hupsis...

  • kulkurikisuli

...tuli sitten kuitenkin uupahdettua ja otettua pikku päikkärit. Simmut meni väkisin kiinni (hyvä puolustus: " en minä mutta ne silmät" =)...).

mulla on onkelma...mulla ei ole mitään luettavaa täällä himassa. Tai onhan mulla kirjahyllyt täynnä kirjoja, ja seinillä (hyllyillä) myös , mutta kun osaan ne kaikki jo ulkoa. Oi, miksi, miksi, pitää olla nopea lukija. Kadehdin oikeasti niit joilla menee kirjassa viikko tai pari. Mulla menee kirja per päivä...jos oikein kiirus on niin saattaa venyä 3 päivään, mutta harvemmin.ja kun on tottunut lukemaan, alkaa hitusen ahdistamaan kun ei ole uutta lukemista. Isukin luota olen lukenut kaikki hyvät kirjat , samoin äiskän luota. Kirppareilta on vaikea löytää uusia hyviä opuksia, siellä on ylitarjontaa kirjoista joita olen jo lukenut. Kirjakaupan luottokorttia joutuu säännöstelemään, että saan ostettua ns. arvokirjoja ( muutakin kuin hömppää, jota taas löytyy sieltä kirppikseltä). Onneksi kohta on joulu ja saan isukilta ainakin yhden kirjan ( tai enemmän=D...). onkohan kellään tällaisia onkelmia???

mutta vaikka luen paljon, en kyllä koe olevani siltikään kauhean viksu...ainostaan yleistieto on karttunut. Mutta onhan sekin sentään jotain=).

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus