Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2011.

Vanhaa tavaraa ja joulunodotusta  3

Ensimmäistä kertaa koskaan olen aloittanut jouluvalmistelut marraskuun puolessavälissä. Olen järjestänyt kaappeja, tehnyt ensimmäiset jouluaskartelut ja hakenut koristeet kellarista. Koska olen tehnyt tätä vilkkaan kolmevuotiaan kanssa syyslfunssan runtelemana, psyykeni on meinannut räjähtää käsiin muutamaan otteeseen, (ne keillä on lapsia tietää ettei tämä ole vitsi) mutta olen silti onnellinen. Kierrätykseen on mennossa kolme isoa kassillista tavaraa, ne kymmenet lasipurkit joihin on pitänyt ties kuinka kauan säilöä jotain sekä mekot, jotka ovat ihania henkarissa mutta joita en ole kertaakaan pukenut päälleni. Arvelen myös pärjääväni yhdellä viinipullonavaajalla ja purkinavaajalla. Kakkulapioita sen sijaan uskon edelleen tarvitsevani sen kolme kappaletta. Koska olen jo pitkään jakanut tavaraa melko huolettomasti, (eh heh) täällä on kaappitilaa jo valmiiksi aika kivasti tyhjillään ja tyydyttävään materiaaliseen tasapainoon saattaa jopa riittää tuo kolmen kassin hävittäminen.

Seksimessujen levottomuuksien jälkeen tämä on ollut ihanan normaalia ja rauhoittavaa toimintaa. Voin suositella tätä lämpimästi selibaatissa oleville ihmisille tyydyttäväksi sijaistoiminnaksi, sekä puutteenalaisille avoliitossa eläville miehille saannin varmistamiseksi. Ainoa kelle en suosittele, on naiset joilla on liian halukkaat avokit, heille jalat ristiin ja ukolle imuri kouraan!

Katkeransuloinen puoli kaappien ja kellarin mylläämisessä on sieltä esiin hyppivät eksien tavarat. Kyllä vieläkin jossain tuntui kun löysin upponalle-kirjan jota ollaan erään kanssa luettu toisillemme silloin kun olin 15-vuotias, sekä väärinkuultujen laulunsanojen kirjan jonka annoin ensimmäisenä yhteisenä jouluna huonokuuloiselle muusikkomiehelleni. Yhden nahkaisen vyön taittelin myös hellästi takaisin laatikkoon ja erään kusipään viimeiset leffat ja kirjat lähtee huomenna divariin. Sniff.

Eiköhän tässä ole glögimukin paikka, mukavaa joulunosoitusta kaikille ja muistakaahan, että liikkeellä on kaikenlaisia tonttuja.


Voi hyvä luoja... messukuulumisia  7

Vielä reilu viikko sitten harkitsin vakavasti selibaattilupauksen tekemistä joksikin aikaa, syistä joita en tässä tarkemmin erittele. Sitten kohtalo puuttui peliin ja sain Walterilta sähköpostia, että minut on valittu sEXHIBITIONniin tuomaroimaan ilmaseksin SM-kisoja.

Oli aivan uskomattomaton (<- en korjaa, tuollaisia sanasolmuja tulee kun aivot on euforiasta sekaisin) messuviikonloppu, varsinkin perjantai 11.11. oli ikimuistoinen. Pääsin yhteiskuviin Saana Parviaisen kanssa ja tapasin myös upean Tali De'Marin, joka on mittaamattoman taiteellisen arvonsa lisäksi vielä hieno tyyppi ja ihanan oloinen ihminen.

Ilmaseksin SM-karsinta oli aika sekava tapahtuma, mutta joitakin varsin hyviä esityksiä nähtiin. Tyylejä oli monia, aina tantrisesta tanssista oikean seksin puolelle lipsuvaan hinkkaukseen. Kisan jälkeen lavalla nähtiin sekalainen sarja messuvieraiden esityksiä ja saatoinpahan itsekin siellä hieman telmiä... Ja istuin hetken aikaa Lotharin sylissä, ihan liian vähän aikaa vain, ja Saana Parviainen oli toisella polvella. Puuhalava on kyllä hauska paikka, en käsitä miten olen onnistunut missamaan sen aikaisemmilla messuvisiiteilläni.

Messutyöläisillä oli aika paljon tekemistä, ja hyvin reipas ja omatoiminen sai olla että menossa mukana pysyi. Oli varsin valaiseva kokemus päästä hieman kurkistamaan noin ison tapahtuman kulisseihin, ja en voi muuta kuin mitä lämpimimmin kiittää kaikkia ketkä ovat selkänahkansa tavalla tai toisella laittaneen peliin tämän erotiikkaspektaakkelin eteen. On meinaan aika hikistä työtä tuo seksimessujen teko. Hyvä että joku muu hoitaa ne hommat niin minä saan rauhassa keskittyä lopputuloksista nauttimiseen. :)

Ilta jatkui kuumana ja kiihkeänä milliklubin vippipuolella, missä pääsin ilokseni tanssittamaan vielä muutamia kissoja. Jatkojen jatkoista pyydän anteeksi seinänaapureilta ja totean, että vaikka olen aina hyvästä syystä naisia, jumalaisia kauneuden ja sulokkuuden ruumiillistumia kohottanut jalustalle, niin kyllä ne miehetkin sittenkin voivat olla luojan lahja maailmalle. Ainakin eräs illan pääesiintyjistä on. :) Mä en ehkä kävele viikkoon niin etten tätä muistaisi ja pala sydäntäni on nyt Norjassa, mutta olipahan ikimuistoiset synttärit.

Ja kaiken muun hyvän lisäksi, minut pyydettiin paikalle tuomaroimaan myös sunnuntaina, ja tapasin kiusiksen joka on aivan loistava tyyppi. Kisan voitti lopulta Siperian Leijona rohkealla ja hauskalla esiintymisellään. Ja myönnetään, pojalla oli aivan mahdottoman söötti hymy. Itse piipahdin vielä SMRF:n pisteellä nuuhkimassa ilmaa ja olin siellä hetken aikaa nätisti niputettuna, mikä kruunasi viikonloppuni.

Elämä on järjettömän hauskaa ja ihanaa silloin tällöin, ainakin nyt.