Kljestan pistemäärät toinen suora peli

  • snapbackhats

Sacha Kljestan lasketa toinen suora peli RSC Anderlecht, ääntenlaskenta peli-voittomaalin Belgian mestarin 3-0 voittaa Waasland-Beveren sunnuntaina.

Kljestan maalasi ensimmäisen maalin kampanjan Anderlecht: n 4-1 voiton Genk ennen kansainvälistä ottelua mennessä lovinen 74. minuutin pisteet sunnuntaina snap scoreless umpikujaan. Frank Acheampong ja Guillaume Gillet lisätty vakuutus paikkansapitävyys auttaa Anderlecht on kolmas peräkkäinen liigan voitto.

Sillä Kljestan hän kuuluu jo yksi hänen koko liigan maalin määrä koko viime kauden, pisteytys kolme kertaa 35 Pro League esiintymisiä. Hänen uransa korkea kausi Belgiassa on neljä, jossa hän esitti 2011-12.

Välillä Tavoitteena pisteytys liiga retkiä, Kljestan oli mahdollisuus pelata isänsä synnyinmaa, etene penkki viimeinen 21 minuuttia USA: n 4-3 voittaessa Bosnia-Hertsegovinan Sarajevossa keskiviikkona. Kljestan oli käsi lopullinen USA tavoite, pelaa palloa eteenpäin raitoja Michael Bradley, joka kosketti sitä Jozy Altidore varten maaliin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus