Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2008.

= tajunnanvirtaa =  1

nonni sai pyydettyä anteeksi, vaikka en ollu ees väärässä
-ks.valehtelukuktturi ja brittein outo tapakulttuuri:)
Mä sanoin , sille afron faijjalle , et mä elätän perheeni ja mulle ei kelpaa muitten "rahallinentuki". Ilmoitin myös olevani vahanaikainen monissakin asioissa ja seisovani sanojen takan vaikka henki menisi -fanaattisuutebi jätin kertomatta, mutta se taisi ehkä hieman eilen käydä puhelun yhteydessä ilmikin.

käsine sanoi, et se tulee viidenmaissa -pitäs äänitellä filkkamateariaaliin musaa -tää on mun käsitys huvittelusta.

samlla koitamme saada tehtyä mun uuttaa syvempää matskua (suomenkielistä) joka on tavallaan poliittista ralkkauslauluu, mut se liikkuu monella tasolle ja se on oikeestaan mun ainoo hyvä juttu mitä oon tehnyt-tietty vuoden päästä voi olla eri äänikellossa ja joku muu onkin tärkeempää. Muutos on tärkeintä. Tärkeintä täs uudessa ja toimivinta kans se, et se liikutta ihmisiä hja pistää ajattelemaan -se puhuttelee...joskus antaa liikaaodotuksia jtuille ja sit turhautuu kun biisi ymmärretäänkin ihan erilailla ja päin persettä -tätä pitää vaan sietää, tai voi mennä rakasalle duuniin.

nyt täyty vetää riitit ja sen jälkeinen meditatiivinen pyöreittenliikeittensarajatanssi ja asettua selin makuulle, et pystyy keskittyneenä saamaan tähän uusimpaan vieläkin selkeempää tekstiä -tajunnavirtaa joka ei tunnu edes omakirjoittamalta. Nämä jutut kirjoitan iha kynällä paperille ilman virheitä -sekään ei tuntu omalta todellakaan:D


= nöyrät anteksipyynnöt =  4

ääh. eilen yhdet kaverit anto mulle "kurkkupaStilleja" KU MUL OLI ÄÄNI KÄHEENÄ
-siis NE OLIKIN nipsuja...purskelin niitä ja sanoin, et
vittu eihän nää mitään pastilleja oo -niitä nauratti.
muakin niin vitukseen naurattaa nyt kun oon puhunut sen ambomaalaisen faijan kanssa eielen "mukavia" PUHELIMESSA
-ajattelin soittaa ja pyytää anteex -pakkohan se on. jotenkin alko ärsyttään se brittiläinen yläluokkainen lespaava aksentti hieman liikaa -mun pitäs osata tollasii sietää.

afrolle jo soitinkin ja lupasin jutella asiat halki sen faijan kans -se ei vaan ollut vielä tavoitettavissa.
emmä silti mitään häpee...mä oon tämmönen, et multA
välillä voi päästä isokin sammakkolaulma suusta johtumatta siitä onko eemeleitä suusa vai ei....ei se mikään selitys oo ja selityksekkin on perseestä.

HEITN TON RUSKEEN PIPANAN POIS -EIHÄN TOMMOSTA paskaa voi polttaa -vihreetä poltan, mut toi paska kenkäpohja ottaa jo kurkkuunkin ku sitä näkee -joo, mulle ei velkoja noin makseta. ilmoitinkin asiasta ja mulle tullaan tuomaan rahaa ja himaan -multa jäi kaikki tavarat ilmeisesti autooni jota en oo vielä ajatellut -kyllä se jostain löytyy...sekasena en tietty autolla ajele. Joku yritti tarjota mulle bissee, mut ihan niin sekopää mäkään en oo, et sitä joisin. mun persoona ei kaipaa alkoholia, se on mulle kaikkein myrkyintä -vertaan alkoholia heroiiniin. kolmiolääkkeet ja siis nää rauhoittavat on kans kansanterveydellisesti suurimpia kansamme koukuttajia.

Onnex mä koukutan jotain aivan muuta
-kaikkee uutta (uusia naisia, uusia leluja/työkaluja, uusia biisejä, uusia maailmoja, uusia ideoita, uusia patentteja, uusia tapoja vedättää tarvittaessa fyrkkaa, uusia taikatemppuja, uusia metodeja saada itsensä tiettyyn tilaan jne.)

Nonni, nyt soitan ambomaalle ja selvitän asiani ja pyydänanteeksi -vaikka ei mieli tekisikään, mut pimun takii:P

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
http://groups.msn.com/ZOMBIEGALLERY


= savuinen suhde =  4

Tässä on tekotaiteelinen kuvaus päivästä joka voi olla liiankin totta.

tää kevät on kyl ihme aikaa mulle. ma rakastun silmittömästi joihikin irmeleihin ja se näyttää naurettavalta. oikeestaan mä oon onnellisesti väsynyt treenien jälkeen joukko harmaitten järjestöä (roudareita) mentiin johonkin hippienkommuuniin ja poltimme ruohoo, mutta sekään mitään auttanut.

Jehovatodistajapimut näyttivät jäätyneiltä narkkarerilta ja he polttivat tupakkäa ja kysyivät olisko bissee
-ajoimme heidät ulos. saatanan kodinrikkojat ! Moon rakastunut! Silloin tajusin ratsatavani dewlffiinin selässä hulluden luovan sataman lahdella -multa tippuivat aurinkolasit mereen. Nooh, sitten mä skarppasin ja soitin ja vuokrasin yhden ok-talon harjulta sanoen, että mä oon taidemaalri tai teen etupäässä hiilitöitä ja tää meitin kaveri taas tekee rempppaa ja on talonmies ja kaikkee. sókkelia pitää nostaa...talo ei oo oikeen vatupassissa, mut se on helpoo saada -se on helppo nostaa se järvenpuoleisen vasemman puolen sementti zydeemi -se on haljennut ja toine puoli smentistä on vajonnut kymmenisen senttiä moreeniin.

Mä kerroin olevani tällä hetkellä kiinteistövälittäjänä, kun taiteella ei saa tarpeex fyrkkaa- minkäs teet kulttuuri on aina perseestä . Talon alakerrassa on isotupakeittiö olohuone ja kas makkarii yläkerrasssa on zsemmonen yhtenäine chillailu osasto selkeesti....tai niinhän me suunniteltiin.
Tästä koirankopista olsi muka pitänyt maksaa 320 euroa kuussa ja säköpatterista pääteleen myös lämmitys pitäisi hoitaa kakeliuuneilla jokka oliva varsin hyvässä kunnossa, Jos me teemme tästä talosta steinerkoulumaisen oikeaoppisen -eli ikkunoihin rautaa ja ne muutenkin tukkoon. väliseinät moottorishalla vex, et saadaan yhtenäisempää treeni- ja studiotila -mä kyllä haluasin vaikka jonkun vaha elokuvateatterin tapaissen. Mä jätin jätkät korjaan taloa ja tapasin törmäiltyäni moniin oviin mulle ystänpäivään toivottaviin naisiin - kelasin, et miks vitussa suomessa on ystävänpäivä -tän on sitä telkkarin jenkkihömppää taas. mutta siinä vaiheessa ihmiset kietoutuivat minuun ja koettelivat onko rakkaudellani selkäranakaa. silloin minä ajoin ne kaikki portot koloihinsa ja tulin taxilla tänne amazoniaan -minnehän se auto jäi taas ??? ooonkohan mä ihana söpöliini vai yx haiseva sika -ehkä huomenna tiedän, mutta ei se mitään; tunnen olevani onnelinen taukki joka osaa arvostaa niitä pikku pikku tekoja jokka röyhkeästi ja kuin varkain kirjaan omakseni. Koska mä oon herra ja isäntä tässä matalassa majassa jossain senegalissa -ihan sama soon mun ja mun ja mun
-tänään sain veronpalautusta jotain 1700 ekuu ja olin ihmeissäni ...sit mä tajusin, et asinajalla on tässäkin omatehtävänsä -mä voisn potkia itseni pellolle mun/meitn konsernista sokeuteen tai liian unelmoinnin vuoksi, mutta sehän onkin mun tehtävä -rakastaa ja sietää, sietää unelmointia.
Mä haluisin, et joku mun kaveri olis lyönytm, muutei saatna ees lyönyt mua -luuleko , et musta tulis jotenkin ween kiva kun astun "järkiawioliiton" auwoon.
oonko mä saamassa vai ottamassa -vaui pitääx mun

Muijat joteski vaistioo tällaset ku kokoaika tulee tekstarii, et tuu paneen mua ja hyvää ystävänpäivää.

mä viilailen tätä kultasormusta ja kiillottelen välillä.

antaa...ääh ! vittu yritin iha turhaa taas esittää. mulle tapahtuu outojua sioita ja mielenkiinnoolla seuraab itseäni kuin jotain ulkopuolista -pakko pitää jotai etäisyyttä. Alan kiilloottamaan valkoisenkävelykeppini messinki nuppia ja tunnen olevani ihmeelinen ja täysin arvaamaton mielipuoli:D

¤¤¤¤¤BIT BIT VISION FILMS¤¤¤¤¤
http://groups.msn.com/bitbitvision

more zombie. barbie is not home
more zombie. barbie is not home

= kuumottaa =  3

Nyt mä vasta tajuun mitä tää on, kun olo on kuin
pesäpallomailasta olis tullut päähän -mä oon tajuttomasti rakastunut siihen afro-ihmiseen. en oo saanut nukuttua vaan soitellut ja saanut naiseni myös valvomaan.

se alkuun ei uskonut, kun ssanoin et mä haluun silleen oikeen avioliiton tyylisen suhteen.

Mä oon hionut muutamia kultasormuksia ja sovitellu niihin erilaisia kiviä -mä oon yltiöromanttinen kun saan jotain päähäni -mun mieltä on vaikee muuttaa.
mä haluun kuus lasta -kaks ja kolme on liian vähän.
mä rakastan lapsia ja niitten mielikuvitusta. mä itkin onnesta -tottakai tällainen on suuriasia, mut mä oon ollut aiemminkin -mä on oikeestan leski ja vapaaherra kun tarkemmin tutkii kirkonkirjoja.puhelimessa kun mun naiseni sano KYLLÄ pienen tauon ja multa meinas lähtee taju -mua jännitti ihan saatanasti.

mun tuleva vaimo on kans ahkera ja tietää kans jalokivistä, geologiasta sun sellaisestakin.

mäm sanoin, et kysyin mitä se näkee tämmösessä vanhassa huononelämäön turmelemassa ruunassa, mut se tykkäs mun silmistä ja mielikuvituksesta.

naiseni horoskooppikin sopicvasti härkä ja meille tulee intohimoinen viharakkaussuhde -eli välilla voi olla tosihuolissaan ja tuskissaan.eestaan syventää meitii.

se sano, ku mä sanoin, et se taitaa olla pikkuvanha ihan joukilla....se hajotti puhelimen -jotenkin tuttua:) se tykkää antaa avreita jos mä oon käåmmänyt -se ei oo mikään helvetin fe3ministi ainakaa -ihan yhtävahanaiiainen perusasioissa.-

jatjan haaveilemista selin maaten ja välillä hion sormusta -mä teen sen huiolella ja rakkaudella -siihen on saatava smaragdi...maksoi mitä maksoi.....mmmmalle 14 karaatia on liian pieni....joo se on kokolailla neliö jonka reunoilla on kaks pientä punaista granaattia.

mulla on ihan mieletön ikävä. mutsikin tuli käymään ja kysy, et saako se lainata koiraa kun se menee jonnekkin lapppiin jollekkin kiviretkelle -nooh, kai mä koiraa ilman pärjään.

Ooon keloannut, et meen senegaliin käymään jossai vaiheessa kun töiltäni kekriän -en silti aio muuttaa itseäni joksikin sohvaperunaksi ja kaljotteleijaksi -en tosiaankaan jälkeen.

onnex oon ollut uskollinen -täytyy koittaa olla omistamatta naista liikaa...serkin osaa kyl olla mustrasukkainen, ja se on joskus weebn raskasta. soon semmonen syliin kopattava.huhuhuhuhuh.

aah tänään on punttisalii ja sauna sekä uinti -siis mä erakastan vettä ja uimista yli kaiken.Ihminen on pojimmiltaan vesieläin ja mä tuun onnellisex aina vedessä -onni on niin pienestä kiinni.

mä oon kuulemma qvistuksen kans valvonut ja tehty sen kans siirappisien imeliä r4akkauslauluja -kyl niistä yks hyvä tulee. se on kans erakastunut johonkin omaansa -qvistus on ronkelimpi muijjien suhteen kuin mä, vaikka se onkin aika hurmuri. jos joku pimyu tapittaa sitä, se katsoo just siklleen o0him ja niinku ei huomaiskaan -pimutr on ihan huionoan sen takii -mä oon välill koittanut matkia qvistuksen tyyliä,. mut ei ville o originelli oleen sen näkklöiene ettei paskaakaan kiinnosta vaikka kuinka kiinnsota -se on kyky se:D

¤¤¤¤¤¤¤Z O M B I E GALLERY¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

http://groups.msn.com/zombiegallery

niin mun naiseni o muslimi. mä oon valmis vaikka vaihtaan seurakuntaa se ei oo ongelma.
Pimu luuli eka , et mäö oon juutalainen kun mulla on siistin klyyvari -siitäkin oon ylpee. täytyy hakata vasralla vaikka pikkasen sormia, et sattuu....ettei oo ihabn löiian kivaa, joo...voiskin filmata fairya silleen, et Qvisse vähän antaa mulle rottinkisesta mattopiiskasta
-muoviset on ihan perseestä:) aah type o negativee..mmm täs on hyvä tila. käsine kuorsaa -se on epäterrveellistä täyty ottaa puheex -healing, healing...

zombbari onkin tautinen huara
zombbari onkin tautinen huara
Qvistus
Qvistus

=Hulluuden Luova Satama  3

Aah nyt saatiin purkkiin eka veriso meidän mongotanssista heti neljännellä otolla -elikkäs ihan hyvin neljältä palleriinalta.

Postissa tuli mulle leluja elikkäs kopea ja kultarahoja -joita keräilen aina kun on irtorahaa -eli mulle voitte myydä kulta- ja hopeaesineitä. ostan myös jonkin verran jalokiviä
ja teen arvioíta jalokivistä -niissä ihmisiä on helppohuijjata. koruliikeissäk'ään ei myyjät useinkaan tiedä mitä stemuja ne myy koruissaan -lopetan luuppamisen ja pelaan qvistuksen kanssa backgammonii. Aika tasasta vielä. Qvistus laittoi 200 euron katon itselleen -ihan fiksua kun pelaa mun kans:) Tässä pitäs pelien jälkeen qvistuksen kanssa äänittää ja säveltää meitin uuta rakkaus laulua HulluudenLuovaSatamasta.

sain varattuu huomen aamuks punttisalivuoron uimalataineen ja saunoineen -tarvii vähän kohentaa kuntoo kuun antibioottien jälkeen se tuppaa laskemaan. Ja se tekee hyvä Qvistukselle. sit sain ostettua vielä uuden tennismailan ja tekis mieli kokeilla sitä wilssonin superhypermailaa -se opn hyvässä balanssissa iankin ja kuin tehty mun käteen...ei paina juurin ollenkaan:)

kiva olla onnellinen, koska oon smalla tyhmä ja tyhmännäköinen -qvistus otti muutaman kuva siitä todisteeksi, mutr en laita niitä vielä tänne, kun en kerkee:D

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
http://groups.msn.com/zombiegallery
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
http://groups.msn.com/hulluudenluovasatama

Qvistus ja ZOMQ soittaahomona
Qvistus ja ZOMQ soittaahomona
HOOK ZOMBIE
HOOK ZOMBIE

= "valehtelukulttuuria" =  8

Ei oo kerinnyt kirjoittaan blogia, kun tälleen keväisin mä oon sen verta maanisempi kun tulee valoo ja kaikkee lisää....niin työllistän itseni ja ympärillani olevat ihmiset.

En tajuu ku joku valittaa ettei oo duunii.
Kyllähän mielikuvitustaan käyttävä ihminen keksii vaikka mitä josta tulee hiki ja sitä voi kutsua jopa työksi (ellei työksi niin leikiksi tai peliksi sitten).....vaikka se oliskin hauskaa. raamatussa työ on joteskin negatiivinen juttu ja vähän sama kuin kivireki
ja sen vetäminen.

Oon kirjoittanut kivireki nimisen runon joskus. Se kertoo bändeistä ja niitten aiheuttamista turhautumisista
ja "turhasta työstä, josta ei saa palkaa"

Turhaa ei mun uskonnossa ole olemassakaan...eikä
sattumia...eikä vahinkoja. Oon syntynyt keskiviikona ja tykkään touhuta mielummin kuin löhöillä. Liika lukeminen ja telkun, netin tms. vahtaaminen ja muu jumittaminen ilman mitään älyllistä tai älytöntä projektia masentaa mua, ja siksi koitan tulla toimeen ilman nettiä ja helistimiä.

Yhellä pimulla mä vahtaan aina akvaarioo, jos siellä on telkkari auki (harvoin on mun ollessa siellä) -saan paljon enemmän irti akvaariosta kuin telkusta. kalat eivät näyttele juurikaan ja vihree rauhoittaa vesikasveissa....ekosyteemin keinotekoisuuden tunne ei tunnu ahdistavan kaloja juurikaan.

Sit tällä Epäjumalaksi kutsumallani pimulla on itse torilta maaniteltu pulu -sitä tulee kanssa monasti seurattua ja se tulee monasti mun pään päälle tai olkapäälle....eikä oo kertaakaan paskantanut mun päälle (koputan puuta...ei saa olla ween lastulevyä) mä tykkään olla keskittynyt -kohteella ei ole välttämättä väliä, vaan et se toimii ja pistää toimimaan.

Mä tykkään ihmisistä ja semmosista varsinkin jokka osaa maanitella puluja toreilta -mitä kaikkee ne osaakan maanitella, voi vain kuvitella. muutenkin ihminen joka ei tuu eläinten kans toimeen tai toisin päin , on vajari tai muuten epäilyttävä sekopää jolle elämä,eläimet, lapset ja luonto eivät kuulu ihmisen normaali arkeen.

Vituttaa monasti kun nykyään joutuu väkisinkin musa- & filkka-bisneksessä käyttämään nettiä aivan liikaa.

Ja sen vuoksi
tarvii delegoida ja työllistää ihmisiä jokka tykkää olla nörttejä "vapaastatahdostaan" -onnex Suomessa saa työllistämistukea KERAlta, jota ilman näköjään esim. Nokiakaan ei toimi -ilman KERAa ei Suomi toimi:) Joo totta sen on
katsoin juuri KERAn sivustoja ja ketkä sieltä nostaa fyrkkaa ja kuinka paljoN. NOKIAKO MUKA EI PÄRJÄÄ ILMAN KERA TUKEA. EI PÄRJÄÄ!!!
-tottakai nekin huijjaa. tai jos ne kumisaappaat onkin riskimpää duunia KUIN KÄNNYKÄT ja tarvii valtion kehitysapurahaston tukea. Nokialla kumminkin jaetaan osinkoa osakkeista,
mutta valtion osuus ei taida olla mikään raha. MIKSI????
just tällaisia kusetuksia on suomenmaa täynnä ja itsekkin joutuu siksi elämään harmaantalouden sanelemilla ehdoilla
pärjätäkseni tässä liian kalliissa maassa asua ja maksaa veroja rehellisesti. veronkierto asianajajineen on normaalia yrittäjän arkea -valityettavasti (pienyrittäjä ajautuu tilanteeseen jossa talo lähtee alta pankkien ajaessa yrittäjää vieläkin ahtaammalle...Juuri tämän takia oon funtsinut laajentaa epävirallista pankkitoimintaa, vaikka se usein aiheuttaa mulle hopeenharmaita hiuksia

Melki kaikki ulkomailta suomeen tulleet yrittäjätuttuni (koruliikeitä,ravintoloita jne.) maksavat kaikkein kilteimmin kaikki veronsa ilman mitään kolminkertaista tai nelinkertaista kirjanpitoa -niitä mä oikeestaan kunnioitan...köyhällä ei oo varaa olla rehellinen, mut kummiskin on jos tekee duunia niin , et tulee kipeex (tässä tulee mieleen se raamattujuttu työnteosta)

Elämme valehtelukulttuurissa (ihaillaan näyttelijöitä ja esiintyjiä jne. sekä näitten arvomaailmaa tai oletettua sellaista) jonka aika saisi ja tuleekin pian poistamaan uusmoraalisten arvojen noustessa ja mateaarisen ajattelutavan muuttuessa yhä kollektiivisemmaksi. näin uskon, uskon toivon ja rakastan:) Itse elän valehtulukultturissa ja valehtelukultturista -helppoa kuin heinänteko sillä mul on pokerinaama....pakko olla välillä. Multa ja broidilta isävainaa pelas kortilla aina viikkorahat pois (sököö) ja meitä alkoi vituttaan, joten pelasimme ...siis aloimme huijjaan ja pelaan yhteen...myöhemmin tajusin, et siinä faija antoi semmosen opetuksen joka on paljon enempi tosielämää kuin mitä yksikään koulu pystyisi opettamaan. en ole ylioppilas ja olen siitä ylpeä.

Osaan silti ajatella omilla aivoillani -se voi tietty olla harhaakin....ihminen sitä jotenkin voi antautua kolletiivisen tajunanvirran vietäväksi eikä sisäistytä itseään ulkopuolisilta tekijöiltä joitten olemassaoloa voi aina kyseenalaistaa -niinkuin yleensä kaikkea.

Tajusin juuri, et oon vaihteeksi/taas onnellinen.

Kitaralla tein semmosen rakkauslaulun joka kertoo laivamatkasta kohti Hulluuden-Luovaa-Satamaa.

mmm... täytyy taas mennä ohjailemaan meitin mongo-tanssiryhmää (työnimi)...pitäs olla 2 kuukauden päästä jotain esittää filkalla, mut
tällä hetkellä tuntuu välillä, et kerkeeköhän siksi
-tähän tunteeeseen on totunut...mä rakastan sitä tunnetta...niinku olis vajari, vammainen, kesken, MATKALLA.iTSE PÄÄMÄÄRÄ EI OLE POINNTINA.

Näyttelijät kehuivat/arvostelivat, et oon ween fanaatikko....niin oonki...se on hianoo ja tietää, et ei tuu kylmä:D

Ei saa päästää itteensä ja kavereitraan liian helpolla, koska se on perseestä.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
¤¤¤¤¤ZOMBIE GALLERY¤¤¤¤¤¤¤¤
http://groups.msn.com/zombiegallery
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
¤¤¤¤QVISTUKSEN OMA HIEKKALAATIKKO¤¤¤¤¤¤
¤¤¤¤¤¤ON¤¤¤¤¤VAJARI¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
http://groups.msn.com/hulluudenluovasatama
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Barbie and Zombie
Barbie and Zombie

= mongot =  4

avanto teki hyvää mongolauman ohjaamisen jälkeen.

oltiin ryhmän kanssa harjoittelemassa
koreografiaa hallitilassa
joka ei ollukkaan lämpimänä niinku piti.

täyty pitää perusteellisemma alkulämmitykset,
ettei jengiä tarvinnu ohjata ihan jäisenä.
saatana ku jokkut ei ymmärrä tulla ajoissa
treenaan, niin kaikki siitä kärsii. vittu joutu itte tanssahteleen oma koreografiaan
-sillon on paskamainen olla mitenkään objektiivinen
saada mitään järkevää kuvaa ohjaajan vinkkelistä. tietty suoraan edessä oleva kamera paljasti,
et ohjaaja itse tyri kaikein eniten:)

saa vielä kirjoitella kässäriä uusix taas
kertaalleen -tai paremminkin karsia ja ottaa hututtuja vex.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
ZOMBIE GALLERY
http://groups.msn.com/zombiegallery


= huono juoppo =  1

Ostin kaupungissa käydessäni
kolme olutta ja join niistä puolitoista
pulloa (lapinkultaa) kun alkoi päätä
särkeen -musta ei taida tulla alkoholistia
helpolla.

On mulla kellarissa punkkua ja valkkaria, mut sitä ei tarvi dokata kuin 4 senttilitraa kun on jo hirvee hedari:P

tykkään silti itse viinin valmistamisesta
ja sitä tiettty kiva tarjota ruoan kanssa kavereille.
itse join ennen matitoa etupäässä kaakaon kanssa(kylmänä)
vielä viime talvena 6 litraa päivässä, mut mulla alkoi tuleen maitorupee polveen, joten sen juontikin on jäänyt muutamaan desiin -se kyllä jo hieman kismittää kun on kaakao/suklaa-addikti. oon alkanut juomaan sit kahvia jossa seassa kaakaota. kahvilla tän hedarinkin saa pois ja ku menee ulos lenkille koiran kaa.


=selibaatti=  3

Vakuutin uusia valolaitteita ja soittokamoja
-valolaitteilla on ween lyhyt elinkaari muutenkin ja ne hajoo roudatessa helposti.

Mulla on päällekkäisiä projekteja, ja
neuvottelin managerin kanssa, et sais pidennetty keikka- taukoo -muuten mä vedän itseni piippuun.

Mulla on tällä hetkellä rock/musiikki-filkkaprojekteja omia joissa näyttelen/ohjaan ja muitten joissa näyttelen
yms. Eli niihin palaa fyrkkaa.

Sit senegalin irmeli ei oikeen tajunnut, et mä
en oo mikään ween biljonääri ja et munkin on
tehtävä duunia.

Mä alan pikkuhiljaa kohentaa askeetista elämääni ja alkaa selibaattiin (kaks viikkoo jo ilman)....kevät on tosin ovella ja se voi olla mulle ylivoimaista. Mut mä tykkään oikeestaan siitä,
et mulla on ween vaikeeta.
mä oon häätänyt kaikki tyttöystäväni ovelta
-jehovantodistaja pimuja ei lasketa
Mä kun haluun jotain syvällisempää ja todellisempaa,
että kasvaisin henkisesti vahvemmaksi
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
ZOMBIE GALLERY
http://groups.msn.com/zombiegallery

zombie m u s s e
zombie m u s s e

= Luhistuneiden Valtakuntien Kirjat =  3

Olet niin kaunis tässä valossa
ovenraossa kalpeana
huulipuna poskilla
hiukset silmillä

Varjosi alla
kukat kuihtuvat
veri hyytelöityy
kylmällä betonilla

Olet nin kaunis tässä maisemassa
kuolleiden liito-oravien muukalaisensilmissä
kärpäsenpaskan sokaisemat loisteputket
tekevät sinut kalpeaksi

paskahuussin takana
puiden latvat kantavat tulta
kaikki on liekeissä
olet niin kaunis tässä valossa

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
ZOMBIE GALLERY
http://groups.msn.com/zombiegallery