Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2009.
Seuraava

uu saunapuhdas mieli ei oo kauaa puhdas.  7

Saatanan saatana ku en mä käsken saunaan, nii yks vetää pakit ja kelaa et nyt ku pää o muuteskin nooeenaq sekadsin, nii meitä auta hukuttautuminern eikä kalaonnellakaan paskankaan väliä....sanoisin et ystävälläní on loistava tulevaisuus saawuutta kaikki mut liian varhain.
jos ei kelaa mahalla itämaisena sau nassa neekerit venyttelee ja suomalaiset vertaa sen yhden voitokkaan matsin ku saunapuhdas jumalattoman hiljainen metsäläinen keskittyy luonnostaan ainoastaan syntymään saunassa uudelleen. sauna on palkinto enen voittoa ja näin
vois pelata ihan pollana tula suomalais kärkee formuloisssa.
siis vitut mä näin pelaaq, vaanb neuvon muita tietty väärin tai miten ne kelaakin ne kelaa väärin ja sit voi voittaa ja ihan arvalla. sateella kimi veikkaan; arpoo et ottaisjoo noi vai noi lussummat ja kolikolla vaan klaava ku ei oo kruunupää monarkkina tääl. sininen veri on ferraroitunut punaiseksi. ja kerroin tän idean jo vex. ku kirjoitytamine non ihan perseestä ja sitä ei tee ku äärimmäisesä rahanpuutteessa - emmä kommareitten päällä istu enkä muurahaisetenkaan...ne on kommunistejA JA NIISTÄ PITÄÄ KELTAS MALLIA NIIN JAKSASA KANTAA ENEMPI VASTYUUTA JA KOROTTAA ÅALKKAAANSA SILLEEN TYÖMN MÄÄRÄÄN MITTAVAMMAKSI JA MUHKEAMIELISEKSI NIINKUIN SOKKOTREFFIT JONKUN BLONDIN KANS JOKA EI DOKAA LIIKOJA JA ON ÖÖ YLLÄRI...SIIS IHAN HATUSTA. SE SOPII JUST TÄNÄÄN UJAHÄNÄ ON KIITÄN SOITTSTA MJA IHMETTELEMN ETTEN KJYSUYNYT ET KOSKA!HALKAISE JALKO KIRVEELLÄ ENSIN KOIVUPUUSTA JA TEE NIITÄ ENMMÄN KUIN PYHÄX JONKA TAAS TAHRITTE AINA MUKAVALLE SYNNILLE.. EI SE AINA MAISTU, MUT MELKI AINA MAISTUUKIN ENPÄNÄ KU EI OO IHAN WARMA MISTÄÄN. DSIOILON O NIINKLU AUKI
EIKÄ KIINNI. JA NARTTUA ODOTELESSA KELAAN ,MITEN PÄÄTYISIN UIMAAN MAKAAMAAN IHAN RELANA LATTYIALLA IHAN RELANA TEKEMÄTTÄ MITÄÄ -HAAVEILUT TOTEUTUVAT TUSKALLISEN HITAASTI JA TAJUAN ET SAUNA ON TÄKEIN JA NIINKU LIIKE JA SE PILKE LAPSEN SILMISSÄ'- SAUNASSA TAI VIIMESTÄÄN JÄRVESSÄ SYNNYN UUDESTAAN TAI KUMMISKIN TÄÄ NEROKAS PÄÄ VOI SAADFA TILAÄISEN HÄIRIÖN JA OLLLA IHAN HILJAA. EI NIINKU WEEN KIRKOISSA, NE PALAA. SAUNASSA POLTETAAN PUITA JA KAIKKI SELVIÄÄ KIRKKAINA TULLISTA JA JUMALAN YLISANOISTA -EI NIITÄ KUKAAN JAKSA. MM KOIRA ...EI SEKÄÄN SE WEEN NARTTU TOS.SE O SE SE UI, MÄ SOITAN SOKERIKSEN JA NUORIMMAN WANHUKSEN KANSSA JOTAIN KÄSITTÄMTTÖMÄ'¨N KAUNISTA JOKA ON NII N NIKOO JA KU MM

NII .. TÄS OLI SE PIILOSANOMA KOTRTTIHUIJJAREILLE JA MUILLE JOKKA ON JO LUETTU POISTUMAAN PELISTÄ ENMNEN KUIN ALETAAN KATSOO KUKA TAJUU EKAKS MIKÄ NÄIS KORTEISSA ON VIKANA -NALLE KUVAA O IHAN TURHA ETSIÄ ...PARITTOMAT MARIT VOITTaa kaikki fyrkast ja perii maan. ihan siks koska tänään sataa ja mato mkerto mulle jotain ku sen näin se meni nopeesti kohti maan sisuksiia vaik,kma sato. mitämitä...nii i.avan näin yep.

vois uLvoo vielä osaakohan sidet jodlata hmmm joteski sillen,mku-.mmmm.
nyt otan vanghan tyhkjän KLUBI -askin kossa on kortiti sisäälä vaikl se on tyhjä' kuullostaa ihan halölitukselta.----tangomn taikaa..seinäjoella kolnasviimen voi voittaa jos se o blondi...taikuutta ilmasssa ja lattialla.nonni

Käsineen ja Zombien viha/rakkaus-suhde
Käsineen ja Zombien viha/rakkaus-suhde

Saunahimmelot on kielettyjä ja joutuu afrikkaaaan rakentaa jonku sairaalaan, mis tietty on ekana keskerllä rakenusta sen piipunvarreessa sauna ollut timinassa jo pariviikkoo, mut neekerit vier ekana vihdat. ne on kohteliaampia kasveille ku vihtahousut, mut kyl nekin lkalpene saunassa ja odsaa olla cool, mut se kestää ja kestyää. sairaalassa on joku jo jonossa. hyvä suomi! ensimmäinen sairaalaan potilas eui mennykkäöän saunaan, ekana. ei mitään pyhää. voivoi...mut se on joku nii kipee kai et ei saunakaan auta, mut jonnottasmien on ihan eri kalibeerin juttu ja ei kuulu tähän.pyhäsaunapyhäkätinen uhuru. juo ruskeempaa simaa eli rommia ja hunajaa.ei istu mehiläisten päällä ja uskoo ajan olevan pyöreämpåi kuin mikään valhe. nonni elämä on naamioitu arvoituksiin ettrei kukaan enää muista minkä hekletin takia. siksi kehitimme uuden valheen julistettavaksi uskontona kaikille kiireisille, vammaisille, idiooteille, spitaalisille saareen johon he eivät meenekkään vaikiaa niin sovittiin. se kuka on warastanut venee ja kuinka monesti se on aiemmin jo pöölitty on osa erinnettä kansallisessa pispalassa ja kaikialla jossa on lätälöitä tai joku mis voi kASTUA. EKAN MÄRKÄ ON EKANA YEAH SE TIPUTTAA JOTAIN .P´LOP KAUHEEN SUURI MÄÄRÄ VETTÄ LERÄÄÄ ENEMMÄN WETTÄ.KUUMA. KPOKU WEEN MÄNRTII EI TIEDÄ VOIX Saunassa piertaista -se oli kai retorinen , sillä kaiki saunassa olijat (jos sauna ei oo liikkuva) häpeävät ohan koska se on nastaa ja aiemmin jääny terstaamatta- saunassa ei leikitä, mut jos kleitiään niin ei tartytew tulla rukoileen enempiä turhaan.

KIssa joka sai koko persän omakseen.zenissä nukkunut ja zensissä luopunut toivostaan. koska kädet ei mahdu wittu kuvaan. ei pspota. ne ovat sedläntakana kuin napoleonilla ja hitlarillä mut monta kertyAA RANSKALAISEMMIN JA SOTA VOITETTIIN JA SAATIN LUPA KIRJOITTTaa viimeinki njotain oikeeta joka vois olla tileri talleri,. pilletri allero. pum hyppää pouis siitöä. lähe jo pois saunasta häivy nyt joinnellin ei saunassa vittu mityään saarnoja.vittu ihan moukka.

se linki mä. no ihan samat sillekki eiku mjulle.ooouuh
.joku siirsi mun simapullon 15 eripaikkAAN JA NÄYTTÄ MULLE JOTAIN PALSMATICIN WENDYWAINAATA--SE N NÄKÄISTÄ CVOIS TOIVOA VAI OLISKO VIELÄ PARTEMPI JOTESKI ARMOLLISEMPÅAA IHAN MAKUASIA JA NÄPRÄILYY. JOS TOI IHMOINEN JONKA VIMETTEX MAAILMASSA JUMALA KASKAS. JA ASNTOI MUOILLEKIN ARMOA MUTTEI KU SE YHDEN MULKAISUN JA SE KERTOO TARPEEX KU VÄLITTÄLÄÄN,UUULLA.JA MINÄ KEHUN NÄIN. JA TAJUSIN ET HEI NÄINKÖ?JA TAAS SE VEEN HULLU KYSYY JA KAIKKI JATKUU LOPUYYOMIIN. MUT PLIM! -LUURI LOPETTI MLEIKIN JA TAAS UUDELLA ARVALLA YKSI RUUTU ETEENPÄIN. MÄ PELAAN IHAN POKKANA SÖKÖÖÖ IHANSALETTINA ET VOITAN SILLÄ AFRIKAN TÄHDEN JOTain ruokaa...alkaa oleen pikku hiljaa nälkäisempi ku eilen. tänään syön jotain.
ruoka nukuttaa tai jotain. atrvallan sekin pelaa ei se saa muuten mua koukkuunsa...paranoija on tädsssä tuskaisen hitaassa pelissä vastaabn versus toista vielä enempi versusta.ö pelivälineet vaihtuvat silmänräpäyksesä ja one shot goal ice jäädyttää hymyn ja kukaan ei tanssi
kaikki puristavat pelivälineitåä tai niiyä johon eui voi ees kpskjea.sääntöken jatkuva arpominen plaaapklaa..pitää ilmeet suhtkpoht juhlallisilta ja toiveikkailta.

voittajaksi veikkaan vanhanmerumiehen päätyvän. ja ihan vahingosssa jota kukaan ei isannut odottaakkaan. pyhäolmioinennarttu määrää jotyaqin uutta skabaa joka saa kaiken alkupisteeseen ja kaikki menikin täydellisemmin kuin tajuttiinkaan.noonni.

plasmaticsin wendy on jo delannut mut laulaa. mitä tulevaidsuyuus tuokaan koiranaan imuroiaan katukamme puhtaamaksi taluttajilta.huuveri!

saunaa ja uhkaelejöä ei saa dsotkee, mut poikkeus on jo tapahtunut joten se arvotyaan toisella vielöä kovemmalla poikeamalla. ja sit arvotaan kuka aloittaaa tän ekAN TAAS. TEORIASDSAQ KELAAN TÄN SIMELIN KIEROSTI KUULUVAN SEKSTIRISEEN AJATTELUTAPAAN JOKA VIE TILAA KAATUNEILTA KAWESERILTA JA SE TIETÄÄ SANOJA. VITTU, NIIN TOI YKS EI TAJUA ET NAISET EI ELAA KU ISOILLA JA VOITTAA AINA LOPUSSSSA, MUT NYT O ALKU JA KÄÄNTEUIEN HARHA, ON MAHDOLLINEN, MUT EI WARMEMPI KU MUUTKAAN.TASACVAHAVASEKAVUUSKERROIN ON ISO -SE ON KAIKEIN VARMINTA, MUT SITÄ EI TIETESKÄÄN NYT VOI PELATA.

SMOKE JUP.  SMELL THE BLOOM OF FRESH AIR.
SMOKE JUP. SMELL THE BLOOM OF FRESH AIR.

SIISTII POLYTTAA MAAILMAN KALLEIMPÅOIA TUPAKKKEJA. IHAN NINKU OLUIS HUUTIKAUPASSA TAI JOTAIN.

LAITAN PALSMATICSIA MUITTEN SUOSTUMUKSELLA - TÄÄ ON TARKAAA ÄÄNIEN SUHTEEN, MUT SEMMOEN JUTTU ON KUI N STIP, TAUKO MUUTAMA MINUUTTI.
NONNI VOITan tai häviin teen sen kaliiksi.koska sillon kulutan enepi ja voin saada trai sitten jotain aivan toista toistetaan ja mä nyyhkin.

´1. koko hommahan rakentuu kaikkkien saamaan todeksi väitetylle viimeiseen saunoimiskerataan. älkää vittu unoihtajoi saunaa jedaan. se on aika törkee pointti ja on pakjon muitaskin. nonni, piripintaiset lasit kerääntyvät juomaan simaan näennäosen välinpitämättömästri -miten noi voi olla silleen ,et 2 kuukautta viimex läynnä saunassa----mul menee aika ween hyvin ntai sit nää psaa vaöehdella uskotttavannin ....niin tää arpominen tekee sen et niitten on voinut pakko vaklehdella se ja siitä
tunne häviäkien sapekkaan myrtyneet mielet.

broidi ja  mä ollaan pokattu irmelit
broidi ja mä ollaan pokattu irmelit

olikohan tää se eka kerta joolloin paroy menisekasin ja näytelmä oli valmkis piinaaavaan loppuun asti tuntea tappion ja voiton huumaa ja siltä väliltä. katkeraakallkia ja ehköä ne pienuimmmät pikkuhousut
jokka tahdoin pottaa saunasssa ja tyytyä olemaan witun rikas mut saamaan erintöprimnsessax sammakohoudsun ja simasuun -kaikki juovast simaa hymyillen...jpos saonon jos häviin ku epäilen...ellei sitten joku sotke eplä ja sotke sekaan sattumia ja huööuus saa uusia muotoja jokka eivät kuuluu välttämöättä tyähän tarinaan.



= synttärit jatkuvat =  22

mua on viety ku metrin mittaa ku synttäribileeni jatkuvat edelleen.
Ja kaverit kelaa, et meenkö katkolle synttärien jälkeen. emmä tarvi semmosia laitoksia nyt. voin jurputtaa himassa sit ku josksu tulee laskukausi -sillon voi tehdä tosi hajalla ween hyvää biisiä esmes -eli laskut on pakollinen juttu, et saa syvyyttä kaiken pinnana jälkeen -artisti elää traumoista....ne on ihan pakollisisa:)

nettikaverit taasen uskovat, et mä oon cool ja handlaan homman:)
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/profile.php?id=547993582&ref=name

ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.
ollaan hyvässä kuosissa -sähköiskut on ihan yes jos ne tulee tasawirrasta, mut voimawirta onkin weri juttu...sit tarvii roudari tai siis karvaa apuun.

Seuraava