Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2012.

IIK  1

Laitoin kuvani tänne. Olen kai hullu sillä eihän tollasta kaljua rumaa miestä kukkaa diggaa :) Anyway siin olen minä. Plastiikkakirurgi kai vois jotain tehdä MUTTA miksi pitäs?

Jos miehen menekki johtuu komeudesta niin sellaisia naisia en halua tavata. En ole koskaan halunnu. Jo nuorena olin sitä mietlä et se jokin lähtee aivan muualta. Myönnän että kaunis nainen voii hivellä tiettyjä aivojen osia mutta Ken haluaisi elää kauniin kuoren kanssa jos sisällä ei ole täytettä?

No aikomuikseni oli pohtia mitä kuvan laittaminen aiheuttaa... Oikeastaan minula ei ole hajuakaan. Suurin osa populasta varmaan ihmettelee "mitä toi aikoo täältä löytää"?

Niin! Joka päivä käyn ulkona ihmisten parissa. Ois aika tylyä jos asioita hoitaessa joku sanos "emme me palvele teitä ku teillä on silmänaluset tms" :)

Onko minulla heikko itesetunto? Ehkä tai ei vai joo? Oikeastaan sillä ei ole mitään väliä sillä kun "Se oikea" tulee vastaan. Silloin merkkaa kaikesta eniten tilannetaju.


Jälleen täällä  2

Jees poks viimeksi joskus vuonna 2004 pyörin täällä- Nyt monien tapahtumien jälkeen taas täällä toiveissa löytää " Se uusi väärä ":) Tai eihän sitä tiedä jos "Se oikea vielä parin vuoden päästä" löytys tällä kertaa.

Jaa et miksi haen täältä? En käy baareissa kuin korkeintaan kerran kuussa ja silloinki asioita hoitaessa citis- ja yleensä tapaan silloin hyvää ystävääni parin olusen verra. Ja kun toi tapahtuu klo 15->16 niin ei oikein ole valinnan varaa naisten suhteen....

Harrastukseni ovat sellaisia ettei niissä juuri ihmmeisiä tapaa joten tulin tänne. Laiskuutta? Ehkä tai vain pidän ihmisistä jotka osaa kirjoituksillaan ilmaista itseään tavalla joka saa pienet älynnystyrät pomppii ilosta?

Niin huumori.... sitä on monenlaista. Ehkä tiedätkin jo millainen puree minuun