IIK

  • Opintotuki

Laitoin kuvani tänne. Olen kai hullu sillä eihän tollasta kaljua rumaa miestä kukkaa diggaa :) Anyway siin olen minä. Plastiikkakirurgi kai vois jotain tehdä MUTTA miksi pitäs?

Jos miehen menekki johtuu komeudesta niin sellaisia naisia en halua tavata. En ole koskaan halunnu. Jo nuorena olin sitä mietlä et se jokin lähtee aivan muualta. Myönnän että kaunis nainen voii hivellä tiettyjä aivojen osia mutta Ken haluaisi elää kauniin kuoren kanssa jos sisällä ei ole täytettä?

No aikomuikseni oli pohtia mitä kuvan laittaminen aiheuttaa... Oikeastaan minula ei ole hajuakaan. Suurin osa populasta varmaan ihmettelee "mitä toi aikoo täältä löytää"?

Niin! Joka päivä käyn ulkona ihmisten parissa. Ois aika tylyä jos asioita hoitaessa joku sanos "emme me palvele teitä ku teillä on silmänaluset tms" :)

Onko minulla heikko itesetunto? Ehkä tai ei vai joo? Oikeastaan sillä ei ole mitään väliä sillä kun "Se oikea" tulee vastaan. Silloin merkkaa kaikesta eniten tilannetaju.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus