Oletko...

  • Suvini

Asiakas:
Oletko sä töissä täällä?
Minä:
Kyllä olen :) Kuinka voin auttaa :)

Mitä minä haluaisin vastata AINA kuullessani tuon asiakkaan maailman typerimmän kysymyksen...on:

Ei, en ole töissä täällä. Olen saanut tämän firman jakkupuvun ja tämän hirvittävän paidan vain siksi, että teen tässä firmassa ostoksia 5000€:lla kuukaudessa. Jos muistan käyttää "etu"kortteja, niin silloin saa tälläisen nimilapun rintaani ja kivan pinssin missä on tämän firman nimi. Jos vielä käyn jokapäivä tässä firmassa, niin saan hymyillä kaikille kuin jakomielitautinen...

Siis mitä asiakkaan pään sisällä tapahtuu nädessään myyjän?
...Hmm, varmistanpa vielä, että tuo nainen on myyjä.. vaikkakin hänellä on päällään samanlainen asu kuin kaikilla muillakin myyjillä.

Niin tosiaan! Saattaahan olla, että minä haluan heeboilla pitkin firman lattioita SANDAALIT JALASSA KESKELLÄ TALVEA!!

AAAAAAAAAAAARGH!

2 kommenttia

licence27

5.10.2010 23:16

Tapahtui monta vuotta sitten- Tyhjennys menossa, myyjät vähissä asiakas A (nainen): moi- (L =minä) moi mitäs sinulle kuuluu (A) hyvää, mut eihän täältä löydy mitään (L) Kauppa on muuttamassa kun rakennus puretaan, mitä tarvit? (A) kasteluletkua ja siihen liittimet (L) liittimet on seuraavassa välissä ja siellä on kasteluletkuakin-ei myyjää.
(A) löytyi ja ihan samoja mut en minä tuonne yletä (L) no tikkaat (A) korkean paikan kammo (L) no montako-kiipeän (A) Kiitos

Kolme minuuttia myöhemmin asiakas (KF) (L) Moi mitäs olet vailla (KF) no sellainen suti tai messinkiharja, mut ei myyjän mukaan ole (L) varmaksi en mene sanomaan mutta muistan nähneeni, mutta en muista missä kohti-menen etsimään ja löydän kaksi mallia (KF) ihan hyviä mutta tarvis olla hammasharjan kokoa ja näköä, (L) Ja nyt sen vasta sanot kun ollaan jo kassalla- tuolla niitä on kolmen sarjassa muovi, teräs ja messinkiharja-juoksen hakemaan.

Siis kaksi vaihtoehtoa- Asiakas menee myyjän luokse tai myyjä kysyy asiakkaalta miten voi auttaa. Asiakaskin voi auttaa asiakasta kuten minä kahta tuntemaani ihmistä- edellyttäen että siihen on aikaa.

Mutta myöhemmin saman kaupan toisessa liikkeessä, jossa ko aikaan oli mielestäni kaksi kaupungin kauneinta myyjää. Halusin ostaa ajastimen ja vesipumpun. Vesipumppu oli helppo, mutta turva-ajastin vei aikaa. Naismyyjä (jonka olisin mieluusti vienyt mennessäni) kertoi missä niitä on, sitten kysyin miten se toimii ja onko käyttöohjetta. No ei osannut sanoa, joten avattiin paketti- turvaohje oli ei käyttöohjetta, toisen valmistajan tuote sama juttu. Kysyin Toimiiko tämä niin että tietyn ajan päästä jännite kytkeytyy päälle vai menee heti päälle ja on niin kauan päällä kuin on ajastettu- ei tietoa- naismyyjä luovutti ja pyysi toista myyjää ja toinen kolmatta. Kukaan ei tiennyt, joten minulle tuotiin valaisin kolme ajastinta ja ohjattiin jouluvalojen kokeilupaikkaan. Vajaassa kymmenessä minuutissa siis 3 myyjää ja loppulta itse selvitin sen mitä ohjeissa ei lukenut.

Olisin siis voinut kysyä "oletko täällä töissä" Tai "Oletko tämän osaston myyjä" tai "onko täällä joku joka osaa myydä vesipumppuun sellaisen ajastimen että se pysähtyy kuin munakello ettei taas viikon päästä tarvi ostaa uutta pumppua"

Rautakaupassa kassalla: (L) Hei-laitan ostokset tiskille (K kaunis kassa) hei-lukee koodit 17,80 (L) meniköhän se ihan oikein (K) oliko jotain väärin (L) ekaa kertaa käymässä-kymmenen tiivistettä, olikohan niissä kappalehinta? (K) Oliko noi paketissa (L) ei niitä oli iso laatikko ja siinä päädyssä luki "ota hintalappu" (K) oliko siellä myyjää, minä en tiedä mitä noi on. (L) niin no sinä ne sinne koneeseen löit ja minä maksoin, en rupea väittämään vastaan. (K) kiitos hei (L) Hei. (Ihana kassa - kymmenen kumia yhden hinnalla)

Seuraava viikko lähikauppa (N) Hei (L) Hei täsmäsikö teillä kassa toissapäivänä (M) kyllä kaiketi- myymäläpäällikkö laski-Miten niin?
(L) no todennäköisestihän se täsmää, mutta minun kuittini kertoo muuta katso kuittia. Kotona vasta huomasin että minun olisi pitänyt maksaa vajaan viiden euron ostokset neljällä viiden sadan euron setelillä ja saada 1995 takaisin. (M) kukakohan täällä oli myyjänä (L) se tumma vähän vanhempi...

Siitä viikko ABC:lle (L) hei (N) mitäs saisi olla (L) Lastenateria, minipehmiksellä ei lelua. (myyjä laittaa koneeseen)
(L) nyt ei mennyt oikein
(myyjä korjaa)
(L) Ei vieläkään mennyt oikein se maksaa 4.95, maksan kympillä jää 5,05
(myyjä korjaa, alusta asti, kysyy mitä ja muistaa että ilman lelua)
(L) Nyt meni oikein, ei noin kauniin naisen pitäisi tämmöisestä mörököllistä seota, mutta jos minä olisin sillä puolella ja noin kaunis nainen tulisi palveltavaksi niin voisi sitä vähän lukkoon mennä, sitäpaitsi tulen tänne huomenna töihin aamulla 8:00
(N) Et voi olla tosissasi!
(L) Kyllä, tosin vain valopylväshommaan, mutta kuitenkin

Opettaja koulussa "Mää voin kyllä auttaa teitä; siitähän mulle palkkakin maksetaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus