Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2009.
Edellinen

Tahdon elää!  1

Vaikka kuinka vituttaa ja ahdistaa aika ajoin, silti tahdon elää. Haluan nähdä, tuntea mitä huominen tuo tullessaan. Elän tässä ja nyt, päivä kerralla.

Ajatus tulee itsemurhasta, tai siitä ketjusta. Oli aika jolloin elin itsetuhoisesti, aika jolloin millään ei ollut väliä. Se loppui kuin seinää, siitä voi kiittää ystävää. Silloin tajusin, että haluan elää.

Vihreää ystävää en tule jättämään elämästäni ikinä pois. Se antaa niin paljon, että harva ihminen sitä voi ymmärtää.
Alkoholilla saa vaan pään sekaisin, hetken hyvä olo ja pitkän pahan olon. Se kertoo paljon kyseisestä liuottimesta.

Pää on tällä hetkellä täynnä ajatuksia, pohdintaa.



Masennus  6

Tää city on hyvä paikka hoitaa masennusta. Ihme ruikutusta ja huomion hakua. Väärä lääkitys tai jotain. Kannattais varmaan polttaa vaikka ganjat että saa ajatukset muualle/unohtaa pahan olon.

Enkä todellakaan puhu itsestäni nyt, vaikka sekaisin saatan monen mielestä olla.




Vammaiset ihmiset yhteiskunnassa  2

Radiosta kuulin, että vammaiset/vammautuneet ihmiset ja heidän tukiansa olivat osoittamassa mieltään eduskuntatalon edustalla. Paikalle oli pyydettu muutamaa ministeriä, jotka eivät saapuneet, vedoten kiireeseen. Myös muita hallituspuolueiden kansanedustajia oli odotettu saapuvat, ei näkynyt. Vain muutamasta oppositiopuolueesta oli edustajia.

Kertoo hieman vammaisten asemasta yhteiskunnassa - ei tuota mitään tai tuottaa kuluja. Silloin se ei ole tärkeä asia. Ei ainakaan hallituksen mielestä. Muistaakseni Suomi ei ole allekirjoittanut YK:n vammaisia ihmisiä koskevaa sopimusta. Voin olla väärässä. Mutta jos muistan oikein, niin mun mielestä Suomi rikkoo ihmisoikeuksia, olla olemassa. Harvoin vamma on itse aiheutettu, kai?

Lapsena mulla oli yks kaveri jolla oli cp-vamma. Hyvin tultiin toimeen, hän pystyi itse liikkumaan, ja puhui suht normaalisti. Hauskoja muistoja, lämmin mieli.




****************  1

Vihdoin perjantai, ja viikonloppu edessä. Ilta viel töissä, sitten pääsee rentoutumaan. Ollut jotenkin pitkä viikko ja väsyttänyt ihan possuna.

Mietin mitä sitä huomenna puuhailis, ehkä Nuuksioon koiran kanssa. Illalla vois maistella vähän viskiä. Mutta saas nähdä, suunnitelmat muuttuu hetkessä, riippuu fiiliksestä.

Edellinen