=kengät sanoo kopotikop=

  • ZOMQandBarbieQ

yx pariskunta soitti ja sit toitti anna et mentäisiin sille pariskunnalle
hasutteleen. mun tekias mieli ainakin ntanssia ja samlla kokeilla jotain uusia koreografioita filkkaa silmällä pitäen.

blankkasin tusinan paria kenkiä -ruskeella ja mustalla blankattavat.
kengät pitää olla just eikä melkein...niistä lukee paljon ihmisistä,
et onks ne oikeesti köyhii cvai juntteja tai varakkaampia.

englantilaiset käsintehnytmaalaiskengät mul on ja maksoi hunajaa 4 vuotta sitten (porttobella roadin varrella jossain). mul on yx hyvä kenkäsuutari joka vois tehdä mulle kaksväriset miljonäärikengät -punanuppinen kävelykeppi mul jo onkin itsetehtynä.

muutenkin oon sovitellut tänään ostamiani ja saamiani releitä.
se johtuu siitä et oon vaika lämähtänyt nykyiseen akvaariotyttöseen.

ainiin sekin voi lukee tätä,mut ei se mitään. se on kanssa taiteilija (etupäässä kuva- ja lasitaidettaa...semmosia siistejä tiffanytyylisiä.

siellä sen kotona on kotoisaa ja vihreeitä kasveja, siistiä, akvaariota kaloineen ja käärmeineen sekä lintuja lentelemässä -etupäässä niitä puluja.
se kyl osaa tehdä hyvin ruokaa, vaikka onkin itse vegetarisiti -musta ei saa tekemälläkään -mä haluun eläintä ku se tekeee eläintä:)

pyörivää lavaa tänään paikkailin ja maalasin kuvauksia varten. käsine laittoi siihen piikkisen kawasakin moottorin na se hurisi niin weesti et se häiritsi ja se pyöri vinhasti kuin karuselli.....siihen tarvii siis hankkia hiljainen ja hitaamin pyörittävä sähkömoottori jostain ja kunnon välitysrattaat tms. ääh!!!

sit oon tehnyt sikakorkeita jalkapuita joilla voi kävellä sun muuta sirkusrekvisiittaa filkkaan, mut niistä osan saa toimimaan niin oikeesti et niitä voi käyttää ja vuokrata keikoille. lavaa multa onkin kysytty -se ei mahdu ihan joka pakuun tai dösaa .508 mersuun se mahtuu jods joku haluu vuokrata vuorokausi maksaa 59 ekuu ja siihen kuuluu hieman valojakin sun muuta ...sitä voi käyttää hieman purettuna myös kulkuneuvona -se näyttään silloin semmoselta lankarullalta joissa on tien varsilla kaapelia:) mä pyörittelin sitä rullaaa ylikolmekilometriä ja ajoinkin välillä -vähän niinku jotain pyörätuolia mut ei oo tuolia:)

annoin annalta käärmenhkaa käsineelle ja se oli heti kiinnostunut tekemään siitä jotainj hienoo -sas nähdä se käsine osaa tehdä nahkataidetta. teaternkokouseen kun meen vois viedä täältä vaatteita joiita eb käytä juurikaan.

en oo nukkunut pariinviikkoon kunnolla kun
ja oon oppinut nauttimaan ahdistukseta, yks kaveri meinas antaa mulle jotain kolmiolääkkeitä,
mutta niitähän rn tykkää syödä -ne vie terän asiasta kuin asiasta ja helpottaa liian vaivattomaksi -tietty joku akuutti paniikki voipi olla eri asia.

löysin kenkänpojasta kaks ruttusta toukon setlliä...ne on ollut siellä kauan:D huomenna vois pitää oikeen kuunon bailut jakka on saatu filkkahomman suunittelua ja yhdistyksen kokous pidettyä.

oon aika notkuissA JA SILMÄT LUPSAHTELEVAT KIINNI....MULLE TARJITTIIN JOTAIN UUTTA AKVAVIITTIA JOKA TOIMII...SEMMOSTA RUNOILIJASIELUJEN LIENTÄ -HYBVÄNMKAUISTA JA POJALLA OLLI OUZZON MAKU, MUT VÄRI OLI SIISTISTI KELLERTÄVÄNVIHREETÄ....SIIHEN OLI PANTU KAIKENNÄKÖISTÄ SHAMAANIYRTII JOTAIN PREULAISII HAPPOISIA HIENONONNTTEJU JONKU RUUSUPUUNSIEMINIÄ TAIS OLLA. VILLE ON AIKA BIOLOGI/KEMISTI ...MÄKIN OON INNOSTUNUT ALASTA SILLÄ OON TYMPIINTYNYT NVAHOIHIN NAUTINTOIHINN JA HALUUN JOTAIN UUTTA JA PAREMPAA KUIN KIKÄÄN. TÄS VÄRIT JA ÄÄNET JÄNNÄSTI MUUTTAA SUUNTAA JA
KUN SILMÄT LUPSAHTAA KIINNI ONKIN LENTÄMÄSSÄ AMAZONIAN SUISTOSSA JOSKO SIELTÄ LÖYTys saalista tai sit on vaikka hylkeen tai delffiinin selässä ratsastamassa...ihanaa tää elämä kun jaksaa pikkasen nähdä vaivaa.

oon aika onnellinen:)

http://groups.msn.com/zombiegallery

6 kommenttia

BarbieQueen

16.8.2008 12:51

stagger lee
http://www.youtube.com/watch?v=lneSAju-Xtc&NR=1

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:56

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus