Blind melon

  • hannibaali

No vihdoin viimein olen saanu läppärin takaisin käyttöön, kun se sanoi itsensä irti täs reilu viikko siitten... jos olisi näköö niin olisi ehkä voinu omin päin sitä korjata, mutta selvis että mullahan on takuuta vielä jäljellä kun vein sinne HP:n pisteeseen espooseen! :D jiihaaa!
Mut nyt on kiva fiilis kun on koko hela maailma käsien ulottuvilla! Tänään olisi varmaanki taas lähtö karaokeen, niin kuin yleensä... mut onnex en pahemmin kuitenkaan juo, että saa herätä ilman mitään morkkiksia edellisedtä illasta... heh. Ainoa mikä on jos esim juo soodaa koko illan, niin se vähän alkaa tuntua raskaalta sekin sit lopuksi!
Aivan sama kuitenki... aattelin tähän ruveta vähän kirjoittaa sokean hepun päiväkirjaa, kun koko ajan sitä tapahtuu ja sattuu kun liikkuu tuolla yksikseen. ;b ..mut toisaaltasen voi ottaa seikkailuna joka kerta kun astuu ovesta ulos! Vähän jännitystä elämässä täytyy olla...
Mut jos tällaisen näkkärin näette jossain seikkailevan omiaan helsingin keskustassa, niin ainahan sitä voi tulla kysyyn jos tarvitsen apua esim... se on yleensä pieni piristys arkeen kun pääsee tekemisiin mun kanssa sillä tavalla. :DD
Ehkä sit nähdään tuolla joskus! ..mä tuuppaan aina sanoo näin, koska siitä on vasta 5 vuotta kun näk meni, ja olen aina sanonut näin, enkä aio lopettaa... jos en sanois että nähdään, niin pitäiskö mun sanoo että haistellaan tai jotain vastaavaa?!

Kirjoitettaessa soi J. Karjalaista

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus