= heebon mystinen maailma =

  • ZOMQandBarbieQ

heebo lähti juuri ja aloimme miettiä missä tapasimme
hieman ylikaksi vuotta sitten ensimmäistä kertaa ja kuinka me oikein päädyimme tähän asemaan -meistä on kehkeytynyt vekjesparin kaltainen hörhö ryhmä joka sai silti poliittisia säväreitä tai juuri sen takia...niin ja tenniskin tuli kuvioihin. Jätkän progeilua mä, en aluks hiffanut, mut nykyään tajuun et heebon lauluääni on niin uniikki etten halua tyrannisoida sitä ja muita harmaita arvojamme yhteisillä bändihommila -me ainoastaan jammamme kunnnioittaen toisiamme -y l e e n s ä.

kolektiivin uusmoralistinen yhteisömme ei ole mikään rikollisjärjestö, vaan holhoamme toisiamme siinä määrin, että kukaan ei yleensä jää jumiin mihinkään paits heve jalometaleihin yms. päätäniksauttaviin asioihin joita meillä on paljon. ja kaikki on meille oikeastaan huumetta sillä kun oikeen loppuun asti ajattelee tajuaa kuinka matkalla olemme ajassamme joka seisoo kuin mummon kaappikello. käsite muotoilee kajarilootaa ruumisarkunmuotoon ja minä kirjoittelen hautakiviin erootisia runoja jotaka kertovat kuinka voi kuolla orgasmiin vaikka on 5-vuotiaasta asti pitänyt helvetin
pitkiä palo puheita lihattomille madonsyömille kallkkiksille jokka eivät osaa päättää väistääkö kuu maata vai aurinkoa vai miksi kehäsidonnaisuus väistää suoran etenenemisen ja jopudumme puhunmaaan paskaa ja valehtelemaan ollaksemme uskottavia.

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
http://groups.msn.com/bitbitvision

heebolla oli jäänyt semmoinen 25 kilon kahvallinen paino joka oli sen mielsestä hopeeta, uraania, platinaa jne.
mä sanoin sille ,et sde vittu obn ihan normi paino eikä siinä oo ku ruosteista rautaa, mut eihän se usko......mä en oikeen ymmärrä miksei se tässä asiassa usko minua harmauitten päälysmiestä, vaan on jääräpäisesti sitä mieltä että se hukkaamani atomipommi, hopeepunnus, uuraanilla kyllästetty oainoksi naamioitu arvoitus on löydettävä ja trivasi mulat mihin mä sen laitoin.huhuuhuh. sanovat muutkin harmaat tai muuten vaan lusmuilijat seurassa jossa heebo sahaa arvokasta juugenkattokruunua rautasahalla pieniin paloihin ja takoo koko hoidosta pieniä harmaitten kunniamerkkejä sormuksia sun muuta mikä on ihan kehittävää.

silti on turha ihmetellä miks sillä ei tuu rahaa "afaääreissään". esim. se 3 tunnissa atomeiksi saatu kattokruunu oli arvioni mukaan 1y700 euron arvoinen vähintäänkin antiikkikaupassa, muttta eihän se sitä mulle myynyt edes kolmella sadalla joka on heebonkaltaiselle
säätäjälle helvetin iso raha jolla saa paljon amerikanunelmaa ja voi ostaa autoon bensaa ja mennä taas reissuun tms.

heebion kanssa kävimme mummollani tekemässä kaklsi sylillistä halkoja 15 minuutissa mutta meile mummo ei tarjonnut kahvia koska tajusi et me olemme kiireisiä. 20 euroo se kumminkin aina antaa teki siellä työtä 1 minuutin taikka 3 päivää. mummot on kivoja ja ei ne oo väärässä vaikka toimme kooivihalkoja, ne olivat vääriä koivuhalkoja joten kövimme hakemassa toisia samanlaisia oikeita koivuhalkoja ja 7 minuutin sijaan olimme tehneet uyli vartin puuhommia sekä vieneet koriste nmännyn joka seisoi
ulkorappusten vieressä ja siinä roikkui lintulautoja -emme kysyneet tästä maahan torpatusta "joulumännystä2 mitään
vaan annoin heebon nostaa sen koska arvasin ety se lentää perseeleen kuralätäkköön puun katketessa -voitte arvat, että se puu todellakin katkes ja heebo sai maata kuralätäkössä minun nostaessa tyviosa pois:)

mulla on tässä heebon antaman laserlaite siinä on punainen vilkkuva ja pyörivä laservalo sekä jolme näppäintä, reikä muuntajalle sekä naaras kierteet ruuvata se telineeseen. jotain sillä mitataan, ehkä puitten kuutioita....heebo sanoi et sillä mitataan metsän eläinten lepopulssia, minä kelasin että sen täytyy liittyä mineraaleihin ja sillä mitataan kultaesiintymiä. minulla on vieläkin kädet verillä heebon yrittäessä ottaa lainaksi minulle 20 ekulla myymäänsä laiteta jossa ei ollut edes jalkaa mukabnaan -eikä se ookkaan mikään hyvä valotykki tässä diskopallohuoneessakaan. pakko kuuklettaa tämä keltainen 35 senttiä korkea laite nimeltä david white...antidrifft...autolaser...manuakl garade setting...laser radiation avoid direct eye exposure....EXEPT FOR DEVIATIONS PURSUANT TO LASER NOTICE...SIT TÄS ON ALUSSA JA LOPUSSA JOTAIN SRAJANUMEROO JA PÄIVÄMÄÄRÄÄ, TÄYTYY GOOGLETTAA JA TARKISTAA SANAKIRJASTA MUUTAMA SANA. MÄ VEIKKAAN, ET TÄSTÄ SAAN 10 KERTAISEN VOITON VÄHINTÄÄN, MUT VOIN OLLA ENEMMÄNKIN OIKEASSA:)

balleeni soitti...yks psykopaatti ja saatnan palvoja soitti ja kysy kuis panee ja tulllanko saunbileisiin, mä sanoin et hirttää pahasti niinku aina ja ollaan tosi vaiheessa ja muutenkin ollaan jo tulossa kunhan kooláa koska sytytetään kirkkojengi lieihin ja lauletaan love, love with you.........sooouuuu pliiiiiiiiiiiiiiis ja sit huuliharppuuuuuuuuuuuu.

elämä on jännä paikka kun ei tiedä onko jokin se vai jokin muu

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

5 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

12.3.2008 17:25

Pyörivät tasolaserit

--------------------------------------------------------------------------------
David White Autolaser® 3100 Sarjan laserit

Lasereiden avulla onnistut niin sisä- kuin ulkotöissä myös yksin, johon ei optisilla mittalaitteilla pysty.

Parasta vastinetta rahoillesi lujatekoisilla elektronisesti itsetasaavilla lasereilla
Näkyvä tehokas säde
Enemmän ominaisuuksia edulliseen hintaan
Vaativiin olosuhteisiin. Vesi ja pölytiivis (IP 64) ja kestävä rakenne.
2 vuoden takuu
Laitteilla nopea ja toimiva huolto Espoossa!

--------------------------------------------------------------------------------
David White 3110-GR tasolaser

Elektronisesti itsetasaava pyörivä laser näkyvällä vaakasäteellä ja yhdellä akselin kallistuksella. Ihanteellinen ulkotöihin!

Ominaisuudet:
ADS-järjestelmä antaa käyttäjälle signaalin, jos koje siirtyy paikaltaan.
Paristojen lataustason ilmaisin (värillinen LED); et jää ilman virtaa väärään aikaan
Kuplaa ei tarvita - laaja itsetasausalue ±5° (1° sek vain vaakatasauksessa)
Pro Grade motorisoitu elektroninen itsetasaus antaa vauhtia ja mukavuutta
Karkaistulla lasilla suojattu majakka ja umpikotelointi ovat vesi- ja pölytiiviit (IP64); ne takaavat vuosien mittaisen luotettavuuden
Tekniset tiedot:
Sädetyyppi: luokka 2M/3R, 650 nm
Operointisäde jopa 610m laserilmaisimella
Vaaitustapa: elektroninen itsetasaus vaakasuunnassa
Itsetasausalue ±5°
Kallistus yhdelle akselille jopa 10%
Tarkkuus: 1,6mm/±30m
Käyttöaika: noin 75h, ajoittainen käyttö alkaliparistoilla, noin 30 tuntia Ni-Cad akuilla
Pyörimisnopeus: kiinteä 600 kier/min
Paino: 2,3 kg (vain laser)
Mitat: 230x169x162mm(korkeus x leveys x syvyys)

ÄÄÄH!!!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

12.3.2008 17:42

ostakaa tää multa´120 eurolla. Tää on siisti ja käsittämättömän muutenkin.

oikeestaan en myykkään tätä vaan annan tän heebolle takasin -tällä voi mitata maan mineraalipitoisuuksiakin vissiin ja näin heebo saattaa löytää kultaa

vittu 1230 on liian vähän..olis pitänyt sanoo 220 euroo, mut jos joku haloo tasokasta miitahomma sun muuta niin oikee laite. tää on kuin majakkka. tätä voi myös heittää sillä tukeva ja pehmeä kumikdensija antaa kädelle tukeva sinkautus otteen -mitä enempi luin tota laser zydeemii, sitä vähemmän tajusin mikä härveli mul on -mutta tämänkin voi purkaa !

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

qvistus

12.3.2008 17:51

älä hajota sitä. mun faija vois olla kiinostunut tosta laserista kun se rakentaa uutta autotallia!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

12.3.2008 18:00

joo, mä kanssa aavistin , että eihän tätä voi ihan missä tahansa ulkona pitää tai sisällä kyllähän tälle ufolle pitää rakentaa omaautotalli. Tän nimi on muuten Tantra Lasse, koksa tää on seksikäs....tulee ihan ne james bondin mooren näytytelemät suklellusjkohtaukset mieleen. tän kanssa löytää uuden merenalaisen maailman ja rikastuttaa uraania 3 tonnia minutissa.

mä pistän tän vehkeen viritykseen...vitut ku ajattelin mennä pulutytölle, koksa mä haluisin iskee sen jotenkin silleen niinku panemalla ku mulla on sen numero ja mun ajatuksissa ei pyöri tän laserin majakka enää vaan tämänpulutytön sulot -wee, et osaa olla kevättä puntissa. heebokin sano, et pulutyttö joteskin kuolaa mun perään ja pitää mua kivana ja kaikkee....ja mäkin tykkäisin just samoista mut ilman tota tantra lassee.
faijas saa sen 80 ekuun ku tulee hakeen tänään -huomenna tää on ihan varmaan atomeina tai atolleilla

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:04

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus