Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2008.
Seuraava


= snadi =  2

tänään oon herännyt kaksi kertaa. kummallakin keralla linnut lauloivat, mut tokalla kerralla koira oli tullut viereeni nukkumaan -mitä se ei yleensä teer joten tajusin että nukun tavallista syvempää ja se vie oman ainaknsa.

onneksi en kirjoita unikirjaa -se olisi varmasti lyhyempi kuin mikään tuntemani opus -tietty ainahan voi valehdella enempi ja se on yleensä suotavaa -ihmiset haluaa viihdyttää itseään muitten kustannuksella, mutta
eivät nekään niin kuin eivät kissatkaan siitä lopputuloksesta välitä.
Ja silti niitä pyramideja vieläkin ihmetellään.


= savusauna =  1

jioku oli jekkuillut ja laittanut tähän kyrilliset aakoset ja mä kelasin et
olinko säätänyt tähän tabulaattoriin hieman wanhempaa fonttia, mut eihän näissä muoveissa mitään älyä oo niibnku valittujenpalojen tiedotteissa kerrotaan nykyajan vaatemuodista -se kai tarkoittaa netti hahmojen vaatteita joitya ei tarvi ees pestä kertaakaan ja ne ei kulu enne kuin kaikki muukin on jo romahtanut -ohjeistava kirjallisuus on siltikin vaan ohjeistavaa ja kokeileva mieli haluaa itse päätellä mistä on kysymys loppupeleissä ja jättää turhat opukset omaan arvoonsa.

telkkurista tuli tärkee uutinen kerrankin -ihan oikea hätätilanne!
vessa oli hajalla avaruusasemalla ja pyydettiin korjaajaa kätymään -avaruudessahan ollaan kuin saunassa eikä sinne saa paskoo. saunassa synnytään ja kuolllaan ja hoidetaan muutenkin kaikki tärkee. typerää kuvitella että jokin tyhmä muovi vois auttaa mitenkään jos tulis esimerkiks
tosi kylmä ja meinais jäätyä, mutta saunaaan vaan ja taas alkaa verikiertään ja sateliitit sädettää kuin sädekehä jota voi ihailla uudella pöntöllä
avruusasemalla -wessassa on maisema ikkuna sinisien vihertävävään perunaan joka on aika pyöree. sitä kiertää lukuisia ulkoavaruudesta tullutta avaruusromua ihmettelemässä kissojen rakennuttamia pyradmideja.

saunasta niile on turha yrittää mitään selittää -painus nevadaan arskan tieltä.....alkaa tummuun liikaa ja ihmset nukkuu vaikka on kesä ja aurinko toimiikin kokoaika.

maailmanloppu ei tuu tällä eikä ensi vuosuikymmenelläkään -se tuli samaan aikaan ku cure joskus 80 luvulla sain ekan albuminsa julkaistua -sitä ei voi enää kuunnella koska se on musta eikä sitä oo kuulemma ees poltettu.

lakupekka on vedetty pois markkinopilta -minkä ween takia...hmmm...täs on kans erittäin isosta jutusta kysymys. minkä takia taas joku koittaa siirtää ihmisten huomiota jonnekkin muaalee taikatemppua tehdessää -se on pakko olla jotain muuta kuin piilomainontaa, väripsykologiaa tai mielikuvien myyntiä......maaninen taikuri vetää kortin pakan alta ja saa mustan pekan ventissä ja kaikki on ihmeissään jos ymmärtäisivät -mut onnex he eivät tajua mitään...huhhuh.

eilen sain mopin käteeni erääässä ravintolassa kun pyysin -halusin kaataa kaljan lattialle että vois tehdä isoa pyöreätä liikettä lattialla mopin kanssa -ihmeen puhdas lattia muuten. karate kidissä se aidan maalaus olis antanut paremmat kiksit ja olisin varmasti enempi jossain vielä uudemmassa maailmssa:P


=§§§§§§§§§§§§§§§§§§§=  3

tänään oon puuhastellut ulkotöissä luomutilan pehtoorina.
kesällä pitää kävellä, duunailla ja pelata paljon paljain
jaloin -jopa tenniksessä vaikka se onkin normisäännöissä kiellttyä, mut säännöt onkin tehty köyhiä ja tyhmiä varten ja lait pelkureita varten.
Joku voi tietty olla erimieltä, mutta se valehtelee ittelleen.

nämä aurinkolasit antaa helposti semmosen vaikutelman ihmisiin,
että oon juppi ja mulla on rannassa sika kallis huvipursi tms.
muuten mustennetut lasit on rihkamaa ja oikeet aurinkolasit on
loppupeleissä kellertävän sävyiset
-mika häkkinenkin vaihtoi siniset lasit keltasiin ja alkoi voittaan mestaruuksia esmes.


Seuraava