= punttausta =

  • ZOMQandBarbieQ

oon tehtnyt riitejä ku eilen yx tyyppi myrkytti meidät amerikanklaisilla nuottiviivoilla jokka hakataan peilin päällä -ihmetouhua. cd-kotelot ei oo niin hyvii nuottien vetämiseen koska ne mene paskaks ja peilistä näkee ittsensä ja se kiiltää siististi ja näyttää kauniita naamoja ja isoja sieraimia. hyi helvetti ku oli pahaa. en vedä sitä ellen ilmatteex sasa. kaikki mikä maksaa jiohtaa kuulemma sotiin.

nonni enne mä oli kuulemma kauhee narkki nykyään oon
juppi ja cool jätkä joka ei vedä ku kauniissa seurassa joskus viikollopuisin. ja suonensiäistä käyttöö halveksin ja kaikkee joka johtaa huonoon oloon, mul ei
oo ikinä ku ween hyvä olo. paits eilen vitutti ja meinasin mätkiä oparia tyyppiä turpaan ku ne ei ymmärrä et tehdään niinku sovitaan...eikä selitellä siirrellä vastuuta kuin teinitytöt.

aikani kulux "korjailen kelloja joita en juuri koksaan pidäkädesäni -nää onkin lahjoja. mulla on tässä reteen näköinen tag hauer.tää on kahvilautasen kokoinen -noonku mu silmät ...siis tää kellotaulu ja waterresistant tossa luki. sit siinä oli pieniä ruuvveja joita ei saa kuin kunnon kellosepäntyökaluilla aujkki -mullahan on sellaisia:) neljä pikkuruuvia avasin ja laitoin kovaniskunsaaneen viisarin paikoilleen plopos ja se taas pelitti ...kaikki ruuvvit kiinni ja lujaa. sit kokeilin pitääx se vettä ja heitin sen tiskialtaaseen.
-ei pitänyt vettä se paska....johtukohanse siitä etttä multa unohtu toi läpinäkyvä kupolimainen lasi pöydälle ruuvien viereen ja mun viidensada watin siniset häikäisee just silleen ettei sitä huomannu tosta pöydältä.

Ajattelin seuraavax korjat jo valmiiksi rikki menneen tai palaneen neljä jaon valoohjaimen -se on semmonen aika lelu, mut sopii disvopalloiltoihin täällä amazonmiassa -se maksoi 70 senttiä, mutta ajattelin kirppiksellä korjata virheen ja vaihdoin siihen järkevämmäntuntuisen hinnan eli 20 senttiä se vekotin toimi vielä pari viikko sit mut qvistuksen kans korjattiin sitä ja se mäntti otti ikkunasta aukinaiosesta ikkunasta troikan ja onnistui saamaan se härvelin voimavirtaan -sehän vekotin käräöhti ja suli -emme edes saaneet sähköiskua. koteloon pitää vaan laittaa samanlaisia osia joita siellä on ollut mut uudempii. mulla on tuossa lattialla levitettynä työkaluja ja erilaisia pakkeja ja laatikoita jossa on varaosia -eikä mitään "romua" niinku palleriina sano ja meinas heittää mun arvokkaiota osia roskiin -naiset on ihan ok, mut miks niitten pitää huolehtia asioista joista ne ei yummärrä mitään.

mul on jalassa balettitossut jokka sain ruikutetua palleriinalta ja se lupas hankkia semmoset punavalkoraidalliset säärystmit kans tai säärilämmmittäjät...vai mitä ne nnyt on...nyt vois oikeestaan ottaa kitaran kätöseen ja viedä käsitteelle ihmeteltäväksi toi valoohjain kja sit toi poarakoneella soitettava lespauli joka on muuten hyvä mut se on ollut naulattuna Z.HOOVER.RAVES.NETin ulko ovessa parivuotta:)

Qvistuksen pitäs olla täällä pian ku se soitti, et päästään vetään tota raskasta kivirekee. filkalla mä oon pappi ja toi biisi lauletaan aika virsimäisesti tai niinku keskiaikaiset oratoooriot mut sähköö käyttäen.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
http://groups.msn.com/zombiegallery

3 kommenttia

qvistus

12.3.2008 10:34

I T K E N
Nykyään lojaaleita ovat vain jotkut rikolliset.
Ehkä-sana ei ole lojaalia. Ihmisten rajaton mukavuuden halu oksettaa jos oksettais ja vituttaa jos vituttais. VALEHTELU EI OLE VAIKEAA, SILLÄ SITÄ HARRASTAVAT ITSEÄÄN REHELLISIKSI JA ESIM. HUUMORINTAJUISIKSI ITSEÄÄN KUTSUVAT -HE VALEHTELEVAT ITSELLEEN.

Mä epäilen aina itseäni ja kyseenalaistan kaikki tekoni ja aikeeni. Tyytymättömyys ja itsensä rakentaminen paremmaksi ihmisenä on vaikeeta ja vaatii itsekuria
-inhoan omahyväisyyttä ja turhaa esillepanoa. LAISKUUS, HELPPOUS
JA KEVEYS MYYVÄT SIELUMME -TEKEVÄT MEISTÄ PÖLYNIMUREITAMME JA MUITA LELUJAMME ARVOSTAVIKSI ÄÄLIÖIKSI. NETTI yMs. turha EI PARANNA MAAILMAA,
VAAN JUURI HELPOTTAA MEITÄ RAPPEUTUMAAN NOPEAMMIN JA KIVUTTOMASTI.

NAUTTIKAA KIVUSTA TAI KUOLKAA -ON TÄMÄN HETKEN TILANNE TODELLISUUDESSA.

Netti, jumittavat ajan vietepelit , Geekoot (G3=geegula täs blogissa) yms. on määrättävä kolmiolääkkeeksi ja muutenkin mediaa tulisi ohjailla valtion tai päättävien ihmisten toimesta.

Tätä on turhauttavaa kirjoittaa, koska kukaan juurikaan ei ymmärrä että yritän herätellä ihmisiä tajuamaan todellisen asioitten laidan, mutta te/ME keksimme tavan valehdella itsellemme. On helppo peittää kaikki tyhmyyteen ja sen varjolla esim. päästää itsensä helpolla, muka säästääkseen itseensä -mihin oikein säästätte itseänne. ONNELLISUUTEENKO -onni on muutakin kuin hauskaa se on asiakokonaisusuus. TULEVAISUUS ON, MUTTA KEITÄ SE KIINOSTAA. EI MUAKAAN HUVITA OLLA POLIITTINEN ; MUT MÄ TUNNEN OLEVANI VELKAA SEN JA VASTUU PAINAA KUIN PAKKOLIIKE. JOS ETTE KESTÄ LISÄÄ, ETTE TOTEUTA UNELMIA. KOLEKTIIVINEN TAJUNTA JA SEN TILA NÄKYY ROOLIPELIEN OSALLISTUJIEN MIELIKUVITUKSETTOMUUDESTA -kaikki on ammenettu jostain
joka toimii sähköllä en naura teille vaan itken, koska ette ymmärrä. Ja vaikka ymmärtäisitte ette osaisi toimia.

Kun kirjaudutte joskus ulos , se ei tarkoita sitä että olisitte
pihalla...siis ihan oikeassa ulkoilmassa. TE jokka nauratte,
nauratte toivon mukaan itsellenne se on jo pikkasen, mut ei riitä. ÄLjkää säälikö ketään-varsinkaan itseänne -ertte ole sen arvoisia. LOjaaliuden perikuva on teidän koiranne tai se komerossa oleva Huuveri IMETTE KUIN HUUVERIT VIIHDETTTÄ JA IHAILETTE KAIKKEE TYPERYYTTÄ ja silti te voitte pahoin -jos ette tunne niin -menkää hoitoon. MUA EI KIINNOSTA VIIHDYTTÄÄ -IRONISTA, vaika oonkin artisti jonka muka pitäis elää siitä. MÄ VIHAAN FANEJA JA TE OOTTE PERSEESTÄ.
KATKON RAAJOJANI, MUTTA NÄMÄ OVAT VAIN SANOJA.
SITTEN KUN TEEN KAAOKSEN -JOS SIIHEN EI KUKAAN MUU ENÄÄ KYKENE TEILLÄ ON VAPAA TAHTO. REPIKÄÄ TÄSTÄ.

NYKYÄÄN IHMISETY TURHAUTUVAT, MUTTA LAITTAVAT TELKUN PÄÄLLE ; SYÖVÄT PILLERIN tms. JA LUULEVAT
SEN AUTTAVAN -METSÄÄN JUOKSEMINEN JA JA HUUTO ; RAIVON SURUN ITKEMINEN OVAT JÄRKEVIÄ KEINOJA, MUTTA NIITÄHÄN TE HÄPEÄTTE NÄYTTÄÄ.

IHANTEENNE OLLA SE MIKSI ITSEÄNNE LUULETTE ON
HAAVE JOKA EI TULE TÄYTTYMÄÄN ELLETTTE PYSTY MUUTTUMAAN AJAN MUKANA.

TOIVOTTAVASTI EDES JOKU YMMÄRSI MIKSI TÄMÄ ON KIRJOITETTU.
MÄ PELKÄÄN JOTAIN; SE ON SE ETTÄ USEIMMAT LUKIJOISTA
KOKEE OLEVANSA IRTI JA TÄMÄN NÄIDEN ASIOIDEN ULKOPUOLELLA TAI YLÄPUOLELLA, VAIKKA ME KAIKKI OLEMME JUURI TÄSSÄ.

Zombi sä oot ihana ku sä pidit tommosen harvinaisen lyhyen puheen sun puheex.
Fanaattiset ihmiset on ihania niinku
maailamnparanataja JOUNI KORPI, joka ei osaa hillitä itseään, koksa se on oikeessa ja moraalisesti närkästynyt. Zombia ei edes tarvi äänestää. Hän vai tulee ja ottaaa kaiken vallan. Poliisit tekevät hänelle kunnia kujan ja saattuen ja A rmeijja täällä amazoniassakin on paikalla kun Zombia hieman harmitaa kylillä joku asia -amazonia on silloin ainavalmiissa valmiustilassa. jos joku ei tätä usko, ja nauraa. Kannattaa opitää ppienempää melua asiata zombin kätyreitä on kaikialla nuoret uusmoralistit hakkaavat ja ryöstelevät kauppoja joissa ei ole poliisia valvomassa yleistä järjestystä. Nämä nuoret levittäytyväät kaikiialle kuin heinäsirkkaparvi ja syövät paikan kaikelta elämältä -ei elämää ilman kuolemaa huutaa harmaat.

hamraa nuoriso pukeutuu sotilaallisemmin ja tyylikkäämin kuin natsit -moni luulee zombia kaskakasi koska hän aian talvisin käyttää erilaisia karvahatuja ja niissä on kauniita kokardeja. Harmaissa onkin onkin parhaat naiset ja siksi vallan ottaminen typeryksiltä ja maanpettureilta on helppoa.

miss Vallankumous on
se kaunis... meni tonne niin et peppu vaan pyöri, sano joku.

Niin zombbis käsite soitti mulle ja sano, et kolmeks sinne joten emmä kerkii tuleen ku pitää leikkiä kotia pikkasen aikaa. Hellula on sisko ja se haluis nähdä sua.
mä sanoin et kyllä se käy, koksa sähän kirjoitat sitä kirjaa ja täs olis taas pohjatyötä sulle -ei kai käsite pahaa tykkää jos me sinne otetaan muijia. Ja ne voi mennä vaikka wastawirtaan jos ne on tiellä tai ne ei kestä meitä:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

12.3.2008 10:39

ai se mari, mul on sen numba jo:P
mut ota ne mukaan. pyydetään niitä hankkii lisää kavereitaan joita mä voin sit pokata ja käsitekkin on kai vaihtamassa eukko -mähän en eukkoo vaihda, vaan teen vakavaa tutkimustyötä joka ei oo niin vakavaa. Käsite on semmone nihilistu ku mäökin et muijat ei saa häiritä trenejä ellei ne kuulu jotenkin asiaan...mut se on soittanut kuulemma taukoomatta 23 tuntia ja on taas lähellä pyörtyä -mä soitin karvan katsomaan ettei se nuupahda lattialle ja juo vituxeen jotain ja syökin ruokaa. ei sillä avaruusjauheella ruokaa voi korvata sentään:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:04

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus