Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2010.

Tähtivuorokausi 8 ; Keväällä.  1

Meitä on kolme, minä , hän ja Jameson.
Mietimme kevättä.

Auringon valo lisääntyy , lämpö lisääntyy, vaatteet vähenee, mikä voisi olla parempaa aikaa olla sinkku ?

Aina sinkkuilu ei ole kivaa. Joskus tekee mieli seksiä, tai onhan sitä ihan mukava saada säännöllisesti. Siksi on olemassa fuckbuddy.

Fuckbuddyn, eli petikaverin löytää helpoiten etsimällä. Sattumalta näitä suhteita syntyy harvoin, vieläkin harvemmin kuin rakkaussuhteita.

Ensin täytyy käydä läpi ne, joiden kanssa on pientä flirttiä. Ei kuitenkaan niitä, joiden kanssa flirttaillaan kunnollla. Petikaveri (PK) on kiva ja kiinnostava, mutta ei liian. Ihastuminen tai rakastuminen ovat asioita, jotka pilaavat parhaankin petikaverisuhteen. Siksi petikaveriksi täytyy löytää ihminen, jonka kanssa viihtyy, mutta jonka kanssa ei ikimaailmassa seurustelisi.

Hyvä PK ei ole mustasukkainen, vaan hänellä on omakin elämä. Te pidätte samanlaisista asioista sängyssä, ja osaatte keskustella, joskaan se ei ole välttämätöntä. Hyvän PK:n kanssa voi viettää yön vaikkei muuten olisi edes puheväleissä.

PK on monella tapaa parempi kuin perinteinen seurustelukumppani. Seurustellessa tulee aina eteen se hetki, kun toisen tekee armottomasti mieli, mutta toisella on virkkuutyöt kesken. Tai huono päivä. Tai unohdit käydä kaupassa kotimatkalla. Tai jotain muuta, väsymystä, päänsärkyä, työstressiä.
PK:n kanssa noita ongelmia ei ole. Kumpikin hoitaa omat kauppareissunsa ja työstressinsä, ja teillä on yhteistä vain lakanoiden välissä. Kohtaaminen tarkoittaa sitä, että vaatteet vähenee ( tai lisääntyy, mistäpä minä teidän tavoistanne voisin tietää) ja pidetään hauskaa. Aina.

Ja jos PK suhde on hyvä ja toimiva, kumpaisellakin voi olla useampikin PK. Kun joskus tekee mieli yhtä ja joskus jotain toista. Naisilla on joskus sellaisia aikoja, ettei seksi oikein onnistu tai kiinnosta. PK voi alkaa seurustelemaan, jolloin olet pulassa, ellet ole hankkinut ajoissa varamiestä.

Hyvä PK ei lauleskele muille teidän tekemisistänne. Ei ole kovin kivaa, jos PK ilmoittaa kännipäissään "ai no tunnenhan mä Sen, ollaan paneskeltu jo muutama kuukaus.. se se on aikamoinen.."

Jos PK on kaverisi, tuttavasi, työkaverisi, ja alat seurustelemaan, niin ystävyys kyllä loppuu jos kumppanisi saa tietää siitä, että hän on tutustunut sinuun lähemminkin. Tai näin olen kuullut käyneen.

Etenkin näin keväällä ja kesän kynnyksellä tekee mieli syliin (eli panettaa), joten PK on sinkulle aika näppärä hankinta.

Tänään onkin hyvä päivä aloittaa PK:n etsintä, jos sellaista ei vielä ole. Mieti valmiiksi kenelle ehdottelet, ja heitä pikkuhiprakassa vappuisa ehdotus ja katso onko onni myötä.

Jos häviät , homma menee kännin piikkiin - jos voitat , olet voittaja.
Ja voittajan on helppo hymyillä =)

Meitä on kolme , minä , hän ja Jameson.
Yhtiömme kiittää mielenkiinnosta ja toivottaa kaikille ihanaa iltaa !
Palaamme asiaan seuraavalla kerralla.

Ehkä jo huomenna.
Be Cool. Be Us.
(nortti huuleen ja baanalle)

Kirjoittaessani soi Neljä Ruusua : Missä vaan http://www.youtube.com/watch?hl=fi&v=RgZZ18lc3_s

Kommentoi kirjoitusta