Cristiano Ronaldo rikkoo pojan ranne vapaapotku

  • snapbackhats

Cristiano Ronaldo lähetti allekirjoitti paita 11-vuotias poika, jonka ranne hän mursi tavaramerkki vapaapotku.

Real Madrid sai ennakkomyynti kampanja meneillään helpon 6-0 voiton Bournemouth Englannissa, jossa Portugalin pisteytys kahdesti.

Espanjan jättiläinen oli vastassa haltioitunut suosionosoitukset paikalliset ja yksi poika oli päättänyt, ettei anna hänen päivä on pilalla, vaikka luunmurtumia.

"Se oli Ronaldon ensimmäinen vapaapotku pelin. Se meni suoraan minulle, joten olen estänyt pallon kämmenellä vasenta kättäni ja voima, oletan, kaikui ylös käteni ja murtui ranne," Charlie Silverwood kertoi BBC .

"Real Madrid on kerran elämässä tilaisuus - näkeminen soittaa paikallisen klubin - niin katselin ottelun loppuosan, lähinnä kipua harkitsee minulla oli vielä rintareppu, ja sen jälkeen minä sitten meni sairaalaan.

"Jos en olisi estänyt sitä kämmen käteni Olisin etuhampaat. Se varmasti oli oltava tietyllä nopeudella muuten se ei olisi rikkonut minun ranne - 45 mph olisi turvallinen kai ajatella."

Blancos presidentti Florentino Perez kutsutaan myös Silverwood vakuuttaa hänelle, että hänen allekirjoitettu Ronaldo paita oli matkalla.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus