"Sexy season's greetings"

  • Amber

Espanjalaisten lasten mielestä joulupukilla olisi paljon parannettavaa sekä liikennepoliittisissa ratkaisuissaan että elämäntavoissaan.

Kyselyyn osallistui 4 000 4-12-vuotiasta espanjalaislasta. Heistä 53 prosenttia on sitä mieltä, että joulupukki on liian lihava. Lapset suosittelevat pukille terveellisempää ja vähemmän lihottavaa ruokaa. Lapsista 19 prosenttia patistaa pukkia käymään säännöllisesti kuntosalilla.

Lapset tuntuvat olevan kyllästyneitä paitsi pukin paksuuteen myös hänen iänikuiseen porovaljakkoonsa. Lapsista 35 prosenttia suosittelee pukille menopelin vaihtamista hankalassakin maastossa kulkevaan autoon tai edes moottoripyörään.

Joulupukin punainen kolttu sentään kelpaa lapsille edelleen. Vain 21 prosenttia toivoo joulupukin heittävän kolttunsa tunturiin ja tulevan savupiipusta paitaan ja farkkuihin sonnustautuneena. STT-AFP 12.12.07

Hmm.. omasta puolestani koko joulupukin voisi kuopata ja kääntää katseet pois kaupallisuudesta sekä materiasta. Keskittyä siitä edestä jouluna aitoon joulun sanomaan, joulunhan pitäisi olla hiljentymisen ja yhdessäolon aikaa :)

***************************************************************************

Toisaalta ajatus modernista salilla treenaavasta joulupukista..

HunkSanta
HunkSanta

http://www.youtube.com/watch?v=PMLDT3fbMQo&feature=related

***************************************************************************

Kirjoitettaessa soi "O Holy Night"- IL DIVO

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:09

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus