=HIEROJALLE TÖITÄ HETI =

  • ZOMQandBarbieQ

tää päivä n mennyt nukkuessa ku ei tuu suusta äänen pihahdustakaan alkaa ottaan päähän ja vetää kunnon snaguja ja on sitte n ollut valveunissa< ja maaanut sängyllä. koira hetärätti mut nuolemalla naamaa ku yx kaveri tuli tarjoon mulle vauhtii jota en ottanut ja ajoin vittuun mokoman piripään joka pälpätti kokoajan -se ei oikeen osannut empatiseerata ja tajuta et multa ei tuu ääntä ku ihan muutman sanan verran tunnissa, joten mun piti kirjoittaa sille, ety "MUL EI OO ÄÄNTÄ VOISKKIKKKO POIISTUA JA HETI, KIITOS ! " se meinas alkaa vielä kyseleen jotain joten mun piti taluttaa se ovesta autolleen. piri ku ei oo maailman paaras´a lääkettä äänihuulille. se snoi et siltä jäi vauhtisäkki pöydälle ja heitin sen ulkkoovesta sen perään ja seei meinannut löytää ja sille piti tuoda taskulamppu. mut älys viimein sentään lähtee. Ei on EI -se ei kai oo totunut et mä voin kieltäyty jostain sen jauhoista joskus. Tässä on pakko tähän ikään menenssä oppia yhtäsun toista ,et perkele pysyy muuteskin hengissä. ei nulikat tajuu aina tollasii ja kai mmäkin oon aika usein tommonen piripää itsekkin.

kai se skitsoo, et se on nyt joteski dissattu koko kuvioista vex, mut emmä nyt jaksa selitellä ku näin . ja kyllähän tätä kaikki näköjään ymmärtää lukee ja ihan oikeinkin.

täytyy tsekata..vitunmoinen kylmäkuuma -osato...oonkohan mä vilustunut ja tulehtunut joteskin....vitutaa olla näin avuton et mvois ampuu jonkun.oliskohan mun hanilta tullut jo mulle positiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.pää kopasahtitaas tähän näpäimistöön ja päätä särkee vaika luulis et särut lähtee mun droPeillA , vaan ei. mä tilaan jonku hieroon mun selkää aj niskaa -karmee hedari.JOKU SAA TULLA HIEROMAAN MUA HIMAAN
-OLISIN KIITOLLINEN´SIITÄ ELEESTÄ JA SE ON AINOO JOKA AUTTAA KUN EI VOI MENNÄ SUIHKUUNKAAN KU VIEMÄRIT ON EDELLEEN TUKOSSA JNE. JA EI HUVITA MENNÄ YHTÄÄN MINNEKKÄÄN. PASKANHAJUUNKIN TOTUU.!

ainnii sauhut maistuu ja ne ei oo vaarax mun äänelle niinku rööki tai joku helvetin piri joka polttaa kurkun hetkessä jos o hyvää

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus