Ei tule koskaan olemaan pelaaja suurempi kuin Liverpool

  • snapbackhats

Liverpool manageri Brendan Rodgers on vaatinut kukaan pelaaja on suurempi kuin seura jälkeen Luis Suarez vaatimus, että hän oli luvannut hän voisi lähteä Anfield.

Hyökkääjä edelleen päättäväisesti jättää seuran tänä kesänä puoli pelaa Mestarien liigan, jossa Urugay kansainvälisten väittäen kanssa Reds että antaisi hänelle mahdollisuuden lähtevät tarjouksen yli 40 miljoonaa puntaa.

Mutta Liverpool on lujina sen arvostus pelaaja, ja Rodgers on jätetty pettynyt Suarez kommentit tiedotusvälineille.

"Minun keskustelut pelaajien kanssa jää aina oma", hän kertoi jälkeen 4-1 voittaa Valarenga. "En koskaan paljasta välistä keskustelua pelaaja ja I.

"Mitä huomioita, jotka tehtiin, tämä on jalkapalloseura, joka on aina toiminut tietyllä tavalla. Liverpool tapa on kyse klubi kunnianhimoa, klubi, joka pyrkii olemaan parasta, klubi, joka on noin sitoumus . Tämä tarkoittaa, että jokainen on sitoutunut syy taistelevat paita.

"On kyse myös ihmisarvoa ja on arvokas, miten voit puhua klubi, ja pois kentältä, ja se on noin yhtenäisyyttä.

"Ne ovat neljä arvoa, jotka kulkevat läpi mielessäni, kun ajattelen Liverpool. Ne ovat arvoja, joita meidän tulee aina säilyttää. Jos joku astuu ulos Kyseisen standardin aion käsitellä sitä. Se on jotain, että me teemme.

"Se tarkoittaa, että meillä on standardin Liverpool, että aion taistella elämäni säilyttää. Ei tule koskaan olemaan mitään soittimen tai henkilöä suurempi kuin seura."

Rodgers myös, hän tunsi seura ei ollut osoittanut kunnioitusta Suarez huolimatta antavansa hänelle täyden tukemme useita kiistanalaisia ​​tapauksia aiemmin.

"Ammatillisesti Luis Suarez on antanut minulle kaiken, koska tulin jalkapalloseura, mutta ei tietenkään tapa, jossa sinun täytyy puhua", hän jatkoi. "Tämä on klubi, joka on tarjonnut Luis Suarez kunnioitettu, koska päivänä hän käveli ovesta.

"Se on jotain, että aikana lähiviikkoina sinun täytyy olla, kun olet töissä Liverpool Football Club. Sinulla kannattajat ja pelaajat, jotka ovat antaneet Luis Suarez aivan kaiken - he tukevat häntä korviaan myöten.

"Jopa viikonloppuna, kun meillä oli Steven Gerrard suosittelun peli, kannattajat nosti katon hänelle. Se on jotain, että tulen aina taistelemaan Säilytetään jalkapalloseura, koska sitähän Liverpool on noin - suhteessa nöyryyttä ja todellista arvostusta . "

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus