Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2008.

Kiirettä pitää  1

Oikeeta keilausta ja golfausta sekä omia pikkuratoi täs vaa spelailla,käydä duunis ja kotsas fiksaa paikkoja,ihan lentämällä aika menee! Ke tiksin hallille duuniporukan keilatreeni,la ja su golfkisat Mlä:ssä....ihan sinkkuna siis olelen ja neito joka musta kiinnostuis ni ehottomasti liikunnallinen pelihullu pitäs olla muuton yhteistä aikaa ei oo.
(Täällä ei kyl maalaispojalle flaksi käy koska citypimut kuvittelee tietävänsä ja päättelevänsä kaiken oikein ja ei hyväksy pientäkään epäilystä joten kaikki vaa pitäs vahehella jos ees tapaa meinais mut ei kyl auta mua tää rehellinen vuodatus tiedän sen)



Luottamuksellinen salasuhde?  1

100% siten että en normaalielämääsi häiritse vaan jakaisin vain silloin tällöin kivoja juttuja(leffa,keilaus,golf ym...ei siis välttämättä omilla radoillani)kanssasi jotten nyt ihan aina yksin noita kaikkia harrastele. Baareissa en oo liikkunu ,niin ja en siis seksialoitetta aio tehdä sillä kun nainen itse ei sitä tee niin ei hän siitä silloin välitä ja asiaa en keplottele siihen suuntaan väkisin,REHELLISESTI NÄIN!


Kesän toinen hole in one!  1

Omatekemällä par3-kentällä nyt kakkosväylälle HOLARI vasurilta !! aiemmin tuli ykkösväylälle sama temppu oikealta puolelta joten ois kai kiva löytää täältä golfseuraa tai joku joka haluais opetella.Nimittäin nyt kai tarpeeks pro oisin omasta mielestäniki ku aina oon ollu vaativa itelleki et jos en oo mielestäni valmis ni en ala mölyy turhasta

holari today
holari today

hohoijaa  1

ei ihan äkkiä tuu mielee miten suominaiset selittää miks mä en kelpaa vaikka useimmat toiveet ihannekumppanilta täytän(varsinki kaveri vaa fiiliksellä) tai liki pystyn muuntautumaan enkä aio omistaa ketään ,siis oonko liian täydellinen ,no siihenkään mitään yhen sanan pätevämpää kommenttii tuskin saan jote oisko pikkasen aika aattelee et teettekö nyt naiset ite oman onnenne vähä liian vaikeeks? tosin mä vaa oon jäärä enkä siis alotetta tee,se on jo todettu täälläkin monen vuoden ajan ettei sanansa pitävämpää tyyppiä löydy

No kuumailmapallolennolle sit ei varmaa kiinnostuneita ollu ni ny sään sallies käyn valtakuntaani(Birdiefield Oravala) tsekkaa .
HejPåDej!