan -se ei pystynyt keskittyyn vaan raamatun sanomaan jossa on tiivistä tekstiä "hitaammille". raamatussa oli tärkeintä piilosanoma et se muija ymmärsi häipyä täältä -ei kai me oikeeesti saatanaa työksemme palvota -ainoastaan kun se on tarpeellista. yleensä sauna riittää.

saatananpalvontaa en suosittele kellekkään -siinä voi helposti ahdistua, alkaa pelkäämään ja tehdä itsemurhan lopulta. ajatteklimme kerätä silokkeja ....niitä sopivan myrkyllisiä sieniä joita kasvaa mulla takapihalla ja saada näin yhteys luontoon ja vainajiin -käsine aina haluaa vainajien kans vehdata...en minä vaikka oonkin se zombie.

meil on aika siistiä silleen, et me puhutaan ainoostaan latinaa joka tarkoittaa stä et täällä on aika hiljaista:)

6 kommenttia

BarbieQueen

27.7.2009 12:46

jokkut ihmiset sekottaa vaan, muutei ne sitten osaaakkaan kasta kaikke vielä paremmaksi tai edes samanlaiseks. sit kun ne hajottaa ittensä, ne todellakin hajottaa -ne ei oo oppinut kasamaan itseesnä -sit puhutaan kehityksestä. PAH.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

27.7.2009 12:51

jokku siis ei osaa kasata itseensä kun ovat mielensä jne. hajottaneet -en saanu ittekkään aiemmasta selvää:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

27.7.2009 12:53

siitä vois kirjottaa kirjan, mut eihän sitä kaikki tietty ymärtäiskään. itsensä kasaamisopus, joo:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

27.7.2009 12:56

tuu tänne sieltä spämmäilemästä ween nettiaddikti

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus