Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2008.
Edellinen

Villieläin-ihmis-pohdintaa  1

Minua on aina ajatuksena kiehtonut villieläimen kesyttäminen, olisi jotenkin niin ihanaa, jos voisi ottaa jonkun ison leijonan kainaloon kun menee nukkumaan - ilman että pitäisi pelätä heräävänsä aamulla ilman päätä. Mutta kuten aika moni villieläimen kesyttämistä yrittänyt on todennut, niin villieläimellä on oma luontonsa, jota ei voi koskaan täysin kesyttää - ei edes rakkaudella, ystävyydellä tai luottamuksella. Eläimen luonne on arvaamaton, ei voi koskaan tietää milloin se käy kouluttajansa kimppuun -ihmisen joka ehkä tuntee voittaneensa eläimen luottamuksen, koska se syö kädestä purematta.
Ei saisi koskaan luottaa sokeana villieläimeen, varsinkaan sellaiseen joka on jo kerran purrut jotain toista, kyllä se puree siihen omaankin nilkkaan kun sitä tarpeeksi sörkkii. Siinä vaiheessa millään hyvällä teollasi ei ole merkitystä, kun onnistut suututtamaan villieläimen.

Tämä sääntö toimii varmasti myös ihmisten maailmassa. En ole koskaan ymmärtänyt ihmisiä, jotka luottavat sellaisiin ihmisiin jotka jauhaa paskaa muiden seläntakana ja puukottavat heitä selkään. Mikä saa ihmisen kuvittelemaan, ettei se sama tapaus jauha juuri sinustakin sitä samaa paskaa, mitä se jauhaa muista? Tai ettei se samainen ihminen puukottaisi juuri sinua selkään, aivan kuten on joskus tehnyt jonkun toisen kanssa, silloin kun hän kokee olonsa uhatuksi?

Aivan kuten jotku naiset, jotka rakastuvat murhaajaan ja luulevat pystyvänsä muuttamaan sen murhaajan luonteen rakkaudellaan ja huomiollaan. Ihmisen teot muita kohtaan, kertoo enemmän kuin tuhat kaunista sanaa mitä hän suustaan päästää ulos. Ei kylmäverinen murhaaja paranna tapojaan kenenkään muun ihmisen tekojen tai sanojen vuoksi, hän on kuin villieläin - toimii vaistojensa mukaan ja tappaa, jos siihen on tarve.

Ikävänä puolena ihmisissäkin on se, ettei heitäkään voi täysin kesyttää. Ihminen on ihmiselle susi ja aivan varmasti jos tilanne sen vaatii hän käyttää kaikki ne keinot, jotka käytettävissä on, pelastakseen oman tai läheisensä nahkan. Ja jos ihminen voi käyttäytyä ilkeästi jotain toista kohtaan, ei pitäisi kuvitella etteikö se käyttäytyisi ilkeästi myös sinua kohtaan, jos tilanne sen vaatii.


Eikö innosta laskea kaloreita?  7

Kävin mielenkiinnosta tutustumassa tuohon kalorilaskuri-palveluun ja nopealla vilkaisulla tuo vaikuttaa ihan toimivalta systeemiltä, jos haluaa seurailla päivän aikana naposteltuja kaloreita/hiilareita/proteiineja/rasvoja/vitamiineja, kivennäis -ja hivenaineita/rasvalaatuja/kuituja/liikunnassa kulutettuja kaloreita.

Joten jos kaloreiden manuaalinen laskeminen nyppii, anna tuon sivuston tehdä se puolestasi:)

Huomattavasti edullisempi kuin MTV3:n Keventäjät Muistaakseni keventäjillä ei ollut tuota vitamiinien, kivennäis -ja hivenaineiden laskentaa mukana tuossa taulukossaan, kuten on kalorilaskuri.fi:ssä. On ihan mukava seurata parin viikon ajan miltä oma ruokavalio näyttää, lähinnä siinä mielessä saako tarpeeksi vitamiineja/kuituja/hirvenaineita. Sen tiedän jo etukäteen, että saan ihan liikaa hiilareita/proteiinia ja liian vähän rasvaa.





Oudot numerot osa2  6

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä puhelimeeni oli tullut oudosta numerosta puhelu kahdentoista aikoihin. Kahden aikoihin tajusin tämän ja selvittelin kenen numero voisi olla. Laitoin finderiin tekstiviestiä ja sain paluuviestinä nimen joka oli "tuttu" ja luulin tämän tapauksen olevan pikkuveljeni kaverin numero, koska nimi oli niin tuttu ja postinumeroalue sama missä tämä tapaus asuu.

Nooh, pistin viestiä kyseiseen nroon, mutten saanut vastausta. Aamulla kahdeksan aikaan tajusin, ettei se tapaus ollutkaan mun pikkuveljen kaveri vaan mun entinen luokkakaveri. Samainen tapaus, joka teki mun peruskoulusta helvettiä ja jonka olin jo kerran tuossa vajaa 10 vuotta sitten haukkunut bussissa lyttyyn ja sanonut sille, ettei mulla ole hänelle yhtään mitään asiaa ja että se ihminen oksettaa mua + ilmoitin, että mun puolesta hän voi painua helvettiin.

Hauska juttu sinänsä, että tämä tapaus asuu vielä äitinsä helmoissa. Tuokin oli niin kovanaamaa että peruskoulussa ja mihin se on sitten johtanut? Mammanhelmoissa asumiseen.

Onneksi kyseinen tapaus ei sentään soittanut enää takaisin mulle, olisin ehkä saattanut nauraa sen kotona-asumiselle ja sanoa muutenkin sille pahasti. Mut täytyy kyllä sanoa, että on siinä ihmisellä pokkaa soitella mulle vielä senkin jälkeen, että ilmoitin sille silloin 10v sitten kun se tuli bussissa muina miehinä juttelee mulle, että se ihminen voi painua helvettiin mun puolesta.


Katsoin Kaurismäen elokuvan  4

Olosuhteiden pakosta jouduin nyt viikonloppuna sivistämään itseäni Aki Kaurinmäen elokuvalla Laitakaupungin Valot. En ymmärrä miten tuota(kaan)Kaurismäen elokuvaa hehkutellaan joka puolella. Jos elokuvan ensimmäisten viiden minuutin aikana tulee sellainen olo VITTU MITÄ PASKAA niin pitäisi ihan suosiolla lopettaa sen katsominen, mutta tällä kertaa piti katsoa elokuva loppuun. Onneksi se kesti vain 70minuuttia. Koko 70minuuttia oli tuskaisempaa, kuin krapula-aamuna paskantaminen oksennusta pidätellen.

Jos multa kysytään, niin tuonkin elokuvan olisi voinut Aki-poika jättää tekemättä, oli se sen verran iso kasa, harmaata masispaskaa, ettei sitä oikein voi kohteliaammilla sanoilla kuvailla.

Oli ensimmäinen ja viimeinen Kaurismäen elokuva, jonka tulen katsomaan. Tollasta sontaa pysty kukaan täysipäinen katsoa, ilman että tulee pakottava tarve tukehduttaa itsensä tyynyllä elokuvan tylsyyden, tyhmyyden ja typeryyden takia.


Ei millään pahalla..  11

..mutta vittu että mua risoo suurin osa venäläisistä.

Istuin bussissa jonkun naisen vieressä, joka haisi halvalle hajuvedelle. Tai no luultavasti kyseessä oli joku helvetin kallis hajuvesi, joka haisi vanhalle pierulle, mutta kuitenkin.

Nousin hyvissäajoin ennen omaa pysäkkiä ylös ja menin keskioville seisoskelemaan ja odottamaan ulospääsyä. Bussi kaarsi pysäkille, pysähtyi ja ovet alkoivat avautumaan. Nostin jo jalkaani hyppääkseni ulos, kun takaatani rynnii joku ihminen mun eteen ja melkein tönäisee mut edestään pois samalla kun hyppää bussista ulos. Mulle nousi tuossa vaiheessa vitutuskäyrä korkealle ja siinä vaiheessa kun tää tapaus alkoi puhumaan venäjää, niin asiat selkeni. Sitten huomasin, että se oli se sama tapaus jonka viereen menin istumaan, kun bussiin tulin.

Vittu että mua risoo venäläisten tapa etuilla, rynniä ja töniä edellä meneviä kyynärpäillään. Mun teki mieli potkasta sitä venakkolehmää sen persettä verhonneelle vauvanripulin väriselle nahkatakille, repii siltä karvahattu pois päältä ja hyppii sen päällä niin pitkään että siitä on irronnut viimeinenkin rusakonkarva irti ja nauraa räkäisesti päälle, mutta en jaksanut.

Venäläisillä ei ole ilmeisesti ole myöskään hajuaistia, en ole koskaan haistanut neutraalin hajuista venäläistä. Ne haisee AINA joko hielle tai halvalle/eltaantuneelle hajuvedelle. Ja se miten ne naiset pukeutuu ja se miten niiden pukeutumista kehutaan, niin voi pyhäsylvi sentään. En ole nähnyt elämäni aikana yhtään keski-ikäistä venäläistä joka pukeutuisi erikoisesti/kivasti. Muutaman parikymppisen tytön olen nähnyt, mutta siihen se on sit jäänyt.

Huoh. Nyt on päivän venakko-kiukkukohtaus purettu.


Lupaukset on pidettävä osa1  10

Helvetillinen aamu ei voi päättyä kuin helvetilliseen iltaan. Tarkoitukseni oli lähteä ajoissa viikonlopunviettoon, mutta uusi esimieheni pilasi suunnitelmani täysin.

Tuolloin muutaman viikon takaisessa työhaastattelussa tein mielikuvituksellani jokaiselle huoneessa olleelle miehelle luonneprofiilin, mielikuvitukseni rupesi laukkaamaan erityisesti tästä tulevasta esimiehestäni. Hän vaikutti hieman rassukalta, mutta en usko hänen olleen sellainen nuorempana, elämä on vain imenyt hänestä nuoruuden ja se näkyi hänestä selkeästi. Hän on 40-vuotias, hieman harmaantuva, kroppa iän huomioiden erittäin hyvässä kunnossa, mies joka luultavasti vihaa pitää kravattia kaulassaan mutta oli sen tänään pukenut ollakseen vakuuttavampi. Hänellä ei ollut enää sormusta sormessaan, mutta sormuksen kohdalla oli vaalea kohta. Hän oli ehkä käynyt ulkomailla talvilomallaan isommalla miesvoittoisella ryhmällä hetkeä aiemmin ja eronnut hiljattain puolisostaan, muistona siitä vain rusketusraidat sormuksestaan. Vein ajatusleikkini hieman pidemmälle ja sain mieleeni kuvan tästä miehestä thaimaassa harrastamassa seksiä alaikäisen tytön kanssa, saman ikäisen tytön kuin hänellä oli valokuva työhuoneensa pöydällä. Tämä valokuvan tyttö on luultavasti hänen oma lapsensa.

Kiinnitin huomioni tämän, tulevan esimieheni, siistiin olemukseen. Hän luultavasti käy kerran kuukaudessa parturissa ja haluaa saman hiusleikkauksen samalta parturiltaan. Hän ei keskustele parturinsa kanssa, vaan keskittyneesti tuijottaa tyhjyyteen parturin hivelöidessään hänen hiuksiaan. Hän on erittäin jämpti ihminen, sellainen joka tykkää että asiat tehdään hänen tahtomallaan tavalla, eikä hyväksy muutoksia eikä sitä, että hänelle jaellaan ehtoja tai neuvoja. Luultavasti tämä asia oli syynä hänen avioliittonsa kariutumiseen. Ehkä hänen vaimonsa oli löytänyt uuden miehen, koska oma miehensä oli niin tapoihinsa kangistunut ja työnsä orja, ettei enää huomioinut häntä eikä heidän lapsiaan tarpeeksi. Heidän seksielämänsä oli ehkä kuihtunut olemattomiin. Alkuun se oli huumaavaa ja kiihkeätä, joka päivästä. Kun lapset syntyivät, elämänarvot menivät uusiksi. Ei enää suunnittelematonta seksiä, ei enää omaa rauhaa, ei enää energiaa. Vaimo pakersi kotona lasten kanssa ja mies teki töitä, päästäkseen edes hetkeksi rauhaan lasten itkuilta ja kiukutteluilta.

Ja nyt tämä mies oli edessäni, ja riisui minua katseellaan alasti ja minun teki mieli sanoa hänelle jotain joka saisi hänet tuntemaan olonsa vaivautuneeksi, mutta en viitsinyt – koska olin vain työpaikkahaastattelussa, eikä työpaikka ollut vielä varmistunut minulle.

Haastattelu meni paremmin, kuin odotinkaan. Vaikka mieleni tekikin läpsäytellä muutaman kerran haastattelijoita poskelle, tein heihin kuitenkin vaikutuksen koska vain vartti haastattelusta poistuttuani sain puhelinsoiton, jossa kyseltiin koska voin aloittaa.

Tänään oli uuden työpaikkani ensimmäinen perjantai. Olin ruokatunnilla käynyt kaupungilla ostoksilla ja syömässä ja suunnitellut ottavani muutaman lasin punaviiniä kotia päästyäni sekä testailla kaupungilta erotiikkamyymälästä ostamiani seksileluja. Jostain syystä oloni on ollut koko viikon hieman levoton ja halusin juhlistaa ensimmäistä työviikkoani hieman erikoisemmalla tavalla, punaviinillä ja omalla pikku kivalla.

Kuten kirjoitin, oli aamuni ollut helvetillinen. Myöhästymisiä, mokailuja ja säätämistä. Iltapäivälle lupaamani raportti ei ollut ajallaan esimieheni pöydällä, joten lupasin toimittaa sen hänelle illemmalla. Esimieheni asuu kotimatkani varrella, vain parin kadun päässä kodistani ja lupasin viedä hänelle paperit heti kun saan ne tehtyä.

Suunnitelmani viinin siemailusta muuttuivat ja tein jotain, jota en ollut vielä koskaan tehnyt työpaikallani - Avasin päivällä ostamani punaviinipullon kellon lyötyä neljä. Kaadoin itselleni lasillisen, toisen ja kolmannen ja raportin kirjoittaminen alkoi sujumaan liiankin hyvin. Parin tunnin kuluttua viinipullo oli tyhjä, mieleni hilpeä ja raportti täydellisempääkin täydellisempi.

Ulkona oli melkoinen myräkkä, joten näin parhaaksi tilata itselleni taksin ja mennä sillä viemään raporttia esimiehelleni. Taksin kaarreltua esimieheni pihalle, huomasin että siellä oli ilmeisesti enemmänkin ihmisiä käymässä. Ulos kantautui musiikkia ja naurua. Maksoin taksin ja lähdin köpöttelemään vaivalloisesti korkokenkien kanssa horjuen kohti ovea. En ennättänyt painaa edes ovikelloa, kun ovi avattiin edessäni ja minut riuhtaistiin sisälle iloisesti nauraen. Ennen kuin kerkesin tajuta tilanteen huomasin halaavani jotain vierasta ihmistä. Tilanteen rauhoituttua pääsin halausotteesta irti ja tutkailin tarkemmin minuun iskeytynyttä henkilöä.
Hän näytti ikäiseltäni, ihan komealta ja tyylikkäältä mieheltä. Hymyilin hänelle ja esittelin itseni kättelemällä, hän kertoi nimensä ja alkoi riisumaan päällystakkiani pois, enkä saanut edes sanottua että olin vain tuomassa papereita esimiehelleni.

Riisuin kenkäni pois ja korjasin kampaukseni. Lähdin vaeltelemaan asuntoon, joka oli täynnä tuntemattomia miehiä, osa oli itseäni reilusti vanhempia ja osa hieman nuorempia. Esimiestäni ei näkynyt missään ja aloin tuntemaan oloni hieman tukalaksi, koska olin paikan ainoa naispuolinen tapaus. Miehet jähmettyivät katselemaan minua, kun astuin enemmän esille. Jostain joku säntäsi luokseni viinilasi kädessä tarjoten minulle juotavaa, otin lasin vastaan kiittäen ja maistoin viiniä. Etsin katseellani tuttuja kasvoja, mutta turhaan. Kysyin joltain ohikulkevalta mieheltä, onko hänellä tietoa missä Sakari on. (Sakari on esimieheni.) Hän kertoi hänen lähteneen hetki sitten käymään jossain, mutta sanoi tulevansa pian takaisin.

Tunsin humaltuvani viinistä, mutta en antanut sen häiritä. Miehet alkoivat kiusoittelemaan minulla ja jouduin leikkimielisesti naureskellen torumaan heitä ja he nauttivat siitä, aivan kuten itse siitä että sain kiusoitella heitä kaksimielisellä flirtilläni. Minulle tarjottiin istumapaikkaa kahden miehen välistä sohvalta ja kohteliaisuussyistä otin tarjouksen vastaan. Istuessani alas, onnistuin sohaisemaan viinilasia ja sieltä lensi valkoiselle paidalleni viiniä. Miehet alkoivat hääräilemään ympärilläni pyyhkien viiniä pois ja yritin väistellä heitä, etteivät he sotkisi hamettanikin. Lopulta pääsin ylös sohvalta ja menin keittiöön etsimään ruokasoodaa ja jotain rättiä jolla pyyhkiä paitaani.

Löytäessäni rätin ja ruokasoodan, lähdin etsimään kylpyhuonetta, jossa voisin rauhassa riisua paitani pois ja yrittää puhdistaa sitä. Kylpyhuone löytyi pienen etsimisen jälkeen talon toisesta kerroksesta heti makuuhuoneen vierestä. Kylpyhuoneeseen johti kaksi ovea. Toinen oli käytävän puolelta tuleva ja toinen makuuhuoneesta johtava. Suljin käytävän puoleisen oven ja riisuin paitani.
Puhdistaessani paitaa totesin ottaneeni muutaman lasin liikaa viiniä tänään ja suunnittelin kotia lähtemistä. Kuulin askeleita käytävältä ja tarkistin katseellani laittaneeni oven lukkoon. Askelet menivät ilmeisesti viereisen makuuhuoneen puolelle ja ennen kuin muistin, etten ollut lukinnut tätä toista ovea ovesta astui sisälle komea, tummapiirteinen mies. Nostin paidan nopeasti peittämään yläkroppaani ja tämä mies hymyili minulle.

Taisin hieman punastua ja sen sijaan, että hän olisi kääntynyt ja sulkenut ovensa perässään hän katsoi minua riisuvalla katseellaan ja astui lähemmäksi. Seisoin puolialastomana peitellen punaviinitahraisella paidalla napaani ja tämä mies tuli lähelleni ja suuteli minua. Vastasin suuteluun ja hän tarrasi minua kevyesti hiuksistani. Suutelimme kiihkeästi ja hän ohjasi minut istumaan kylpyhuoneessa olevan tason päälle. Jatkoimme suutelemista ja miehen kädet harhailivat reisilläni ujuttaen lyhyttä hamettani ylemmäksi saadakseen minut lähemmäksi itseään. Kietouduin miehen vartaloon jaloillani ja painoin hänet lähemmäksi itseäni. Tunsin hänen kiihottuneisuutensa hänen housujen läpi ja halusin tehdä seuraavan liikkeen. Avasin hänen housujensa vyön jolloin housut valahtivat alas paljastaen hänen muodokkaat reitensä ja valtavan elimensä. Mies ujutti kätensä selkäni taakse ja avasi rintaliivini hakaset ja alkoi suudella kiihotuksesta nöpöttäviä nännejäni. Rintakehäni oli kiihkosta punainen ja sykkeeni tuntui sormenpäissä asti. Miehen kädet siirtyivät hyväilemään alaselkääni ja hän nosti minut syliinsä ja kuin varkain hän kantoi minut viereisessä huoneessa olevalle sängylle, riisui minulta loput vaatteeni ja hiljalleen siirtyen suutelemaan minun reisiäni, polviani, sääriäni ja varpaitani. Tunsin kuinka vartaloani pitkin menivät tuhannet sähköiskun kaltaiset tuntemukset ja saatoin ajatella mielessäni vain sitä, miltä tuntuisi saada tuo valtavan kokoinen elin sisälleni. Hetkeä myöhemmin minun ei tarvinnut enää ajatella sitä, vaan sain kokea sen. Hän työntyi sisälleni hitaasti ja en olisi malttanut odottaa sitä, että hän olisi kokonaan sisälläni. Yritin lantioni liikkeellä jouduttaa tätä, mutta hän virnuili ilkikurisesti minulle ja painoi lantiollaan lantiotani siten, etten kyennyt luurikaan sitä liikuttaa. Kun hän oli sisälläni hän vapautti lantioni ja sain yhtyä hänen rytmiinsä.

Yhtä äkkiä huomaan, että makuuhuoneen ovi aukeaa hiljalleen ja huoneeseen astuu toinen mies. Pelästyn mutta seuralaiseni rauhoittelee minua ja kysyy haluanko kokea jotain erilaista? Hän nousee päältäni ja menee huoneeseen astuneen miehen lähelle ja alkaa suutelemaan häntä. Katselen hetken aikaa, kun miehet hyväilevät toisiaan ja kuinka tämä toinen mies riisuutuu alasti ja näen hänen jäykistyneen elimensä. Toinen miehistä menee kylpyhuoneeseen ja palaa sieltä ison, muovisen dildon kanssa ja antaa sen minulle käteeni. Yritän leikkiä viatonta, mutta mies näkee silmistäni etten ole täysin vieraan esineen tai tilanteen edessä.-->tarina jatkuu edellisessä merkinnässä x)
http://www.city.fi/yhteisot/blogi/suojelusprkl/63802/


Lupaukset on pidettävä osa2  2

Miehet asettuvat kumpainenkin sänkyyn vierelleni istumaan. Toinen heistä alkaa suutelemaan minua selkäpuolelta ja toinen hyväilee minun rintojani ja samalla suutelee huuliani. Ohjaan liikkeilläni toisen miehistä makaamaan selälleen sängylle ja levitän hänen jalkojaan hieman. Kostutan dildon hänen suussaan ja vien sen hänen jalkojensa väliin ja alan hiljalleen ujuttamaan sitä hänen sisälleen. Asetun nelin kontin hänen eteensä, kasvot häneen päin ja laitan hänen erektiosta jäykistyneen elimensä suuhuni ja jatkan dildon liikuttelemista hänen anuksessaan. Toinen miehistä asettuu taakseni ja tulee sisälleni samalla tahdilla, miten liikuttelen dildoa tässä toisessa miehessä.
Huomaan miehen kiihottuneen niin paljon, ettei hänen purkautumisensa suuhuni olisi enää kaukana. Jatkan dildon liikuttelua ja mies kiemurtelee nautinnosta ja laukeaa suuhuni - jatkan imemistä kunnes olen saanut suuhuni viimeisenkin pisaran. Takanani oleva mies laukeaa pian tämän jälkeen sisääni.

Lepäämme hetken aikaa vieretysten sängyllä ja jatkamme toisiemme hyväilyä. Toinen miehistä ohjaa käteni haaroihinsa ja sen sijaan että olisi halunnut minun koskettelevan elintään, hän ohjaakin sormeni anukseensa ja alan hyväilemään häntä sormin. Painan peukalollani hänen välilihaansa ja sisällä olevilla sormillani hyväilen hänen eturauhastaan, jatkan tätä kunnes mies ohjaa käteni ulos sisältään ja alkaa suutelemaan minua ja käsillään hyväilemään toista miestä.
Tällä kertaa miehet haluavat yhtyä minuun samaan aikaan. He asettelevat minut asentoon, jollaisessa en vielä ole elämäni aikana ollut. Toinen miehistä makaa selällään allani siten, että hänen jalkansa koskettavat sängyn reunan ylitse lattiaa ja minä istun hänen elimensä päälle ja se uppoaa syvälle anukseeni. Toinen miehistä tulee polvilleen eteeni ja laittaa elimensä pilluuni ja nostaa minua hieman pyllystä tukien jolloin saamme allani olevan miehen penikseen hieman liikettä, helpotan liikettä ottamalla tämän edessä olevan miehen hartioista kiinni ja nostamalla itseäni jaloillani auttaen hieman ilmaan samalla kun hän liikuttaa elintään sisälläni. Alakerrassa oleva muu porukka jatkaa juhlimista ja musiikki pauhaa lujalla, lopulta en voi enää hillitä nautintoani vaan voihkin kovaan ääneen orgasmini kourissa samalla kun tunnen näiden miesten laukeavan sisälleni.
Rojahdamme kaikki kolme sängylle hengästyneinä, tyydytettyinä ja hiljaisina. Tämän oudonlaisen hetken mentyä ohitse, toinen miehistä alkaa hymyilemään, kääntyy kyljelleen ja katsoo minua päin ja esittelee itsensä; ”Hei, olen Mikko” naurahdan ja esittelen itseni ”Ja minä Elina” katseeni kääntyy vieressä köllöttelevään toiseen mieheen ja hän esittäytyy Sakariksi ja kertoo olevansa tämän illan synttärisankari. Naureskelin, että olipas tämä sattumaa, koska minun esimieheni nimi on myös Sakari ja olen häntä etsiskellyt tässä illan mittaan mutta hän lähti käymään jossain, eikä ollut tullut takaisin vielä siinä vaiheessa kun tulin itse yläkertaan. Miehet katsoivat toisiaan ja alkoivat naureskelemaan ja toinen heistä tokaisi: ”Ei täällä ole muita Sakareita kuin minä”

Hämmennyn ja nousen ylös sängyltä ja kysyn kuka tässä talossa sitten asuu ja synttärisankari ilmoittaa olevansa talon isäntä. Tajuan olevani täysin väärässä paikassa ja kerron nauraen miehille mokastani ja alan pukemaan vaatteita päälleni. Miehet jäävät vielä hetkeksi lepäilemään sängylle ja kerron heille, että minun pitää toimittaa papereita oikeaan osoitteeseen ja kiitän heitä mielenkiintoisesta illasta ja poistun huoneesta. Menen alakertaan, nappaan sohvan viereen unohtuneen käsilaukkuni, puen takkini päälle ja kengät jalkaani ja poistun talosta hymyillen.

Tänä iltana uudet seksileluni saavat vielä levätä.

Tämä tarina on omistettu Psykolofille ja sille toiselle sankarille, joka pisti tästä heitostani (lupasin keskusteluissa psykolofille kirjoittaa novellin peppuseksistä) pikaviestiä ja pyysi tämän tarinan omistuskirjoituksellani itselleen. Hänen nimimerkkiään en tähän kehdannut laittaa :-p

Paska tarina, mutta parempaan en nyt tunnin näpyttelyllä kyennyt x) Ja ei, en kuvittele osaavani kirjoittaa erityisesti, mutta kun kerran tuli luvattua jotain näinkin typerää niin kai se lupaus pitää pitääkin:D

Kiitos ja anteeksi.

Edellinen