Lambert debyytti tavoite säästää Hodgson: n punastuu

  • snapbackhats

Maalin debutant Rickie Lambert antoi England voittaa niin se väitti 3-2 menestystä yli Skotlannin jännittävä ystävällinen Wembley.

Southampton eteenpäin johtaa kotiin nurkkaan hänen ensimmäinen kosketus pallo käsi isännät voittoon ensimmäinen tapaaminen katkeria kilpailijoita 14 vuotta.

James Morrison ja Kenny Miller oli kahdesti antanut Scots johtaa aiemmin ottelu, vain Theo Walcott ja Danny Welbeck kumoavat etu joka kerta.

Lambert tavoitteena jos sopiva lopetus upea kilpailu, joka näki Englannissa kostaa vuoden 1999 tappion Skotlannin Wembley.

Roy Hodgson nimesi vahva puoli kohtaamiseen, hyödynnä harvinainen tilaisuus alan Jack Wilshere rinnalla Steven Gerrard keskikentällä, kun Wayne Rooney päättyi kaikki epäilyt hänen vammoja tila ottamalla paikan edessä.

Samaan aikaan, Skotlanti pomo Gordon Strachan katsoin kokenut Miller johtaa linja, yhdessä sovita jälleen Scott Brown myös Keski keskikentän ottelu, jossa Celtic miehen usein sisältäviä taistelee ominaisuuksia olisi tarpeen.

Peli varmasti alkoi vastakkainasettelua, jossa booing kansallisten jännitys asettaa kohtaus jostain ärhäkkä alussa ryhtyy selvittämään intensiivistä aukko.

Skotlanti siirtyi johtoon vain 11 minuuttia kellon, kuten Morrisonin hyvin hitti hyökkäyksen rangaistusalueelle kiemurteli alta Joe Hart huono yrityksestä pelastaa lähettää vierailevien kannattajien haltioissaan.

Kesti kunnes 26. minuutti isännät antaa kotiin fanit jotain piristää, kuten Tom Cleverley meni lähelle jälkeen ihastuttava lomautus sisällä laatikon Rooney.

Ja vain kolme minuuttia myöhemmin, Englannissa oli tasolla.

Walcott syöksyi sisään oikealta salpa päälle hyvin painotettu Cleverley syötön ja petetty Steven Whittaker, ennen puristamalla pallo vasemmalle jaloin lähellä postitse palauttaa pariteetti.

Englannissa on paljon parantunut sen jälkeen, kun taajuuskorjain, ja oli vain kielsi toisen maalin juuri ennen taukoa virheellisen päätöstä avustaja erotuomari.

Rooney oli epäonninen vastaanottaja virkamiehen huomio, jossa Manchester United hyökkääjä virheellisesti merkitty paitsiossa saatuaan Gerrard syötön ruutuun rintaansa ja ohjaamalla pallon tuleen kotiin.

Wilshere oli ainoa mies lähteä puoliajalla, kun Arsenal keskikenttäpelaaja jätti Frank Lampard hänen huolestuttavia vammoja ennätys selkeästi mielessä, mutta oli vähän aikaa Englannissa sopeutua taktinen seurauksia ennen kuin se jäi toisen kerran.

Miller teki loistavasti pitämään palloa ylös rangaistusalueelle ennen kuin kytket onnettomat Gary Cahill murskata kotona hänen vasen jalka, paljon harmiksi pökerryksissä isännät.

Mutta, toisin kuin ensimmäisellä puoliskolla, se ei kestänyt kauan Englannissa kerätä vastauksen.

Vain kaksi minuuttia sen jälkeen Allan McGregor tuotettu uskomattomaan torjuntaan pitää pois Gerrardin vapaapotkun Englannin kapteeni poiminut Welbeck toisen pin-pisteen sarja-osainen toimitus, joka Manchester United eteenpäin kiitollisena menossa sisään

Tuulenpuuska vaihdot molemmilta puolilta, joka näki Lambert luovutti debyyttinsä jälkeen - ja hyökkääjä pian oli hänen unelmansa hetki.

31-vuotias nousi eniten tapaamaan Baines kulman vasemmalta laidalta ja ohjasi pallon loistavasti kotiin hänen päänsä laittaa isännät eteenpäin ensimmäisen kerran 70 minuutissa.

Mahdollisuudet olivat palkkion jäljellä peli, mutta Lambert oli viimeinen mahdollisuus tuplata huomioon kuolee hetkiä.

Kuitenkin hyökkääjä voi vain tolppaan lähietäisyydeltä jälkeen maalin oikealta laidalta, vaikka se on epätodennäköistä Miss soittaa hänen mielessään paljon jälkeen lähes täydellinen debyytti.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus