=MíssVallankumous haastattelee Zombieta=

  • ZOMQandBarbieQ

Sain pitkällisten puhelunkeskustelujen jälkeen Zombien kiinni.Zombien numeroa ei saa antaa kenellekkään ilman tämän suostumusta. Kysyin Voisinko haastatella häntä.Lopulta hän päätti suostuvansa haastatteluun puhelimessa.

MissV: Mikä on oikea nimesi?

Zombie: Jouni Korpi

MissV: Koska olet syntynyt
ja mikä on Horoskooppisi?

Zombie:2.7-1975. Rapu-Tiikeri

MissV: Milloin päädyit Muusikoksi?

Zombie: 5-vuotiaani mutsini Krisse opetti

mulle Aaveratsastajan mandoliinilla, mutta vasta nähtyäni 6-7-vuotiaana sedälläni Alice Cooperin levynkannen
Million Dollaer Babe tiesin mikä haluan olla.

MissV: Siis näit levynkannen, kuuntelit kai myös sitä levyä ?

Zombie: No en silloin. Se kansikuva kolahti niin, et mun päässä soi jo sen oletettu musiikki.

MissV: Olet kirjoittanut runoja ja novelleja netissä. Mitä muuta taiteilet?

Zombie: Hiilitöitä ihmisten kasvoista olen tehnyt ihan siksi, että saisin fyrkkaa.
olen jonkun verran näytellyt teaterissa (Tampereen LegioonaTeatteri)sekä omissa musiikkifilkoissa näytellyt ja hieman ohjaillut sekä tehnyt jonmkinlaisia kässäreitä
-niitä keskeneräisiä on helvetisti toistaiseksi.

MissV: Haittaako sinua kun käytän erästä runosi nimeä omana nickkinä. (MissVallankumous)

Zombie: Ei kunhan , et yritä rekistöröidä sitä -asianajani voi silloin ottaa suhun yhteyttä (nauraa)

MissV: Koska ja missä oli eka keikkasi muusikkona ?

Zombie: me soitettiin peruskoulun alasteella opiskellessamme joissakin aikuisten pikkujoulujuhlissa ja myöhemmin nuorisolle kun pääsimme yläasteelle. Eka keikka oli Pirkkalan yläasteella Velttovirtasen juontamana.

MissV: Mikä keikka oli se josta aloitte saamaan rahaa elättääksenne itsenne muusikoina?

Zombie:Meillä oli ensimmäinen oikean ohjelmatoimiston järjestämä keikka tai paremminkin koeesiintyminen Viroilla ja sen jälkeen me alettiin saamaan rahaa kun lähdimme sieltä ohjelmatoimistosta pois mukanamme tulevat managerimme Puppe ja Tammilehdon Sepi. Ohjelmatoimiston järjestämästä ns. koesoittokeikasta saimme sen veran rahaa, että saimme kioskilta ostettua hampurilaiset ja cocacolaa. Virtojen keikalla meille nousi heti kusi päähän kun jengi tykkäs meistä jostain syystä....vaikka ainakin mä pelkäsin ja jännitin ja luulin kuolevani, et hyvä kun kitara pysyi kädessä -silloin sitä jännitti aina keikalla niin sairaasti, et tuli sählättyä eri päihteiden kanssa
-vasta helvetin paljon myöhemmin ku eka bändimme(rockabilly-bändi) oli hajonnut opin pikku hiljaa pakon sanelemana laulamaan ja tekemään omia biisejäni. Myöhemmin tajusin studiossa, et tää kuullostaa ihan paskalta, koska olin liian sekaisin päihteistä. Sen jälkeen heti viiden vuoden kuluttua jouduin tilanteisiin joissa olin lähes selvänä lavalla, ja pystyin poistumaan hengissä silti lavalta pukukoppiin.

MissV:Kerro jotain nykyisestä bändistänne Zombie and Barbie Queen.

Zombie: Sen koostumus ei oo vielä vakio ja en tiedä onko koskaan. Improvisoimme paljon. Tällä hetkellä siinä soittavat Qvistus: - akustinen, taustalaulu sun muita puhaltimii ja sen sellaisia. Reiska: -rummut. Heebo -basso. Minä laulan ja kitaroin ja joskus jotain muitakin helistimiä käytän. Laulamme biisit etupäässä suomeksi, ranskaksi, englanniksi, espanjaksi ja saksaksi. Musiikkimme kuullostaa ehkä joltain punkin ja hardrockin välimaastolta sekoitettuna Nick Gavee, Johny Cashia sekä DepecheModee niin ja tietysti Edith Piaffia, jota muuten fanitan edelleen.

Tällä hetkellä työstämme ekaa julkaisukelpoista BarbieQueen-rockvideota ja levyy -mut teemme sen valmiiksi perfektionisteina varmaan parissa valovuodessa.`

Alamme keväällä keikkailun Tukholmassa.
Suomessa voimme tehdä joitakin satunnaisia keikkoja, muttemme tykkää kovin usein soittaa ravintoloissa kännääville aikuisille, vaan kaatopaikoilla sun muissa paikoissa jossa nuoriso saa kokoontua rauhassa ja josta niitä tai meitä siis ei häädetä heti pois.

MissV: Vielä lopuksi. onko sinulla tyttöystävää tms.?

Zombie: On mul muutama, mut yx niinku se oikeempi. Hän asuu tällä haavaa Senegalissa, joten emme pääse pitkästyttämään toisiamme kovinkaan usein.

~Miss Vallankumous/iltalehti~

Barbie and Zombie
Barbie and Zombie

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:04

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus