snapbackhats

love family,love life.

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2013.

Hannover asetettu aikataulu Steve Cherundolo paluuta loukkaantumisen  1

AMSTERDAM - Hannover 96 toivovat, että toipumassa kippari Steve Cherundolo voi jatkaa opintojaan elokuun puoliväliin mennessä.

Veteraani US takaisin, joka säilytti kapteenia maanantaina, on matkalla takaisin pieni arthroscopic polven leikkaus tehdään myöhään viime kuussa.Punaiset eivät ole esittäneet virallista aikataulua hänen koulutukseen paluuta, mutta niiden sormet ristissä se tulee ennen pitkää.

"Emme tiedä varmasti, kun hän voi olla takaisin," Hannover 96 tiedottaja kertoi MLSsoccer.com maanantaina. "Se voisi olla kaksi viikkoa kolme viikkoa. Kaksi viikkoa on mitä odotamme."

Cherundolo loukkaantui haaste ensimmäisenä päivänä ennakkomyynti koulutuksen takaisin kesäkuussa, mikä aiheutti yhteinen nestettä, joka tunnetaan myös vettä polvessa.Ongelma-alue oli valutettu, jossa seuranta-toiminta parantaa ympäröivään kudokseen.

Ilman Cherundolo, Hannover avaa uuden Bundesliigan kauden 10 elokuu vierailun derby kilpailijoita Wolfsburg.


Cristiano Ronaldo rikkoo pojan ranne vapaapotku  1

Cristiano Ronaldo lähetti allekirjoitti paita 11-vuotias poika, jonka ranne hän mursi tavaramerkki vapaapotku.

Real Madrid sai ennakkomyynti kampanja meneillään helpon 6-0 voiton Bournemouth Englannissa, jossa Portugalin pisteytys kahdesti.

Espanjan jättiläinen oli vastassa haltioitunut suosionosoitukset paikalliset ja yksi poika oli päättänyt, ettei anna hänen päivä on pilalla, vaikka luunmurtumia.

"Se oli Ronaldon ensimmäinen vapaapotku pelin. Se meni suoraan minulle, joten olen estänyt pallon kämmenellä vasenta kättäni ja voima, oletan, kaikui ylös käteni ja murtui ranne," Charlie Silverwood kertoi BBC .

"Real Madrid on kerran elämässä tilaisuus - näkeminen soittaa paikallisen klubin - niin katselin ottelun loppuosan, lähinnä kipua harkitsee minulla oli vielä rintareppu, ja sen jälkeen minä sitten meni sairaalaan.

"Jos en olisi estänyt sitä kämmen käteni Olisin etuhampaat. Se varmasti oli oltava tietyllä nopeudella muuten se ei olisi rikkonut minun ranne - 45 mph olisi turvallinen kai ajatella."

Blancos presidentti Florentino Perez kutsutaan myös Silverwood vakuuttaa hänelle, että hänen allekirjoitettu Ronaldo paita oli matkalla.


Lyon sulkee pois Gourcuff exit  1

Olympique Lyonnais on todennut, että Yoann Gourcuff ei ole myytävänä jälkeen raportoitu kiinnostusta Atletico Madrid ja Valencia.

27-vuotias on myös ajateltu olevan siirron kohteena Arsenal ja on vahvasti sidoksissa etääntymistä Ligue 1 seuran loukkaantumisen jälkeen vaikeuksissa viime kaudella, jossa hän teki vain kolme maalia 18 liigan esiintymisiä.

Huolimatta siitä, että hän ei ole jäljitellä muodossa hän osoitti Bordeaux koska liikkuvat 22 miljoonaa euroa vuonna 2010, Lyon on edelleen halukas pitämään häntä Stade de Gerland.

Klubin presidentin neuvonantaja Bernard Lacomben kertoi OL-tv: "Yoann Gourcuff ei jätä tänä siirto-ikkuna. Presidentti kertoi minulle, että oli mahdollisuuksia, mutta kaikki kolme osapuolta tarvitse olla samaa mieltä.

"Presidentti on ollut, se on totta, paljon lähestymistapoja, ja että hän on pystynyt on eri näkökulmasta kuin OL Hän puhui siitä Yoann. Mutta en usko, että hän jättää."

Gourcuff aloitti uransa Rennes ennen kuin loitsuja AC Milan ja Bordeaux ennen siirtymistään Lyon.Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on tehnyt 29 esiintymisiä varten Ranskassa vuodesta voittaa hänen ensimmäinen cap takaisin vuonna 2008.


Callejon: Mourinho ovat vakuuttaneet minut pysymään  1

Jose Callejon paljasti hän olisi voinut vakuuttunut yöpyä Real Madrid oli Jose Mourinho pysynyt vastaa seuran, mutta vaatii hän on innoissaan pelaa Napoli ensi kaudella.

Hyökkääjä päätökseen siirtyä Stadio San Paolo viime viikolla, kun päättää lopettaa hänen toinen oleskeluun los Blancos, etsimään säännöllisesti ensimmäinen joukkue jalkapalloa, mutta hän paljasti väliintuloa nyt Chelsean valmentaja olisi voinut vaikuttaa itseesi hänen päätöksensä.

"Ehkä olisin pysynyt Madridissa, jos hän olisi halunnut ..." hän kertoi Cadena COPE. "Vietin kaksi loistavaa vuotta hänen Madridissa. Joskus asiat ovat olleet epäreilua Mourinho, ja asiat on sanottu, jotka eivät ole totta. Madrid voitti ja hävisi kentällä, ei muuta.

"Viimeinen asia, jonka halusin tehdä, oli jättää seuran rakastan, klubi elämäni", hän jatkoi. "Mutta joskus täytyy tehdä vaikeita päätöksiä. Olisi ollut vaikea jatkaa Madridissa.

"Nyt minun täytyy pelata paljon täällä, tullut viitekehys Napoli ja, jos Jumala suo, jonain päivänä palata."

Nyt jäsen Napoli, Callejon uskoo puolella voi kilvoittelemaan otsikko tänä vuonna.

"Nyt tavoitteenani on yrittää saada mahdollisimman paljon täällä, taistella Scudetto ja Mestarien liigan, joka on kilpailun jokainen haluaa pelata", Callejon sanoi.

"[Rafa] Benitez soitti minulle ja joka antoi minulle paljon luottamusta, että hän halusi minun ja että voisin olla tärkeä joukkue. Napoli oli hyvä kausi ja pääsi Mestarien liigan, ja tämä oli ratkaiseva."

26-vuotias vastasi myös väittää Napoli puheenjohtaja Aurelio De Laurentiis keskiviikkona, että seura neuvottelivat juttu Gonzalo Higuain.

"Olen kuullut kaikki paperit, jotka olemme tarjouksia Higuain. Hän voi tulla tänne, mutta minulla ei ole aavistustakaan", Callejon sanoi.