Voi hyvä luoja... messukuulumisia

  • _Smiley_

Vielä reilu viikko sitten harkitsin vakavasti selibaattilupauksen tekemistä joksikin aikaa, syistä joita en tässä tarkemmin erittele. Sitten kohtalo puuttui peliin ja sain Walterilta sähköpostia, että minut on valittu sEXHIBITIONniin tuomaroimaan ilmaseksin SM-kisoja.

Oli aivan uskomattomaton (<- en korjaa, tuollaisia sanasolmuja tulee kun aivot on euforiasta sekaisin) messuviikonloppu, varsinkin perjantai 11.11. oli ikimuistoinen. Pääsin yhteiskuviin Saana Parviaisen kanssa ja tapasin myös upean Tali De'Marin, joka on mittaamattoman taiteellisen arvonsa lisäksi vielä hieno tyyppi ja ihanan oloinen ihminen.

Ilmaseksin SM-karsinta oli aika sekava tapahtuma, mutta joitakin varsin hyviä esityksiä nähtiin. Tyylejä oli monia, aina tantrisesta tanssista oikean seksin puolelle lipsuvaan hinkkaukseen. Kisan jälkeen lavalla nähtiin sekalainen sarja messuvieraiden esityksiä ja saatoinpahan itsekin siellä hieman telmiä... Ja istuin hetken aikaa Lotharin sylissä, ihan liian vähän aikaa vain, ja Saana Parviainen oli toisella polvella. Puuhalava on kyllä hauska paikka, en käsitä miten olen onnistunut missamaan sen aikaisemmilla messuvisiiteilläni.

Messutyöläisillä oli aika paljon tekemistä, ja hyvin reipas ja omatoiminen sai olla että menossa mukana pysyi. Oli varsin valaiseva kokemus päästä hieman kurkistamaan noin ison tapahtuman kulisseihin, ja en voi muuta kuin mitä lämpimimmin kiittää kaikkia ketkä ovat selkänahkansa tavalla tai toisella laittaneen peliin tämän erotiikkaspektaakkelin eteen. On meinaan aika hikistä työtä tuo seksimessujen teko. Hyvä että joku muu hoitaa ne hommat niin minä saan rauhassa keskittyä lopputuloksista nauttimiseen. :)

Ilta jatkui kuumana ja kiihkeänä milliklubin vippipuolella, missä pääsin ilokseni tanssittamaan vielä muutamia kissoja. Jatkojen jatkoista pyydän anteeksi seinänaapureilta ja totean, että vaikka olen aina hyvästä syystä naisia, jumalaisia kauneuden ja sulokkuuden ruumiillistumia kohottanut jalustalle, niin kyllä ne miehetkin sittenkin voivat olla luojan lahja maailmalle. Ainakin eräs illan pääesiintyjistä on. :) Mä en ehkä kävele viikkoon niin etten tätä muistaisi ja pala sydäntäni on nyt Norjassa, mutta olipahan ikimuistoiset synttärit.

Ja kaiken muun hyvän lisäksi, minut pyydettiin paikalle tuomaroimaan myös sunnuntaina, ja tapasin kiusiksen joka on aivan loistava tyyppi. Kisan voitti lopulta Siperian Leijona rohkealla ja hauskalla esiintymisellään. Ja myönnetään, pojalla oli aivan mahdottoman söötti hymy. Itse piipahdin vielä SMRF:n pisteellä nuuhkimassa ilmaa ja olin siellä hetken aikaa nätisti niputettuna, mikä kruunasi viikonloppuni.

Elämä on järjettömän hauskaa ja ihanaa silloin tällöin, ainakin nyt.

7 kommenttia

Leccare

13.11.2011 11:00

Ihan kuin olisit viihtynyt :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Rinzai

13.11.2011 12:20

Ilmaseksistä tulisi mielestäni tehdä täällä junttisuomessa samanlainen jokapäiväinen ja tavallinen harrastus kuin tai-ji on Kiinassa. Eli ilmaseksiä tulisi harrastaa puistoissa, työpaikoilla ja kaikilla julkisilla paikoilla. Ilmaseksiä ei missään tapauksessa tulisi rajoittaa vain "seksimessujen" tapahtumaksi. Avoimuus kunniaan! Ilmaseksi suomalaisten kuntoiluharrastukseksi! Sen harrastaminen varmastikin verryttää paikkoja, polttaa kaloreita ja kehittää henkistäkin puolta - aivan kuten tai-ji.

PS. Millä tavalla Saana Parviaisen älykkyys ilmeni? Kurkisteliko Jussi Parviainen myös kulmilla?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

_Smiley_

13.11.2011 15:51

Leccis: Mistä arvasit? :)

rinzai: Jussi Parviainen ja Saana liikuskelivat messuilla yhdessä varsin sopuisasti. Ai niin ja Saana myös haastatteli mua jossain vaiheessa messuilla ja ihan hienosti mielestäni heitti lennossa juontoa ja kysymyksiä. Ja olen samaa mieltä kanssasi ilmaseksistä, ehdotan että sinä alat tekemään tästä uutta suomalaista kansanhupia ja laitat muoti-ilmiön liikkeelle harjoittamalla tästä lähin päivittäin ilmaseksiä Helsingin puistoissa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Rinzai

13.11.2011 16:19

Arvasin! että Saanan korkea älykkyys ilmenee mm. verbaalisena tilannetajuna. Hyvä Saana! Myös, hyvä Jussi! (vaikka ehkä ammattiauttaja voisi pikkasen jeesata)

Primääristi ilmaseksi ei ole (mielestäni) varsinaista kansanhupia vaan kuntoilufunktio kairaa toiminnan harjoittamisen kärjessä. Kävin itse asiassa juuri erässä nimeltä mainitsemattomassa puistossa harrastamassa tätä kauan vakan alla pidettyä kansallislajiamme. Mukanani oli mm. lyijykyniä ja liukastusvoidetta. Suoritin ensiksi penetraation kuudessatoista asennossa, laueten lopulta persereikään takaapäin. Ihan loistavaa, koska kikkelini kärkeen ei tarttunut kakkaa, eikä myöskään haju aiheuttanut ikäviä negatiivisia tuntemuksia!!!

Seuraavaksi harjoitin ilmaseksiä naisen roolissa, tehden mm. juuri niitä temppuja, joiden yleisyydestä ja suosiosta olen tullut tietoiseksi tätä foorumia lukemalla, eli katkoin lyijykyniä kuvitteellisella vaginallani. Tämä on ilmaseksin harrastamisessa ehkä yksi niitä parhaimpia puolia (mielestäni), että kun alkaa perinteisempi ja luonnollisempi rooli maistumaan puulta, voi lennossa heittää uuden roolin, vähän samalla tavalla kuin Saana heitti lennossa juontoa ja kysymyksiä juuri sinua haastatellessaan.

Lopulta ulvoin suoraa huutoa, kun kuvitteellinen 27-senttinen ja ranteenvahvuinen supersiitin työntyi persereikääni. Totean vielä, että kyseessä oli aito supersiitin, eikä mikään tunnottomaksi, veltoksi ja sinertäväksi ulokkeeksi fanaattisella penispumpulla maatilan uunin pankolla pumpattu versio - kuten eräällä suomalaisella "pornotähdellä" on.

Seuraavassa hetkessä huomasin, että minua kuvattiin ja haastateltiin japanilaisen turistiryhmän toimesta, joille kerroin mistä on kyse. En tiedä ymmärsivätkö he täysin mitä minä kerroin, mutta he nyökyttelivät ainakin kovasti.

PS. Oliko siellä messuilla muuten miten huomioitu jälkikasvu? En tietenkään esitä, että jälkikasvun olisi tullut olla mukana katselemassa isien ja äitien irstailua (riittää, että he voivat lukea siitä netistä), mutta oliko esimerkiksi pomppulinna siellä ulkopuolella, josta riettailusta tulevat vanhemmat sitten kätevästi kaappasivat jälkikasvunsa kainaloon kotimatkalla?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

_Smiley_

14.11.2011 00:00

rinzai, ilmoitahan mulle kun seuraavan kerran esität ilmaseksiä julkisesti.

Lapsiparkin puute todettiin messuilla heti alkajaisiksi. :(

p.s. Mä en voi kyllä muuta kuin olla nöyrän kiitollinen ja otettu mun tyttökavereille siitä miten ne panosti perjantai-iltaan, pari esiintyi lavalla ja minä sain paljon pusuja ja kiehnäystä ja jälkeen päin ne on soitelleet ja hehkuttaneet fb:ssä miten älyttömän kivat bileet oli. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Rinzai

14.11.2011 01:18

Jos fb:ssä hehkutetaan jotain, niin se on ilman muuta selvää, että silloin nöyryys ja kiitollisuus nostaa päätään.

Seuraava kerta tapahtuu aamulla kello puoli viisi. Odotan näkeväni suuren kansainvaelluksen, jossa tehdään ties mitä liikkeitä, vähän samalla tavalla kuin Hanoissa aamuisin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus