Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2007.

= ainajoulua = =  3

saavuin just vapauttamaan koiranhoitajan ku tuli oltuuu naisissa ku näin tuttuja joita en ookkaan aikoihin nähny -ja hyvä et näin....saatiin kaikki toisiltamme joululahjoja

...täää erikois lamppu on waikee -mä en vieläkään tajuu miten se muka voi muuttua noin kiilamaiseksi kirkkaasta ledinsiniseksi kirkkaasta valkosesta valostaja paljon muuta -täytyy aukasta se ja waikka säättää se tähän diskoon:D

zombie gallery
http://groups.msn.com/zombiegallery

muska
muska
M A U Z I               RÄPPÄRI
M A U Z I RÄPPÄRI

= menneitä muistellen =  6

uimarannalla oli kukkaislapsiia ja ne tarjos mulle eksoottisia savukkeita ja puhallettiin saippuakuplia järvivedestä jonka luulin olevan muutakin kuin tiskiamme. siis nää kukkaislapset eli hipit oli oikeita hippejä eikä mitään retrohippejä ja mä uin paljon, rakastuin taas ja sain inspiraation kirjoittaa tyhmiä juttujani -"koska ne on niin tyhmiä, et ne on pakko olla viisaita".

se vaalee hippi pimu on mua päätä pitempi ja se tuntuu just seksikkäältä.
mulla on kai niin suuri ego, että mulla pitää olla naiset kaksmetrisiä ja koirat hevosenkokoisia -joskus tää ns. ego taas mahtuu kynnen alle -sillon ku sataa ja on muutenkin viiltelemässä slayerin soidessa.

joo tänään on mahtava olo ja söin sen kunniaks roskaruokaa -semmosta kioskiroskaruokaa jota ei ikinä jaksa ees kaikkia syödä....ku sitä on tavallista reilummin -kioskissa onkin semmonen roteva punakka muori
-joka söis vaikka hevosen ja pierais....vähän niinku remun muorin sapuskat.

odottelen tässä samalla yhtä kaveria (kriminaali tietty) -mäkin tykkään
ajaa ilman korttia ja lujaa, mut selvinpäin tiettty. tänne asti kuuluuu kun joku pitää malja puhetta tossa lähellä olevassa kuppilassa -alkoholi on muka viisaitten juoma....ei wee siltä kuullosta. jos polttaa pilvee, ei se sitä tarkota et tulis hyväx tanssijax ja muutenkin ruskettuis neekerix.


= materialismi ja sen luhistuminen =  7

materialismi luhistuu kolektiiviseen tajuntaan ja
sen suomaan turvawerkkoon -tämä kun puuttuu,
voi sanoa, että asioita tapahtuu samoin kuin
muinoin willissä lännessä.

ostettava vakuutuss esim. näitten blogien taltioimisessa, kopioimisessa jne.on hyvä silloin kun city.fi myydään tms. ja kaikki muuttuukin ja dataa voidaan hukata jopa tahallisessti pelottelu mielessä saada myytyä vaakutus tms.

aikasempi hukkui kun räpelsin:D ei oo mikää IHME ; VAAN ARVATTAVA -asioilla on tarkoitus jos se niille keksitään tarkoituksen puutuessa....vähän hieno selittää teoriassa rikollista toimintaa empatiseeraten rikollista mieltä.
ihmisten pelot, sääli, kiintopisteitten tarve johonkin tarkoitukseen voidaan ohjata helposti rahavirraksi jos haluu rahaa -eikä se ole wälttämättä kuin eeettisesti arveluuttavaa -riippuen arvottajasta jne..

jos täällä joku hakuis,et sen päiväkirja tai mitä blogioa tänne kirjottaa säilyis ei oo yhtään warmalla pohjalla ellei itte ota turvakopioo kokojan ku kirjottelee tänne.
ja saneerauksessa sivujen toimitojen vittumaisuus
-saada edes kopsattua jotain päättyvää blogia/päiväkirjaa ahdistaa ihmistä.

wähän kuinpelastais rojujaan tulipalosta. henkinen pääoma jota ei muista ku satunnaisesti ei oo mimnkään arvosdta taltiotavaksi, mutta ihmijnen takertuu kuin hukkuva. tarkoityus ei oo pelotella, et city.fiillä olis jotainn suunitelmia -tyotta vitussa niilä on, ei ne tyhmii oo tän sivuston säätäjät:)

mul oli tääs hirvee malli gradun tyyliinen
zydeemi kehittyvästä aovojen kapsitetin lisäämisestä ja
pakkotilanteiden sanelema mieli kuvittaa ja alkaa toiminaaan
"siperia opettaa".

kokonaisuuksien tajuaminen ja henkistyminen oikeamielisimpien uusien
metodien ja oppien käyttö saada ihminen koknaiswaltaisemmin toimimaan
halutulla tavalla. mielipidettäkkin ohjataan ja silti kaikilla on "omamielipiteensä" esmes politiikasta.

"kunikaat ei tarvui avaimia" koksa ne on taikureita muitten silmissä -jumalia.kuten nöyryys, itsekuri, itsensänöyryyttäminen,virheittentunnistaminen, objektiivisuus sekä enenkaikkea VASTUUNKANTO ja huolehtiminen kuuluvat johtajalle kuten valta, kulissit ja muu ripellys.

vastuunkantoon vois alkaa myymään vakuutuksia, mut siinä tarvitaan takeita ja vakuuksia suoriutumisessa.

demokratia kun on tämmönen hampaaton ja kahtia halkastu huora.

teoriassa puhuttu jas nettiin kirjoitettu ei oo kovinkaan oikeustoimikelpoinen se oli vinkki...jos jollain raksuttaa...moon guruna:D

Matearismnin luhistuminen ja luulemisen loppumiseen tarvitaan wiisaita
johtajia. ahneus syntinä ei ole viisata, mutta helpompaa kuin hyvinvointi.

....joo, mä tiputtelen viisauden avimia sanoiksi puettuina -mun käsitys hauskan pidosta:D i realy mean.

kaverilta jäi kassiin maapllovalaisin, sillä hän inhosui lentämistä (kuuhun jossa kuulaiset hahmottelivat maapallon

ps. tästä jäi paljon pois, koska en kiihota ketään tekeen nopeita ja törkeitä siirtoja saadakseen niopeaa nettirahaa ja paljon.

tietty se joka niin haluu tosissaan, se sen tekee.
mahdottoman mahdollistaminen on sitä ,että ihminen käyttää aivojaan tehokkaammin ja saa näin ollen lisää kapasitettia tehdä IHMEITÄ
.-ihmiset rakastavat ihmetellä kaikkee ja tykkäävät median huuhtomilla/saastuttamilla aivoillaan eläytyä sääliin ja muuhuun rahaa vievään paheeseensa _se lähentelee jo tyhmyyttä. tyhmyys ei poistu opeiolla, koksa ihmisen pitääsaada ajatella itsenäisesrti omalla tavallaan loppuun asti asianasa ja se ei toimi meitinmarkkinatalousdemokratiassame. näköalattomuus ja taantumus jätetään peittelemättä ja ohjelmia pedattaan heppoisemmin, koksa ihmiset jo osaavat eläytyä ja ohjautua helposti ohjattavaksi
edlleen kuluttajana.

köyhyys ei parane millään rahasummalla jne.

jokkut luulee, et mä näyttelesisin tyhmää ....epäilen itseäni ja pidän tyhmyyttäni piilossa ja hasuttelen välillä näyttäen tyhmyytäni matkien tyhmää.ja vittuuntuneena joudun aina virheitä tunnustamaan ja sanomaan. tulee mieleen olla kertomatta mitään, mut se ei ees lohduta ketään saatika anna voimia...empä tiedä joku kelaa valtaa ....kyl mäkin sitä, mut vastuu painaa enmpi -uskotaa,luotetaan, seurataan ja niin pois päin. esimrkkinä mulle pitää olla itsekuria etc.

EI SAA ARVOTTAA JOKAINEN IHMEN ON MARKAN ARVOINEN MUTTEI ENÄÄ ON TOTUUS.
PASKIN PALAKIN TARVITAAN KOKONAISUUDEN HYÖDYNTÄMISEKSI JA KIRJOITAN TIETONAS KAIKEN, KOSKA MUU EI KÄY EDES TEORIASSA.

tunnen olevani kissa pyramidin hupulla ja kunnioitan elämäöä ja anna itsellemni luva juoda janoon hieman vettä -tyhmyys on juoda ilman janoa autiomaassas elintärkeää wettä.

vesipistooli vois symbolisoida tulewaisuuden sodanaiheita jotenkin ironisesti

TAHDON !

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

HARMAITTEN PUH.JOHT. JOUNI KORPI ON PUHUNUT


= deejee zombie and barbie =  7

tänne tuli ryhmää joka oli walmiina kaikkee.
nyt pelitetään sähköleluilla discopalloo....nyt on laserit suunnat siihen ja noi valkoset larmivalot. naksuja ja mikkihiiriä popsitaan ja säädetään musaa....käsine otti wee mun soittimen; hoowerin.
toi huuverilla soittaminen on aika mekanomaista....nyt deejjee huutta (MÄ) gimme one break, ja siirrän koiran kaasuuntumasta friix kokonaan toiseen hapelliseen huoneeseen.

nonni karva ROUDARAS KITARAT JA HUUVERIT JA SOITAN TÄÄLTÄ
DEPECHE MODEE jup !
http://www.youtube.com/watch?v=2Ph1uSOQtXo&feature=related

ZOMBIE GALLERYSSA ON AUNE-TÄTI JOULUNA KYLÄSSÄ AMERIKAN TULIASINEEN!
http://groups.msn.com/zombiegallery

puuma-aika pore, mut norminoloinen
puuma-aika pore, mut norminoloinen
kisse laulaa teatterin pippaloissa
kisse laulaa teatterin pippaloissa

= joujoujou - ja -- jup =  3

óltiin qvistuksen kans shoppailenassa kaUPUNGILLA
-SE OLI HUOLESTUTTAWAN HELPOTTAvaA ANTAA FYRKKAA ILMAN ET PUHUTTAIS MYYJÄÄ -TIETTY PIKKASEN. iiisoy kijaimet on uihan yhtä hiljasii täs.

käsine oli notkuna ja sen kortit imi pankkiautomaatti -huomenna onkin taas tyhjät ajokit walmiina joukutankkaukseen -paljon valoo, sähkölaitteita semmosii soivia. pössöö lahjottelin kamuille ja silleen.
säätöaineet ja muut tuo pizzakuski jouluna ja muutenkin on ´jumalaista
-mun pää on sekasin, etten osaa päättää enää kuka ase oikein näistä on.
oikeestaan se yx pitkä waalee söpöliini vois sopiva nainen wakamamamlle seurustelulle, joká V O I E H K Ä olla myös mahdollista...

meitit tietty huumattiin kivasti, mut ne irmelit haihtu ja sano, et ne on samassa taikamestassa samaan aikaa.

mul on hieno turkii ja karvahattukokoelma...kohdevaloja säätöpöydälle ja miksaukseen. ´naisväelle sain harmaaseen hintaa kultakoruja etupäässä lapinkullsta säädettyjä sormuksia joissa oli monia aitojakin kivii
-eteni 50-luvun sormukset o hyvä sijoitus.....emmä ihan 12 irmeklibn kans voi kihlautua, vaikka voinkin:)

meitin auto ei ollut tällä kertaa hukassa ja se lastatiin täyteen talviwetimii, urheiluvälineitä, rleitä , aurinkolaseja , turjkkeja, muutama, ferrain tossut mulle -ne toimii hyvin nyrkkeilys ja tenniksessäkin.

mul on onnex varatili täynnä ja se mahdollistaa jouluna nousun warakkaasta pelurix -pro saatana:)

pelasin yhden norjasta tulleen wanhan kamun kans se rahat pois back gammonissa -se oli tullu seilorina shanghaista vai mitense nyt taas sanottiinki.Tää jätkä on kumminki ollu ekoja harmaita (harmaa ääni järjestö ja ry.) kantapaikassamme sai jakaa luomulahjoja:) parimuovipussillsta, mut
se on peeärrräää sanoo henkilääkärini joka ei meinannu löytää ovee ja jalkojaan päästäkseen ulos kapakistamme:)

mä notkun kun oon delfiinin selässä ja putsaan pölyjä ja leikin uusilla aparaateilla ja fiksaan niitä -tunnen olewani mahtava ja pystyisin hyppäämään tasajalkaa renun katolle koska waan

Z O M B I E GALLERY
http://groups.msn.com/zombiegallery


= suomeni =  5

tää suomi on meitin ja sekuuluu meille.
ja sitä ei kukaan ween demarikaan missaa.
..perkeleen maltilliset urpot:P
väyrnynen on maskotti suomen muumimammam sylissä puhuu totuuksia. Oon oikeassat, minähämn sanoin, et vaikka olisin väärässä, osaaan kummin olla oikeassa kunhan asiaa tutkaillaan l a a j e m m i n.

M E D I A

P R O P A G A N D A

Television luoma illuusio todesta vaikuttaa meihin kaikkiin -halusimme sitä taikka emme.

Meidät on tahallisesti ja tahattomasti psyykattu sekä manipuloitu television, internetin, lehtien yms. välityksellä elämään niiden ehdoilla, vaikka usein luulemme olevamme itsenäisiä ja luulemme omaavamme vapaan tahdon.

Tietysti alttius median arvottamaan maailmaan on jossain määrin yksilöllistä, mutta se on todella vähäistä. Ainoastaan vielä jonkin aikaa maailmanmenolta syrjäisissä paikkoissa kulttuuri ei ole sopeutunut ja totunut globaaleihin ilmiöihin sekä niiden tuomaan kulutuskäyttäytymiseen. Me demokratisoituneessa maailmassa nielemme viihdearvon omaavia uutisia usein totuudeksi -ehkä parempi nimitys

tälle olisi ilmoitus -uutinen ja totuus eivät ole välttämättä sama asia.

UUTISET JA PROPAGANDA

Ei ole lainkaan tavatonta, että juuri media luo/dramatisoi/viihteellistää uutisia. Jos sotatoimialueella ei tapahdukkaan mitään järisyttävää kuvausryhmän ollessa paikalla, voi olla mahdollista että järjestetään "todentuntuisia" joukkokohtauksia joista näin ollen syntyy oikeita selkkauksia ja viattomia uhreja. Ja tätä voi jo sanoa median luomaksi todellisuudeksi.tai propagandaksi -uutistoimistot antavat niitä tietoja joita sinne toimittatavat palkkaa saavat toimittajat -eivät he mitään kaikkitietäviä Jumalia aina välttämättä ole, vaan palkkaa työstään saavia ihmisiä.Esim. Iranista Los Angelisiin etupäässä paenneet ovat perustaneet TV-asemia lähettääkseen demokratian sanomaa ja viihdeohjelmia synnyinmaahansa kaataakseen hallituksen ja vaihtaakseen vallan demokraattisemmalle hallitsijalle.

UUTISOINTI SUOMESSA

Katsokaapas maikkarin uutiset ja laskekaa monta uutista siellä on. Viimeksi kun laskin sain kokonaiset 5 uutista
ja loppukevennyksen -joka saikin eniten uutisaikaa. Jos olisin sohvaperuna, niin voisin saada sellaisen käsityksen, että maailmalla ei juurikaan niin paljoa tapahdu.

STTn uutiset ostetaan lähes järjestäin BBCltä JA REUTERSilta

Ihminen on evoluution tulos samalla tavalla kuin muutkin lajit maapallolla. On tunnettua, että luonnonvalinnan heikkeneminen kotieläinten osalta heikentää niiden ominaisuuksia. Esimerkiksi koiran ja kotikissan aivojen koko ja älykkyys ovat alhaisemmat kuin niiden villien kantamuotojen. Aivojen koko ei yleisesti korreloi älykkyyden kanssa suoraan, mutta kun on kysymys samasta lajista, niin näin voi olettaa korrelaation olevan olemassa.

Ihmisen evoluutio on luonut lajille suuret aivot olosuhteissa, joita ei enää ole. Nykyisen hyvinvointivaltion kaupunkilaisen "luonnonvalinta" perustuu täysin eri asioihin kuin esi-isien ja -äitien 100.000 vuotta sitten. Niinpä evoluutio ei enää kulje samaa jatkumoa. Ei voi kuin arvailla mikä nykyisen evoluution suunta ja päätepiste on, mutta joka tapauksessa vanha älykkyyden tasoa nostanut kehitys on pysähtynyt.

Väitetään, että tilalle on tullut koulutuksen luoma älykkyyden kasvu. Tälle ei ole mitään perusteita. Ensimmäiseksi, evoluutio perustuu perimään ja luonnonvalintaan. Sitä ei tapahdu enää entisillä ympäristötekijöillä.. Oikeastaan pyörä on jo kääntynyt päinvastaiseen suuntaan, eniten jälkeläisiä saavat muut kuin hyvin koulutetut. Toiseksi ei kai kukaan väitä, että koiran koulutus lisää sen geneettistä älykkyyttä?

M E D I A N LUOMAT MIELIKUVAT

Kettutytöistä on esim. tehty mediassa käsite; he edustavat kaikkea kaunista

ja söpöä.Heidän touhujaan ei haluta pitää rikollisina -vain tiettyyn ikään kuuluvana

kapinointina.

H A R M A A ÄÄNI
http://groups.msn.com/imuttft67s4b0h1nve547rcon0/_whatsnew.msnw


= netti-irmelit =  12

nukkuminen on perseestä ja huhhahahei jumalauta.
irmeli otti taxin ja lähti movet paukkuen -mitä mun pitäs olla hänelle...nobody, jup

mä olisin halunnu avaria siltä -ihme fiksaatio.

walvominen ja maailmanasioitten hoitaminen on mun sydämmen työ. ja sitä aikaa on ja on -ei aikaa voi kellolla mitat - onhan se suurempaa

mä kirjoittelen hempeitä kirjeitäja nuolen ja hieron kirjottaessani kohteen. nyt alkaa oleen tosi nettiromanssi and sexxxjakonemmmanluokan porno hanskassa , suusa tai wee ihan missä vaan -tänään kaikki on toisin ja
mä välitän paljon naisista ja kuika hyvin niillä pitäs mennä paremminki ku mä hoidan kaiken´plaaaplaaplaa:D

nooh tuili siihen yhteenkin aika asiallisen kömpelööö ja ujon tyylistä löperöö, et sokweekin lukee, et poju on wähä ihastunut tai peräti rakastunut....vai mix se tolleen kuolaa


=ween ämmät =  11

irmeli tuli huutaan mun korvaan yhtä-äkkiä tupsahti....koirallkin oli musaa korwissa:P
koira alkaa oleen kieroonkasvanut kans:)

mä muka harrastan nettipornoo huorien kans ja silleen. onx nörttäily muka tommosta -oon mä nyt tietty vähän flirttaavasti ohjeistanut, mut se kuuluuu profiiliin.

irmeli huutaa, et mä oon pyyhkinyt pölyjä sen paidalla -.mitäs jättää sen keskelle lattiaa. kyllä sillä lattiaakin on putsattu:D

trumpetilla toi kimotus kuullostaa kylllä siisitimmältä.
hirvee ämmä ja tomnmonen ääni.huhuh.

ihan ku olis naimississsa tai jotain -huhhahei,
jumalavita ja ja p-e-r-k-e-l-e ! ! !
http://www.youtube.com/watch?v=_zZUwRHFsE0

zombie gallery
http://groups.msn.com/zombiegallery

M A U Z I               RÄPPÄRI
M A U Z I RÄPPÄRI

= wanha profiili =  4

[ KUVA ] laitankin tähän oikeen kuvan :)

meniköhän se tonne alas.....tää taideteos
on upside daunissa ja tän voi irrottaa ruudusta
jos jollakin on pro-wehkeet

Nimi
BarbieQueen, Zombie , Jouni KORPI
( e-mail | www )
Kuvaus
multiartistinen, banaali, brutaali, tyhmä...
arkisto
2007
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
lokakuussa muistan ostaneeni kirppikseltä nämälasit jokka on mun aurinkolasikokoelman helmiosastoo (hintaa ei woi ees määritellä)
Heinäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
syndikaatio
RSS
Atom XML
sivut
ZEEGEE multiart
=TURHAUTUMINEN=
SATAMA
multiart
ZEEGELLARI
MeitinTeatteri
oon hajalla
POLITIIKKAA
Zombie Gallery
BitBit Vision films
Olen tyhmä kännissä (haasttattelu-video)
Videoni: BarbieQueen
SMOKE JUP

'oonmpas tyhmä...tähän ei tarrttunut kuvia ja linkkejä
eikä wäripohjiakaan...on tää silti hyvä sivusto...iltalehden blogini kaatui 2 päiwän kuluessa elikkäs animaatiot tarttu ja kaato sen hoidon...wwee nörttiperkelenörttiperkele! juttuu kerkis....sinne tarrtu kuvia...on tääl silti rennonpaa jengii....tääl on kaikki omalla tavallaan high tai sit ween kivirekee vetämässä, mut pian ollaan korkeella ja pewrillä = huippu; YES ! tää on sekasva, koska tää on sekava....jokkut on upside down.

tää on muuten hyvä mesta, mut ihmiset puuttuu ja palvelu...perkele
http://zeegee.vuodatus.net/

joku vois luulla et kävin kuussa, mut käsineellä on pispalasssaqa o9ma maamapplo himassa -pakkokuvata swe ku oon maaninen -yhtä pakkoliikeitten sarjatulitusta

mun päässä on iso suu ja kieli
ja sit tässä näkyy himmeemin mun saama joululahja joka on ranteessa (kekllo--jos wiisarit liikku puolta nopeemin ku muissas wastavissa...on viritetty huolella)

mä oon aika ween hyvä kuvaaja ku näytän kauniilta. tässä näyttelen maapaloa -hyvin mixattu kuva woi kauneuttaa ihmistä

kirjotin tyttöystävälle tai oikeestaan semmoselle salarakkaalle jonka tohtori mä oikeeti oon. joillekin muijille sopii semmmoset topakat jakut ja uniformumaiset releet.....en oo ees kokskenut oikeesti sitä nettinaikkosta, mut kyllä niitä kohtaa kun baanalla -välillä ei tajua, et joku puhuukin mulle, vaikka se katsoo mua silmiin ja puhuu mulle -menee ohitten silti, sit taas joku waan haisee ja tajuu heti, et toi onkin mukava ihminen ja silleeen nanamanam...oli hienoo kirjottaa välittävänsdä jostain -oon ollut wiime aikoina ilkee ihminen ja jpoululahjax saan paljon risuja ...ei se mitään meille tuleekin semmonen jopulupukki joklla on harmaata lampaannahkaa releissä waan ja ei yhtään oo punasta ku nenässä ku pakkabnen puurru sitä -ei oo oo paljoo ees kännis ku ainajouluna. "ainaku herää, sitä huomaa, et taas on joulu !"


= koulutraumaa =  15

Käsitämättömiä sanoja mulle huudetaan
-oon kai tehnyt jotain mitä ei saakkaan.
Sillan alitse kulkee paljon junia raiteillaan
-kauas lähtevät ja kaukomailta saapuvat.
Ikkunalaudalla ei saa istua seuraamassa
kuinka nuo miehet haalareissaan puurtavat
lautakasoistaan jotain suurta, korkeaa.
Kirkuvat sanat pelottavat ja mua nostetaan
pois ikkunalaudalta luokan eteen kelloa katsomaan.
En ymmärrä aikaa lukea, muuta ohuin sitä liikuttaa.
Opettaja näyttää tekemääni pannulappua ja huutaa,
tulee kotiimme äitini kanssa puhumaan pannulapusta.
Siinä on liian isoja solmuja, se pitää purkaa.
Opettajan lähdettyä äiti nauraa, eikä vihainen olekkaan.
Me ollaan aina yksin kotona ja salaa tupakkeja poltetaan.
Ullakolla tyttö talkkarin näyttää miten tehdään lapsia.
Se tuntuu mukavalta, mutta se on salaista.
Eukko talkkarin meidät huomaa ja naama punaisena huutaa,
vie tytön mukanaan -pian se joutui pois muuttamaan.
Mä leikin johtajaa, ja lapset tarhan mua saa seurata.
Timon pikkuveli syö lusikalla paskaa potasta
-niitten isällä on kauppa alakerrassa.
Niitten päässä on paljon kuhmuja ja äidin silmät on mustana.
Ne on aina kotona, niitten pitää ulos karata.
'

zombie gallery
http://groups.msn.com/zombiegallery