Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2008.

Your horoscope for today (naamakirjassa)  1

You'd rather give directions than take them. You work by impulses that outsiders just wouldn't get. The method is important to the madness.

Miksi tää kuullostaa aika osuvalta? Hulluus....

hikipedia:

Mistä tunnistat hullun?

Hullun tunnistaa siitä, että hän käyttäytyy kummallisen kohteliaasti, muttei räpäytä silmiään, pitää niitä vain selällään, tuijottaa kaukaisuuteen, tekee äkkiliikkeitä, kääntää päätään pelottavan hitaasti, naureskelee itsekseen, laatii ylipitkiä luetteloja ja nauttii, kun muut huomaavat tämän. Hullu saattaa myös puhua, tai siis luulla puhuvansa jollekin, mutta todellisuudessa näkee vain harhoja eli illuusioita. Hulluilla voi olla kuitenkin omituisia lahjoja sekä seksuaalisia haluja, vasenkätisyyttä, karvaisuutta ja tatuointeja, joskus jopa lävistyksiä.

btw.lisään tähän todistuksen hulluudestani kuvamateriaalina jahka pääsen himaan..


Ilman Sinua en ole mitään  11

Otin Sinut aina itsestään selvyytenä, jonain, joka tulisi aina olemaan elämässäni. Ilman Sinua koen itseni vajavaiseksi, puutteelliseksi.. Sydäntäni puristaa ikävä, kun ajattelen Sinua rakkaani. Kaipaan läheisyyttäsi, sitä kun pääsen luoksesi ja koen olevani kotona.. Ikävöin jopa tuoksuasi, lämpöäsi.. Tunnetta, että tiedän minne olen menossa..

Nyt kun et ole enää elämässäni, saat minut kokemaan riippuvuutta muista ihmisistä.. Vihaan tätä tunnetta, aivan kuin eläisin eri ajassa kuin muut. En pysty toimimaan normaalisti, niin kuin haluaisin toimia.

Meillä oli vaikeat hetkemme, mutta uskon niiden vain vahvistaneen sidettämme. Koimme yhteenkuuluvuutta, kun selvisimme vaikeistakin hetkistä. Tiedän myös satuttaneeni Sinua kultaseni..

Katselin kun hävisit yöhön ja silmäni melkein kostuivat.. Olet minun, minun, MINUN, MINUN! Mutta silti lähdit pois, enkä tiedä, tuletko koskaan takaisin..

Tätä päivää en olisi uskonut kokevani, ja sanovan,

Kaipaan sinua, Astra<3!