Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2004.

eiksvoitais olla vaan? kahdestaan?  1

ahh tää antti tuiskun ja jennin biisi on ihan täydellisen upea!
sopii hyvin näihin syksyiltoihin, kun hempeilen kotona (nyt kyllä ainolla yksinäni lunan kanssa) ja odotan sinkkuelämää.
syötin just lunalle nakkeja. se tykkäs niistä. ite söin lapinjuustoa, eli leipäjuustoa :)

alotin uudessa työpaikassaki. oon jo ihan messissä kaikessa, vaikka huomena pyörähtää kolmas päivä. se on ihan mahtava paikka, todella mukavaa porukkaa.

ja niin.. jaakon kanssa ollaan puhuttu ihan älyttömästi puhelimessa, tulee varmaan sadan miljoonan laskut. pitäis muka lähteä viikonloppuna kouvolaan, mutku on tääläkin menoa.

hirveesti ois esim. viikonlopusta kirjottamista, mut nyt en oo sillä tuulella ni kirjotan jokupäivä. siinä olikin taas käsittelemistä. voin vaan sanoa, että hirveä humala!

nyt meen sänkyyn köllimään.


röyh.  1

join just limua ja röyhtäilen, kun mikäkin sika.
aino nukkuu tossa mun vieressä. jäin tänne vielä, kun se on kipeenä :/ kissoja on kova ikävä. mitenköhän ne voi?
perjantaista en enää muista, eiku muistanhan! menin illalla tommille syömään kahden punkkupullon kanssa. syötiin nopeesti vähän ja juotiin nopeesti paljon. oltiin humalassa.. meil oli kyl loistavia keskusteluja ja käytiin ulkona hiippailemassa. joskus 6.30 tommi herätti mut.. se oli sammunut sohvalle ja minä lattialle imuri tyynynä. mentiin nukkumaan. herättii joskus aamulla vissiin aika virkeinä.. mun piti lähteä stadiin hakemaan romppeita tupareihin. tommi jäi koomaamaan. perjantai oli oikeesti ihan älyttömän kiva ilta, tollasia voisin ottaa lisää ja uusixi!
niin lauantaihin.. järkkäilin tupareita ja illan ekat vieraat oli kimmo ja tatu. alettiin kattomaan olympialaisia ja kuunneltiin xl5- kuivaa kyyneleet. oisin halunnu tanssia tatun kanssa hitaita, ei suostunu. ihme jamppa.
lopulta tuli liisa, linda, ile janne ja manni ja sitten vielä heidi, linda, sari ja anna. oli kivaa! lähettiin illalla vielä baariin, mut kaikkien tiet eros ja mäkin tulin aikasin kotiin.

aamulla heräsin, eikä mikään liikkunut. soitin äidille hädässä ja lähdinkin heti k-nummelle. mentiin sairaalaan sit.. itkin kun sattu niin paljon. (nössö.. ei voi sattua jos ei tuu verta, sanoo tommi!) niskasta menny jotain vinksinvonksin ja oon nyt piikkejen ja niskatuen avulla tässä sinnitelly.

mut joo eipä tässä mitään! meen hellimään ainoa ja odottamaan tekstiviestejä.

torstaina meen tsiigaa plutoniumia kyllä :)
hennis tulee vkl tänne, ku on skate sm!!!


fuck all those kisses, they didn't mean jack  1

viikonloppu meni taas miten meni.
perjantaina oltiin nosturissa ja sit yöllä rymyttiin tapas-ravintolaan syömään! oli aika hyvää ruokaa, mä en tietenkään muuta ku pureskellut kynsiäni, ruoka ei maistu koskaan;) söin siis suurella innolla, haha.
sieltä ajettiin taksilla ostamaan karkkia ja ainolle nukkumaan. olipa mukavaa :)

lauantaina sairastin eka kotona, mutta sit lähin poikien luokse alppilaan. sielä oli joitain en muista enää keitä. tytöt kaikki tuli jossain vaiheessa ja yöllä lähettiin ctrl :DDD koska sielä oli halpaa viinaa ja kaikki espoolaiset kaverit. pojat oli kyllä niin kännissä. tanssittiin tiktakkia, heiteltiin tuoleja ja taidettiin hajottaa vahingossa bilispöytäkin.
lopulta jussi ja ana heitettiin ulos sieltä! mentiin siihen ulos laulettiin joku 2h putkeen "meitsit ei tipu mistään" ja tanssittiin. ana ja late päätti mennä oksentaa kilpaa ja ne oksens siihen tennispalatsin eteen :)
jossain vaiheessa päästiin juhalle ja sielä sitten oltiinkin! heräsin aamulla jannen, anan ja mellinin kanssa sängystä hikeen. ne siis hikoili, minä en tietenkää.
mentiin liisan lindan ja jannen kaa syömään heseen ja menin ainolle viettämään iltaa!

tänään oon vaan ollu henniksen kanssa! näin tommia ja mikkoakin. nyt odotan tommilta vastausta, että lähteekö se teelle kanssani tänään :)
toivoisin kovin.

tekee mieli karkkia!


unohtu kertoa keskiviikosta :D  1

en muista mitä tein aamupäivällä (aivosolut alkaa jo lähteä muualle). kävin moikkaa kaisaa basementis, näin ainoa ja liisaa. käytii juomas teetä stockan yläkerras. aino oli kiukkunen, mut nopeesti senkin huulille kirpos hymy ku se näki mun hikisen naaman :).. sieltä suuntasin mannin luokse, avattiin viinipullo ja kuunneltiin musiikkia. anaki tuli nopeesti. sil oli jossain hullus sporttipullos viskiä muistaakseni ja se veteli sitä. hyi perkele..
tatu ja lateki ilmesty sinne ja meil oli tosi mielenkiintoista.. otettiin tatun kanssa kuvia ja se nauro mulle, et oisin muka urpon näkönen. itse en tuohon väitteeseen usko, tiedänhän olevani varsin kaunis.
lähettiin jossain vaiheessa stadiin ja suunnattiin hesarille (duh!) juomaan euron oluita ja siidereitä. sen jälkeen en vissiin muistakkaan mitään, mut join tunnissa n. 6 ja se koitui mun kohtaloksi. muistan, etten saanut hesarin vessan ovea kii ja panikoin pöntöllä..
sieltä oltiin sitten siirrytty zetoriin ja ainokin sai nähdä mua ihanassa olotilassa. olin kuulemma hoiperrellu sen luokse katsomaan petri munckin keikkaa ja huudellu petrille rivouksia. haha.. antin kanssa oltiin kuulemma oltu dynamic duo. aino häpes mua, miksköhän?
zetorin jälkeen olin halunnut ehdottomasti lähteä. käytiin snägärin kautta, haastattelin myyjää ja muut oli ilosia. klaus kurjen jonossa (olin ihan menossa sinne näkemään ollia) päätinkin ottaa jotkut marttyrit ja lähdin marssimaan kotiin :D liisa juoksi mut kiinni ja mentiin vessaan. en päässy enää zetoriin sisään, niin mentiin dublineriin kait? .. sieltä häivyin sanaakaan sanomatta ja olin lähtenyt kallioon. koko sporamatkan lähettelin ainolle viestejä "voinko tulla yöks" ja aamulla näin myös sen marttyyriviestien määrän "oon yksin, nukbun sit täälä kabupuistos".. ainolta taasen oli tullut "tule nyt tänne urpo, sulla on avain".. ahh. hain kebabia ja menin karhupuistoon nukkumaan. sieltä eräs löysi mut ja mun piti mennä niille yöks, mut kaipasinkin ainoa ja lähdin taapertamaan viidettä linjaa alaspäin- kaatuillen. lopulta kun pääsin ainolle, niin olin onnesta sekasin. söin kebabia lunan kanssa ja löysinkin sitä aamulla jokapaikasta vaatteissani :).. eräs vielä soitteli ja yritti maanitella mua sinne, mut pysyin tiukkana ja sammuin ainon vessan lattialle. sieltä aino löysi aamulla mun kännykän, mä olin löytänyt tieni sen viereen.
aamulla oli niin hirveä olo, et olin varma kuolemasta.
oksensin pusikkoon, kun olin lunan kanssa lenkillä yms yms.
tää elämä on rankkaa, mut joskus on otettava että muistaa miksi ei halua jokapäivä juoda :)

se siitä sitten.


huh hellettä.  1

viimepäivät on ollu aika kivoja ilmastolta, muuten ei niin kivoja kuitenkaan. oon ottanu rauhallisesti, ollu kirkkonummella, käyny työhaastattelus ja silleen.. eipä älyttömiä.
oon odottanu jotain, mutta ei. ylläri sinänsä!
tänään nään mikkoa, mennään varmaan juomaan vähän kaljaa. oon myös lunavahtina, eli vietän yöni kalliossa.
näin ollia tossa sporassa ja se pyyteli niille illalla.. katsoopi.
nyt vien lunan ulos.
peace.