Elämää joen täl puol ja tois puol.

  • super-nova

Eilen tuli tapetoitua kummitätskän luona, ja oon kyl aikast ylpee meitin suorituksista. Mun eka kerta ja YHTÄÄN ei menny krunttuun, saumat kohallaan ja yhtää ei kinattu :D Täti toiminnanjohtajana ja mie uskollisena alamaisena. Seuraavaks ois projektina mun lemmenluolan tapetointi.. Muuttokamojakaan ei saa tänään vietyä, kun vuokrasetä oli käyny lakkaamassa parketit ja laittamassa mulle väliaikaislamput sinne (pyytämättä)..Uskomattoman kiltti ihminen?? Antennidigiboksinkin antoi lainaan, kun mulla ei omaa ole..

Tapetoinnin jälkeen mentiin kummelin kaa yhessä pump-tunnille.. Ekat puoli tuntia jaksoin naureskella sitä ylikierroksilla käyvää jumpan vetäjää, oikea duracell-pupu tuhannen kilon painoineen siellä edessä..Sadistisena se hymyili ja ruoski meitä aina vaan parempiin suorituksiin..Lopputunnista ei sit enää riittäny energia ku miettimään: "ei saatana, koska tää rääkki loppuu..Ja oonko mä sittenki ihan rapakuntonen..?!" Tein luonnollisesti aloittelijan perusvirheen ja käytin liian isoja painoja.. Arvatkaa kuka ei tänään sit pääse liikkumaan..?! Salilta lähtiessä tuntu et kroppa antaa periks heti ekoissa rappusissa ja saan keräillä itteäni rappusten juurelta.. Mies onneks ennen töihin lähtöään hiero noita maitohapposii kinttui, niin helpotti vähän.. Kiva vaan ku koitti puhua saunalahden sedän kanssa ja toinen hieroo kosketusarkoja reisiä.. Saunis-setä raukka varmaan luuli et puuhkutan sille puhelimes :D Ilmankos se koitti niin äkäseen lopettaa mun kanssa puhelua..!

Eilen illlalla mentiin viel Klubille Tuiskun ja Röllin kaa kuuntele Ristoa.. Juma, jos ois tienny mihin sitä lupautuu.. Ekat 5 biisiä koitin sinnitellä, miettien et itkeekö vaiko nauraa.. Ensin epäuskosena hymyilin varovasti, sitten totesin ensimmäistä kertaa koskaan keikalla missään että: VIINAA..!!! Tosin sekään ei auttanut "musiikin" kuunneltavuuteen, vaan siirryin 2.kerrokseen kuuntelee kuumia italialaispoitsujen rokkia ja juomaan vähän lisää :P .. Oon ollu sitä mieltä et nahkahoususet miehet on naurettavuuden huipentuma, mut kyllä nuita ihan mielellään katseli ja jamitteli.. Poitsut kun osasivat laulaa ja soittaakin vielä! Harmi etten tajunnu ostaa niiden levyä kun maksoi vaan kybän..

Mutta se Risto.. Ei jumalavite.. Ulkomuoto kuin Harry Potter meets the ultimate supernerd.. Urho Kekkos-paita päällä tuo narukäsineen heilui, hosui ja "soitti" nuita sähköpimputtimiaan.. Koko bändin ainoa täysjärkisen oloinen ja näköinen jäsen oli naisbasisti..

Ihan kiva et maailmas on kaikkee kaikille, muttei iskeny mun musiikkimakuun yhtään.. Mieki oon soittanu paremmin kakarana sähköurkui kun tuo Ripa.. "Suosikkilauluni" ja se viimeinen niitti oli biisi: Ihmeauto KITT.. Kylmiä väreitä aiheuttivat myös muut biisit, mainittakoon vaikka: diskopallo, sähköhäiriöön jnejne. Ja en tiedä mitä nappeja taikka taikasieniä se muu yleisö oli vetäny, mut ne diggas tosta!?!?! Ihan hulluna pomppivat siellä "rytmin" (=rytmittömyyden) tahtiin.. Musiikistahan minä en mitään ymmärrä mutta mutta... Toi meni totaalisen yli hilseen.. Ja pelkään näkeväni seuraavan kuukauden painajaisia kokoonpanosta Risto..

Tsekkaa vaikka ite, jollet usko: http://www.myspace.com/ristoristo. Mieski nauro kun tuli koirien kanssa vastaan minuu kun kotiuduin baarista et "Ai, onko olemassa musaa, jonka tahtiin et voi sheikata?"

Mäyriksellä on käytöksen kultaiset oppitunnit menossa, kun neiti on alkanu ihan kusipääks.. Ja mulle ei mun katon alla vittuilla :D
Mäyräkoiran motto: Saavutetuista eduista ei luovuta, ainakaan suosiolla. No nyt ois tarkotus opettaa sille uus motto: Emäntä on jumalattareni, valtiattareni ja suuri johtajani... Jokaisen käskyn toteutan suurella innolla ja miellyttämisen halulla..

Joo-oh ja lehmät lentää :D Otto sentään on muutakin kuin lonkero.. Yks toimiva koira kahdesta.. Kohta toivottavasti kaksi!

Päiväl kävin moikkailees yht murmelii kaupungilla ja toruin, kun ei lähe vuoden mahtavimmalle laivareissulle lauantaina :D Itellä on luonnollisesti vaatekriisi..!

Äskettäin iltalenkillä koitin vähä hölkkäillä ja heti perään saunaan.. Koitin venytelläkin, mut jalat vielki ihan tukos.. Liikunta on kyl ihan sairasta, harrastaako joku sitä muka vapaaehtosesti?

Kirjoitettaessa soi Black eyed peas- pump it

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus