Paniikinomaista pakkailua

  • suojelusprkl

Arg. Asunto on kuin pommin jäljiltä. Reissukamat alkaa olee suht kasassa huomista Seinäjoelle lähtemistä varten. Huominen on melkoinen kiirus päivä. Pitäisi opettaa työkavereille työtehtäviä, käydä fysioterapiassa, luovuttaa kissa vanhempien luokse hoivaan, raahautua Tikkurilaan festarikamojen kanssa ja istua kipeän polven kanssa monta tuntia autossa. Niin ja pistää kasaa puolijoukkueteltta - neljästä henkilöstä kuulemma yksi jopa tietää/muistaa miten tuo suoritetaan. Yksi kaverini tulee omalla kaveriporukalla perjantaina lentokoneella kisapaikalle ja heillä on myös puolijoukkueteltta matkassa mukana. Uhkailin varaavani heidän teltalle paikan heti meidän teltan vierestä, saas nähdä onnistuuko moinen tempaus edes.

Toivottavasti viikonlopun keli on kauniimpi, kuin tämän alkuviikon. Olisi kiva, jos ei tarttis kastua tai palella Provinssissa. Saisi tämä polvikipukin hellittää hiljalleen, ei ole kiva linkuttaa puoli-invalidina metsikössä.

Josko sitä vielä keksisi jotain, jonka voisi unohtaa kotia...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:59

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus