¤ putkesta isompaan ja uudempaan putkeen ¤

  • ZOMQandBarbieQ

heräsin koiran vierestä tunti sitten ja taas oikea pohjje meinas alkaa krampppaan, mut tajusin nousta ripeästi venyttelemään se kondikseeen ihan vaan ettei menis ääni ku se on kortilla -taitaa tula lama...sis oikee lama eikä mitäännotkahduksia...eihän mikään oo ees kunnolla romahtanut vielä näin jääkauden alussa......

toissa päivänä yhden misun käydessä mul ei lähtenyt ääntäkään enää suusta -se oli ja on aina yhtä vitun nöyryyttävää. kurkkupastilleja ja ensim-suolaaa con lämmin vesi ja kelata , että voihan sitä soittaa pelkästään nauhalle kitara ja bassoja, ja runpuja jne. ja tsekata muita pohjia tai niitten soundeja...mut originaalia ei sa muutaa, EI. se on yleensä paras ku se on se turein....vaik olis hieman virheitäkin -olihan biitlekseilläki. juu. jos huomenna ei olis kurkku enää tai äänihuulet niin paskana niin vois jo tänään kooittaa... vitun vaikee olla muuten hiljaa kun on tottunut artikuloimaan -onhan se tyhmää menettää äänensä....ihan ku olis mennyt äänioikeus samantien kyl se niin aia on tullut puskan takaa voi joutuu perumaan jotain juttuja.

Jos tasa-varmaan jostain oikeessa -kandee olla hiljaa ja tehdä se
-muuten voi törmätä vaikka kielumuuriin tai johonkin muuhun absaktiin juttuun joka tekee oikeesta asiasta kirjaimia, mutta itse idea varstetaan,
sekoitetaan muuhun paskaan jne. se oli kiinalaisia viiusuksia, joo.sovin näin itseni kanssa...omaa ivaa -sitähän mä jaaan. joklut tykkää ja toiset vihaa sitä -se viha on helpompi aiheuttaa, mut ajaa smaa asiaa kuin et rakastetatuks joutuu.

Näin unta ne oli kaikki mulla levykkeellä imutoitu jostain paskalafkasta joka vetää välistä ja osoitteen keräily ei ookkaan enää näpräilyä vaan ollaan rock-managereita tai tehdään se jostain ku on oikee karttakin "löytynyt" -et osaa johonkin pihtiputaan keikkamestaan tai mitäs niitä nyt olikaaan -joo, kyl tieto on valtaa ja valtahan on taasen rahaa rvokkaaampaaa ja valuuttaa voi aina vaihtaa tai myydä....se oli törkeetä shoubismestä josta kukaan ei kai ymmärtänyt mitään ja hyvä niin. raamtaussa sanotaan älä varasta, mut ei siellä sanota älä kopioi tai imuroi. Joo kun tietää olevansa oikeella asialla voi isomat mutkat oikasta jos tarvetta ilmenee -näinhän se menee. keinoja kaihtamatta päämäärään -siinä myös mitataan mies. jokut vaan jauhaa paskaaa kokoikänsä, toiset valittaa ja ruoikuttaa kaikkee, jokkkut tekee taas mikä tuntuu hyvältä idealta ja jos sanoo jotain, niin se on valheenakin totta .-voi kuullostaa omituiselta, mut todellisuudesa se on ihmeellisen helppoa. siitä vaan . tänäänkin sirkus tai tivolli on ilmainen ja lelut ovat kaikkien käytössä -voi niillä leluilla kuten esmes sähköutoilla törmäillä toisiinsa.niillä voi tehdä tarkemminajateltuna vaikka mitä ja homma etenee vaikka olet vielä aiadatulla radalla -outoo ja käsittämtöntähän tää on, mut tarkoitan että ilman ihmettelijöitä ja kateellisia oli vaikee olla "jotain". olet mitää teet.

aah billy idolia tulee media quiden asemalta 70`s-80" metalli rock.
se ei tarkoita välttämättä rautalankamusiikkia...onhan se helvetin tyhmää monasti alittaa ittensä johoni karsinaan ja olla sit siellä vankina ellei siitä saa ees mitään taloudellista tai muuta hyötyä...nooh jokkut tarvii näöitä genrejä arvioidakseen ja puhuakseen musiiksta joka on myös aika käsittämätöntä kieltä, mut kyl senkin oppii. yleensä joskus voi hutaa silleen et on mulkasee tosi vihasen näkössesti ku joku vetää ihan ohi mja niin poiis päin...mut bändin kaaa pitää olla tavallaan naimisissa jos meinaa pärjätä tai muuten näpertelee ja priorisoi ittensä jonkun muijjan tossunalle parhaasa tapuksessa. olen nähnyt näitä murheellisia treagedioita kuinka kovaluu kkeitettiiin -naiset osaa pilata bändin ku bändin vaikka se on muutenkin helpoo. niin hevi etall ei oo rautalankaa, vaan jotain semmosta kuin esmes The Shadowsin Apache -vitun hyvä biisi muuten.Kuunelkaapas Utubesta.http://www.youtube.com/watch?v=pY-rPDwzM9M
nuin. jos menis koiran kaa ulos ennen ku aloitan voimistelun jota ilman olinsi varmaan haudassa -joo, kyl pitää ola hyvä kunto ku heittää ainoostaan vtun hyvii keikkoja ja on kokoaika niinku on suunnitellut -se voii tietty kuunella utopialta, mut niinhän esmes tää shadowskin menee putkeen ..jätkät varmaan soittaa tän improvisoiden ekaa kertaa ku o kännejä täynnä koko biisi...no, ei vais täähän menee putkeen.

uusin on aina parhaiten varastettuu tai kierrätettyy...no voihan niitä juttuja keksiäkkin, mut jotain se silti ainakin etäisesti muistuttaa vaikka onkin ihan eri -jo. voihan se olla uuttakin tai erinäkökulmasta ja ihan oikeasti uuttaa ja aidosti vilpitöntä.
eihän sitä voi tietää mitä muut kaiki muut säveltää ja joskus voi tulla ihan sama lopputulos ja sekin on hämentävää, mut sillon tajuaa, et patentti- ja rekisterihallitus tai se jono ja se monentena oot siinä onkin yhtä-äkkiä hevetin tärkeetä niinku asianjajat ja muu apu jota luullaan diivailuksi helposti.

tässä on yx kiistanalainen nimi tuosa alhaalla. mut emmä ees tykkää siitä, mut voin silti voittaa keissin ja ottaa rahat jos mua nhuvittaa. mut kaikki kävelee vastaan. mut eihän karmaa kerätät pisteinä ku jossain pelissä, vaikka elä onkin yks helvetinmoien korttipöytä vaan tai ruletti joka on vielä tyhmempää, mut siistimpää kuin mummojejn lottoaminen ja sen lottovoiton odottamnen, et se niiinku pelastais sit lopulta kaikki -heh, raha ei ratkaisekkaan. jos sillä ei osaa ratkaista.

en soita enää tässä ladossa, mut onhan se 1500-luvulta joku tsaarin tms. rakennuttama historillisesti arvokas kohde, kitä luin. se on suojelu kohde ja se varmaan tuhoutuu ellei sen kattoo saada piksestri korjattua -ei oo neää onnex mun murheeni.

Z.HOOVER.RAVES.NET
Z.HOOVER.RAVES.NET

ville ku tuut muista tuoda tää torvi tai trumpetti messiiin -sitä on ikävä:)

TOTUUDENTORVI
TOTUUDENTORVI

tää on vielä kuin joku helvetin ikeanmainos -toimii, mut vois kokeilla jotain muuta ku sinistöä -meitähän luullaan ruottalsisx muuten -suomella on parempi ratsastaa ku duunataan rock-musaa jne.

3 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

20.12.2009 09:59

niin toi historialline vuosi tietty voiolla 1500-1700 jompikumpimistaakseni ja toi on ihan merkattu mesta muuteskin. mut voi olla et se palaa tai räjähtää -ei näistä ikinä tiedä..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

20.12.2009 10:20

http://www.youtube.com/user/officialalicecooper
will u realy married me babe. are u sure. why?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus