Maahanmuuttajalakko

  • Pajautus

– Terveydenhuolto lamaantuisi, samoin bussiliikenne ja hyvin pian alkaisimme hukkua likaan. Rappusiivoojista Helsingissä on 80 prosenttia maahanmuuttajia, bussinkuljettajista jopa puolet.

Tuula Haataiselle kuuluvat apulaiskaupunginjohtajana maahanmuutto- ja henkilöstöasiat.

– Helsingin kaupungin terveysasemilla meidän lääkäreistämme 15 prosenttia on maahanmuuttajataustaisia, lähihoitajista saman verran, sairaanhoitajista vähemmän. Joka tapauksessa terveydenhuolto joutuisi vaikeuksiin, jos maahanmuuttajat menisivät lakkoon.

Auro- ja kuljetusalan työntekijäliiton (AKT) aluetoimitsija Jukka Kauppinen Helsingistä sanoo, että pääkaupunkiseudulla ihmiset ovat tottuneet maahanmuuttajiin eikä kielteisyyttä työssä oleviin juuri kohdistu. Mutta on asialla toinenkin puolensa.

– Se, mihin törmään, on tämä törkeä hyväksikäyttö työnantajan puolelta. Se on niin törkeätä, että välillä melkein oksettaa.

Suomessa ei kukaan tarkkaan tiedä, kuinka monta maahanmuuttajataustaista ihmistä meillä töitä tekee. Lukuja ei ole myöskään maahanmuuttajien järjestäytymisen asteesta ammattiliittoihin. Siitä yleisin veikkaus on 25-30 prosenttia.

Timo Vainio
Uutispäivä Demari

Mielenkiintoinen kysymys mun mielestä. Suomalaiset ei paska hommia nykypäivänä tahdo tehdä paskalla palkalla. Onneks meillä on maahanmuuttajia, jotka hoitavat hommat. Mua häiritsee maahanmuuttokeskusteluissa se, että iso osa oikeasti tekee töitä täällä. usein viel paskaduunia paskalla palkalla. Kaikki ei todellakaan ole sosiaalipummeja. Vaikka niitäkin toki varmasti löytyy, mutta löytyy niitä valtaväestöstäkin.

Pakolaisia tulee jatkossakin Suomeen samoin työperäistä maahanmuuttoa, ollaanhan me Eussa.

Pakolaisista Suomi ei tule pääsemään eroon, koska olemme monissa sopimuksissa mukana, jotka velvoittavat Suomea ottamaan pakolaisia.

http://www.youtube.com/watch?v=X-kwNNLmhd8 - BODY COUNT - Born dead

Kirjoitettaessa soi BODY COUNT - Born dead

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus